Major upgrade & maintenance (update 9)

30 Oct 2009 Umum & Kemaskini 1,966 views

UPDATE :
31 Okt – 7.06pm : Dibuka sementara untuk testing jika ada error dalam sistem. Silalah masuk.

00.30am – backup complete, sekarang proses pening kepala bermula. malas aku nak update sini leceh, update kat twitter jer la.
10.22pm – Process started. Backup all data and files.

+++++

Proses upgrade dan maintenance akan di lakukan lewat jam 10malam ini dan keatas: Proses-proses ini mungkin berlanjutan sehingga esok hari (atau beberapa hari?).

Pos ini akan dikemaskini dari masa kesemasa (atau apabila perlu) tentang proses yang sedang dijalankan. Bagi yang mempunyai twitter, anda juga boleh mengikutinya melalui twitter @pergh .

Jika anda bosan dan tidak tahu nak buat apa, bolehlah merajinkan diri buat artwork untuk Character Design Battle minggu ini, iaitu karekter : Pendekar Laut!

Sekian, Harap maklum.

Mysticmind, pergh!!!!!.com

18 Comments to Major upgrade & maintenance (update 9)

mat tepet
30 Oct 2009

good luck!

pedang buta
30 Oct 2009

Tapi kalau tak masuk betel cemana? Takkan nak buat? Saya reti bercakap ajer. Kalau tak isi email tak buleh ke? Nanti awak tahu le saper sayer.

Nizam Ahamad
31 Oct 2009

@mat tepetttt : Thanks! walau sape pun ko.

@Pedang Buta : Buat la dulu tuan dewa pencinta wanita. :p
nanti forum buka, sedang elok la bleh submit jer.. :p

Lisa Surihani
31 Oct 2009

sambil2 backup data tuh jom arr lepak2 mamak…huhu~

Nizam Ahamad
31 Oct 2009

hampeh tako.
Lisa konon.

arnab
31 Oct 2009

aku tak puas hati betul la, sebab dia buleh tahu saper kita.

budak goblok
31 Oct 2009

selamat pagi..hahaha..saje je nk mngomen..caiyok mistik!! 😀

arnab
31 Oct 2009

Lisa Surihani tu takle bla, siap bagi website lagi. Nampak sangat la huduhnyer tu.

froggy
31 Oct 2009

wow!smart seh page login forum tu..
syabas aa mystic.

Mistic Lionheart
31 Oct 2009

macam mna kalau tarikh submit CRB tamat tapi forum x bukak lgi.. aku x smpat antar penyertaan lagi ni. kalau buleh sila la panjangkan tarikh tamat menghantar miahahaha

Pegawai pendaftar JPN
31 Oct 2009

Diharap pelayar forum dlm ni tidak menggunakan nickname lisa surihani ye..
Saya mendapat aduan sms dari Lisa ramai lelaki menyamar sebagai beliau..dan ini tidak baik utk industri hiburan negara.

Lion comel
31 Oct 2009

sape lisa surihani tu? ank tok mat jual belacan ke?

aaron kwok
31 Oct 2009

Pegawai Pendaftar JPN tu pong sama takley blah. Tergugat le tu.

Pegawai JKR
01 Nov 2009

Yaa..saya bersetuju dgn saranan pegawai JPN tersebut.
Tak elok menggunakan nama samaran lisa surihani kerana beliau seorang artis yg diminati ramai..

Agnes Monica
01 Nov 2009

gue juga suka sama ini perghdotkom…suka seh mengamati mainan2 encik takarak walopon dia nggak encem…

aaron kwok
01 Nov 2009

Sama sibok nak guna nama Agnes Monekak tu Tako.

Mat Sentul
01 Nov 2009

tak bukak lagi ke bro?

Pegawai JAIS
01 Nov 2009

Saya juga tidak setuju penggunaan nama Agnes Monica kerana ia memberi imej indonesia pada forum ini.

Post a comment?

Pergh! | Lukis, Komik, Kartun, Animasi, Games Malaysia

All information and content contained in this website are provided solely for general information and reference purposes.

By browsing this web you agree to our privacy policy.

© 2001 - 2019 All Right Reserved by Vasqtech Network Malaysia