Maintenance. Server problem, out of memory.

07 Apr 2010 Umum & Kemaskini 2,132 views

Penyelenggaraan sedang dijalankan. Memory usage tinggi dan server load juga tinggi. Saya pause sementara forum. Seperti dijangka penggunaan semakin meningkat dari hari ke hari. Traffik unik juga meningkat dari hari ke hari.

Maaf semua pm, fb mesej, sms, chat bla bla bla tak dijawab.

50 Comments to Maintenance. Server problem, out of memory.

Wee
07 Apr 2010

ini komen ikhlas saye..harap awak tidak berkecil hati….layout forum agak senget..tak center…sila update…maaf sekiranya komen saye agak pedas~

Dee
07 Apr 2010

Salam..
Saya specialize dlm pewarnaan..warna graf itu terlalu pedas.
Maaf kalo kritikan ini agak pedas..
Harap tidak kecel hati

Lisa Surirumah
07 Apr 2010

hai hai hai.

Dee
07 Apr 2010

Lisa, awak mesti jelaskan..awak specialize dalam bidang apa?

Lisa Surirumah
07 Apr 2010

saya dalam bidang urut mengurut.

Dee
07 Apr 2010

WoW!Adakah awak bertugas di rumah urut? Harap tidak kecel hati sbb pertanyaan ini agak pedas..

lisa-sa
07 Apr 2010

saya semakin b’semangat setelah melihat komen anda.. biarpon komen xda kaitan ngan ako, maafkan saya sekiranya komen saya langsung x pedas

Lisa Surirumah
07 Apr 2010

nak pedas makan lada banyak2 sikit la bang.

Mee
07 Apr 2010

saya rasa pedas dengan komentar ini. tapi layout forum memang buruk. awak guna kamerakah?

Tee
07 Apr 2010

Saya specialize dalam ketip kuku…
sapa yg mahu, sila hantar kuku ke sini..kalau tak saya hanya goyang kaki saja hari ni.
Maaf…sama2 ingin belajar.

Lisa Surirumah
07 Apr 2010

Mee, nak lawa buat forum sendiri lah. pedas tak?
Tee, kaki awak tak cantik. awak kene pasang mesin kelapa supaya lebih cantik.

Tee
07 Apr 2010

Lisa..saya tau awak bersungguh-sungguh tapi jgn sampai mendera diri sendiri potong kuku dgn mesin parut kelapa..maaf kritikan saya ada batasan.

vee ai si o=vico
07 Apr 2010

ulu ati saya rasa pedih bila baca komen2 yg pedas di atas..tolong jgn ulangi lg.

sy specialize dlm minuman coklat.

Mee
07 Apr 2010

Lisa. saya letak kicap dalam komen awak, tapi tetap pedas. awak gunakan cili kampung kah?

ah..lapar la plak.. makan ikan bakar la harini.

Tee
07 Apr 2010

Sky vee..tolong amik nasihat saya.
Kamera dah beli? Jgn lukis pakai mouse lagi sbb saya betul2 x dapat menilai. Harap maaf ye..

Lisa Surirumah
07 Apr 2010

salah tuh sdr/i Tee , sebenarnya …
jangan mendera mesin kelapa dengan kuku. baru betul.

kalau pedas sangat, minumlah coklat panas.

Mysticmind
07 Apr 2010

hampes.. duk posting pedas2 sini plak.

lapar plak. tapi aku tak suka makan asam pedas.

Lisa Surirumah
07 Apr 2010

hai abang mistic !

lisa-sa
07 Apr 2010

o.. ingatkan abang mystic ni pakai nick lain 😀

Mysticmind
07 Apr 2010

sape? aku ke? 😀

Hai lisa 1 lisa 2.

Aaaa. aku tutup jap forum. ada part2 masih ada error . database error sket, ada gak error pelik2. nih la kalu server hang tiba2 .. ada je masalah nyer..

eKamil eKambing
07 Apr 2010

Abg Mysticmind, kenapa saya tak bole log in forum pergh
nak post pic baru ni …
kenapakah ? ^-^

vee ai si o=vico
07 Apr 2010

jom kritik pedas2 kt pergh@fesbuk plak..

lisa-sa
07 Apr 2010

hi, abang mystic ler, saper lagi 🙂 cian abang mystic.. lapar plak aku juga

Mysticmind
07 Apr 2010

@ekamil : ada prob seperti dinyatakan. 😀
@vico : aku x leh FB2 skang.

@lisa-sa : kambing bakar sedap nih.

Lisa Surirumah
07 Apr 2010

lunch time.
makanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Leey
07 Apr 2010

hai..saya org baru..camana nak letak gambar kt sini? Harap beri tunjuk ajar.kerana saya tak dpt menilai.Saya specialize dlm majalah mangga.

lisa-sa
07 Apr 2010

hi Leev,untuk letak gambar, tekapkan gambar tersebut kepada skrin monitor anda dan biarkan selama beberapa saat.. jika x berkesan sila masukkan gambar anda ke dalam pembakar roti terlebih dahulu, sekian…

Pee
07 Apr 2010

Apa ni, baru nak aktif forum dah kena tutup. Saya sangat sedih.. baru nak belajar macam mana nak post kat forum..

Pee,
Bukan nama sebenar :p

Leey
07 Apr 2010

Tuan Pee, anda masih boleh mengeposnya menerusi pejabat pos…Teruskan mengepos sehingga jiran awak menopos..maaf kritikan ini agak pedas. Saya specialize dlm bidang sakit puan.

Lisa Surirumah
07 Apr 2010

Pos laju ke pos tak laju?

Lahabau
07 Apr 2010

harap maaf… likisan saya sekeian kalinya mewarnai majalah times. maaf sekiranya kritikan saya agak pedas. Tetapi warna blog ini agak ghei.

Leey
07 Apr 2010

Maaf..susah saya hendak menilai kelajuan pos itu.
Cik Lisa ikut nasihat saya. Ada Motorbot? Bleh pos ikut laut..Pastu kita hadapi ombak dan badai itu bersama..maaf kalau saya agak keterlaluan..

lisa-sa
07 Apr 2010

ni musti terminator pakai topi merah ni kalau ada flora dan fauna

Mysticmind
07 Apr 2010

afsal ramai sangat lisa surihani kat sini. tak paham ako.

malas lg aku nak bukak forum. biar seminggu ke best gak nih.. kang bukak je kang terus down balik jer takutnya.

Leey
07 Apr 2010

Tuan Mistik…janganlah kata begitu..
Seksa rasanya kalo seminggu tidak ketawa.
Maaf kalo terasa hati.saya juga ingin belajar.

vee ai si o=vico
07 Apr 2010

jgn la begitu abg mis..kritikan pedas adalah makanan kami..tanpa forum pergh..camna kami nk kritik sesama sendri…hidup kami kurang pedas la camnih!

lisa-sa
07 Apr 2010

abang mystic maksud per tu? kalau aku ngan lisa surirumah tu len orang tu bang mystic, sedehnya bang mystic x kenai aku.. cam b’sembang semasa xder karan plak rasanya, x kenai sepa

Lisa Surirumah
07 Apr 2010

saya ngan lisa-sa tuh adik beradik lain mak pak nenek tuk onyang laaa.

tukar la nama jadi tiz plak.

Tiz Surihani
07 Apr 2010

yay!

louis-khoo
07 Apr 2010

iskh, x yer lah susah2 tukar nama, lisa surirumah dah cantik tu 😀 ..rasanya aku t’silap teka sepa gerangannya cik Leey tu, x per lah
-lisa-sa

Nizam Ahamad
07 Apr 2010

Hai luisa kaseh hamba.. 😛

+++++++

hehe…
tak ler…
ada beberapa error aku nak kene fix dulu.
masalahnya aku dah la takde masa nih… ada keje freelance lum setel, ada komik nak dikaler, dah tertangguh dah sehari nih.

tgk la camner malam2 kang. harap2 error dan masalah nih tak kritikal sangat.

pompampel
07 Apr 2010

cane nak post work itachi aku kat pergh battle ni..terpaksa aku simpan dalam peti ais dulu takut basi lak..adakah pergh battle akan dilanjutkan en mistik?

encik pedas
07 Apr 2010

ni pesal ramai2 sebut nama saye ni…tak suka taw…

ekamil ekambing
07 Apr 2010

Best juga main kat sini ye..
hrm .. saya nak bukak thread nak post gambar nak klik mana ye ?
Abg Mystic tolong jawab!
.-= ekamil ekambing´s last blog ..(Untitled) =-.

Pee Pee
07 Apr 2010

seronok pulak pi klik-klik kat nama-nama yang ada direct link tu.. hehehe…

abe emistic
07 Apr 2010

penin ako nih, ape tah error pelik nih. duh…
.-= abe emistic´s last blog ..Me at Sepang Formula One 2010 Raceday Grandstand =-.

Tiz Zaqyah
07 Apr 2010

menyesal haku klik link emistik tu, pechah ayer ketuban haku.

peroltz
07 Apr 2010

hahaha klaka la komen.. bforum kat sini pun jd.

Iqram dinzly
07 Apr 2010

Tuan Mistik nampak semakin berisi.
Munkin kebahagiaan berada dipihaknya…
maaf ini bukan kritikan.

abe emistic
08 Apr 2010

tuh auto masuk la Tiz, kalu sape2 ade web, di buh sendiri.. tgh upgrade forum
.-= abe emistic´s last blog ..Me at Sepang Formula One 2010 Raceday Grandstand =-.

Post a comment?

Pergh! | Lukis, Komik, Kartun, Animasi, Games Malaysia

All information and content contained in this website are provided solely for general information and reference purposes.

By browsing this web you agree to our privacy policy.

© 2001 - 2019 All Right Reserved by Vasqtech Network Malaysia