Laman Seni Kuala Lumpur – 1 April 2006

21 Mar 2006 Events 1,854 views

lskllogo.png

Laman Seni Kuala Lumpur
1 April 2006 (Sabtu)
Pagi Sampai Petang

Perkarangan Balai Seni Lukis Negara dan Istana Budaya,
No.2, Jalan Temerloh, Jalan Tun Razak,
53200 Kuala Lumpur.

URL : http://artgallery.gov.my/mod_feedback/lamanseni.php

Pos Madstone di forum :
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Seperti biasa acara bulanan bagi penggiat-penggiat seni tanahair kembali lagi
tak kira la seni apa, janji seni, cuci mata pun seni gak, seni cuci mata…

Buat pengetahuan korang, booth skrg ni HANYA 1 booth je since byk stok zine dah habis. Nurie & aku decided nak sewa 1 booth je sbb mmg takde stok banyak zine yg dah habis. So, buat kesekian kalinya, aku pinta tuan punya zine supaya, print la balik zine korang biar lama mana sekalipun, zine tetap laku dan tetap ada pembelinya. Setiap bulan different people dtg dan pergi dan setiap mereka punya taste yg berbeza dan ada yg selalu dtg bertanyakan zine baru.

so, mintak jasa baik korang la, tolongla print zine-zine korang kalau susah sgt, tak de modal ke, kasi je aku publish
setakat nak print 10 copy tu no problem la. kalau nak royalti jualan pun tadehal, janji ada stok…
25hb ni kemungkinan besar aku turun Subang utk print,
sesapa nak tumpang print, silakan…

BTW, minyak naik ni harga photostat ada naik ka?

SOKONGLAH
kalau korang tak sokong, sapa lagi nak sokong?

Sambung diskuss di forum

1 Comment to Laman Seni Kuala Lumpur – 1 April 2006

jOnOs
22 Mar 2006

Betul kata madstone! Aku tengok sabtu pertama Mac meja jadi satu. Aku segan nak tanya Nuri&Stone..Ada pengikut,penyokong,peminat zine jumpa dan tanya aku..”Kenapa dah tak banyak zine baru?Pekomik&kartunis dah tak nak berkarya ke,atau dah kering idea? Kami tertunggu-tunggu…” Uhuhu..jangan hampakan peminat korang..aku salah satu dari mereka!!

Post a comment?

Pergh! | Lukis, Komik, Kartun, Animasi, Games Malaysia

All information and content contained in this website are provided solely for general information and reference purposes.

By browsing this web you agree to our privacy policy.

© 2001 - 2019 All Right Reserved by Vasqtech Network Malaysia