Carian

Hasil carian bagi: "ipcc"
24 Sep 2011

MSC IPCC 2011 winner lists

Berikut adalah senarai penuh pemenang MSC IPCC 2011 Digital Interactive Comic Category 1. Flying Amah (MFX Pictures) 2. ... » sepenuhnya
22 Sep 2011

MSC IPCC 2011 Pitching Day (Day 2) Photos

Lewat jam 6 petang semalam bersamaan tarikh 21 September 2011, berakhirlah sudah MSC IPCC 2011 Pitching Day. Pelbagai ce... » sepenuhnya
21 Sep 2011

Photos Of MSC IPCC Pitching Day at Cyberview Resort & Spa (Day 1)

Acara tahunan ini berlansung dengan jayanya siang tadi, dengan penyertaan yang saya kirakan lebih meriah berbanding tahu... » sepenuhnya
15 Sep 2011

MSC Malaysia IPCC 2011 Pitching Day

Acara tahunan yang semakin mendapat tempat di hati kalangan penggiat animasi, komik digital dan ‘casual game’... » sepenuhnya
28 Apr 2011

IPCC 2011 – Cabaran kembali!

MSC Malaysia Intellectual Property Creators Challenge (IPCC), atauCabaran Pereka Harta Intelek Malaysia, kembali! Cuma 4... » sepenuhnya
30 Mar 2011

Looking team member for IPCC ( Specialist in 3D FX)

We are hiring a team member , specialist to my studio for doing a proposal for MSC IPCC competition on serius way we pro... » sepenuhnya
30 Mar 2011

Looking team member for IPCC

We are hiring a team member , specialist to my studio for doing a proposal for MSC IPCC competition on serius way we pro... » sepenuhnya
30 Mar 2011

[MENCARI] TEAM MEMBER FOR HEADING 3D 4 IPCC Competition

We are hiring a team member , specialist to my studio for doing a proposal for MSC IPCC competition on serius way we pro... » sepenuhnya
17 Aug 2010

Senarai Pemenang IPCC 2010

IPCC 2010 telahpun diumumkan pemenangnya pada beberapa hari lalu, tahniah diucapkan kepada pemenang-pemenang kategori ma... » sepenuhnya
15 Aug 2010

Calon-calon yang disenarai pendek bagi IPCC 2010

Calon-calon yang disenarai pendek bagi setiap kategori : KOMIK INTERAKTIF Suraya/Hasyimah – Fantasi Pip KISAH SI P... » sepenuhnya
06 May 2010

MSC IPCC Digital Comic Pitch 2010

acara tahunan buat kali ke 5 sudah bermula..deadline 1 July… sediakan team..sediakan sinopsis..sediakan character ... » sepenuhnya
10 Aug 2009

Presentation Clip in MSC IPCC 2009 Casual Games

21st Dream Diamond salah satu pemenang dalam MSC Malaysia IPCC 2009 : Computer Casual Games baru-baru ni. Animasi rigkas... » sepenuhnya
01 Aug 2009

Pemenang Komik IPCC 2009

Cuma pemenang komik sahaja yang kami ketahui setakat ini. Pemenang komik:: 1. SHENITI SDN BHD: THE RETURNING 2. ILHAM ST... » sepenuhnya
17 Jul 2009

Finalis IPCC2009

deadline 2 Julai dah berlalu.. maka ini adalah finalis utk MSC Malaysia IPCC2009: Finalist Digital Comics: TEAM NAME / C... » sepenuhnya
05 May 2009

msc ipcc 2009!!

jommmm join!!  aku tukang tolong hebah2kan ajeee…  http://www.mscmalaysia.my/topic/Digital+Interactive+Comic htt... » sepenuhnya
27 May 2008

MSC IPCC: digital comic pitch 2008

salam.. comic pitch 2008 dari MSC yg di tunggu-tunggu kini telah kembali.. start launch dan announce hari ini: 27may2008... » sepenuhnya
24 Feb 2014

Reply To: MAJALAH KARTUN DI MALAYSIA MATI DAN TERUS MATI?

Artikel dah lama, dulu aku pun ada bermacam emosi masa baca blogpost ini, tetapi kerana dah tarik diri dari kancah pekom... » sepenuhnya
23 May 2013

Reply To: Memberanikan diri. Lukisan2 aku.

Ada chan nak masuk IPCC ka?... » sepenuhnya
17 May 2012

Reply To: Anugerah PEKOMIK 2012 (20 Mei)/MGCCon

Ya, semua, jangan lupa datang! Ada lucky draw juga! Mengikut jadual, hari Sabtu ada presentationmengenai MSC Malaysia IP... » sepenuhnya
02 Mar 2012

Reply To: HARI INI ANDA…….2012

hari ni baru settle 3rd mentoring session for IPCC winners. satu je aku boleh cakap : ATTITUDE!!!... » sepenuhnya