Rupa Baru Sempena 2007

20 Feb 2007 Events, Umum & Kemaskini 1,755 views

Gambar Melayu Boleh?Sedar tak sedar juga, muka depan yang lepas sudah dipakai lebih dari setahun. ^_^ . Jadi! Inilah rupa baru untuk 2007, mungkin juga sampai 2008. Bermula saat ini juga, aku berharap aku akan kekal meng-update muka depan pergh ini agak tidak seperti dulu.

Apa yang berubah mungkin corak pengisian muka depan ini tidak terlalu formal, dan juga ia mungkin ada pos-pos yang bersifat kontemporari dan sedikit sebanyak berbaur pandangan individual. Sebelum ini ia adalah terlebih formal dan sekadar mahu berita yang berkaitan membuatkan ia seperti tidak diupdate apabila tiada isu yang sesuai. Ah! Abaikan sahaja, mulai saat ini, isu-isu semasa jua mungkin dimasukkan di sini.

Walau bagaimanapun, rata-rata ahli pergh termasuk saya sendiri lazimnya tidak membincang isu semasa dari sudut orang kebanyakkan. Kami ada cara tersendiri yang mungkin segelintir orang tidak mampu membaca, menangkap, apatah lagi menerima apa yang kami semua suakan. Selamat datang tahun 2007. Tahun yang aku harapkan merupakan tahun paling Cemerlang Gemilang dan Terbilang atau temberang sekali. Jika tidak untuk semua orang, setidak-tidaknya buat aku cuma.

{democracy:2}

Berikut adalah antara ringkasan peristiwa berkaitan yang berlaku pada hari-hari yang berlalu. (sorry, tanpa turutan tarikh)

1 – Penubuhan Pekomik Akhirnya
2 – KunjungTamu (dan makan²) ahli pergh ke rumah Takara & Leydi di Melaka.
3 – 24 Hour Comics
4 – MDEC Comic Grant Competition
5 – Majlis berbuka puasa teramai dalam sejarah pergh!
6 – Banyak rupanya yang berlaku tahun lepas dan awal tahun ini.

Siapa kata pergh tak happening? :p

6 Comments to Rupa Baru Sempena 2007

ejoy
22 Feb 2007

boley tahan gak website ko nih eks?..weih bile nak buat website aku plaks…

webmaster
22 Feb 2007

huhuhu.. ejoys-sakes..
apa crite ko skang? anak dah bape orang.. ghehehe.. duk bentong dah ker skang?

ah!.. ko sejak dulu nak website, sampai sudah x siap2.. huuhuh… ermm.. aku dengar, cc kesayangan kite dah tutup. Ye ker?

Labanon FlareBiz
22 Feb 2007

Cayalah 😀 lawa gilerr 😀

emio
23 Feb 2007

alhamdulillah.. bertukar gak rupa depan ni.

semangat nampaknya.. hehe.. teruskan hidup PERGH ni inche Mistik..

aku tetap sokong.. bukan membawa rebah..

Maizul
23 Feb 2007

Cun siot… suka aku tengok themes ni.

krul
24 Feb 2007

Pergh!
lawa siot..design dan layout sume cun..
3column lagi,same cam citerase aku gak :)..

brape lame bro buat themes ni?

Post a comment?

Pergh! | Lukis, Komik, Kartun, Animasi, Games Malaysia

All information and content contained in this website are provided solely for general information and reference purposes.

By browsing this web you agree to our privacy policy.

© 2001 - 2019 All Right Reserved by Vasqtech Network Malaysia