Hari ini anda…

08 Apr 2010 Umum & Kemaskini 3,095 views

Hari ini, aku upgrade forum. Sebab ada error, penat nak trouble shoot. Error pelik2 plak. Tapi tak la pelik sangat. Jadi aku upgrade dan customized la jawabnya.

Ini kucing aku (dulu) yang aku buang ke kampung (dah jadi kucing adik aku), namanya kecik. Sebab dia kecik dalam adik beradik dia.  Ekornya separa kembang. Eh.. ape cite kucing plak nih.

Kembali upgrade forum.
Aku check ada log errors yang banyak, beribu2. Aku check2 ada beberapa bende. Guest browse banyak, attachment avatar ada errors problem. Lepas upgrade versi baru, ada function yang check avatar. Masalah macam dah selesai.

Masa upgrade aku backup tak complete. See? Forum layout dah jadi asal kembali. Makanya aku kene buat la design baru atau biar design default yang tak best tuh je la.  Mana bleh!.

Masalah lagi, banyak plak bende aku dah modified dalam theme lama. Masalah lain gak, plugins dah tak compatible. Contohnya plugin nak tayang Premium Members. 😀

Nampaknya jadual aku dah lari la nak ngadap bende nih dulu.  Haiya…

22 Comments to Hari ini anda…

baca title reply.

afroman yang 3, 4 hari nak masuk pergh tak dapat
08 Apr 2010

alamak tu bukan title, field website rupanya..

anyway, teruskan usaha.. itu je haha

sammy!
08 Apr 2010

Teruskan usaha! Ganbatte!!!!!

louis khoo
08 Apr 2010

ganbatte!! mystic rock

Tiz Leey
08 Apr 2010

Maaf..kucing ini kurang pedas..

Lahabau
08 Apr 2010

maaf saya kritik, kucing ini warnanya agak lemau. Maaf saya specialis warna manga.. jika mahu kucing anda di kritik silua post gamba kucing anda.
.-= Lahabau´s last blog ..Singapore Leopard 2A4 and Malaysian PT-91M =-.

louis khoo
08 Apr 2010

kamera itew x brapa bagus scanner nya, len kali sila tekap kucing itu untuk mendapat kan kesan yang lebih pedas.. jangan guna maus

Tiz Leey
08 Apr 2010

Dengar cakap saya Sky…Awak pernah makan Friskies?
Jgn makan nasi kerana susah saya nak menilainya.

Nizam Ahamad
08 Apr 2010

ntah mana la ada error lg nih. pening ako.

VEE de legend
08 Apr 2010

Mungkin awk x pernah tengok, itulah rasa pelik..

Chiharu
08 Apr 2010

alamak aii.. hari ni tengok web page pergh ada kucing yang comel.. kiutnye.. (tak boleh tengok muka kucing.. rasa geram je… :p )

selamat bekerja lebih masa kepada tuan tanah..

VEE de legend
08 Apr 2010

Chi..awak specialize dlm bidang menternak kucing ke? Wahh..awak sgt berbakat.Teruskan usaha awak.

gomok
08 Apr 2010

Hari ni saya dah klik 10 kali forum Pergh tapi gambar kuceng yg kluar. Adakah pergh kena hack oleh lanun kuceng? Apa kaitan mistik dgn kuceng? Kenapa Lisa surirumah tak beri komen pedas hari ini?

orang dediam
08 Apr 2010

Gambate enche mistik \(^o^)/

Bestnya kalo dapat tepuk kucing itu. :-3

Tiz Surihani
08 Apr 2010

hai hai haiiii!
apa abg mist ni buat, tidak siap siap lagi.
tiz nak cari content utk assigmnent ni.

Mysticmind
08 Apr 2010

pirate of the cat island.
gitu la kot.

jap lagi aku try bukak kejap rerun untuk more error detection.

dalam error log aku kejap jer ada ratus2 log error. nanti mesti ribu2. bile ribu2 error, itu jadi masalah.

setengah jam lagi aku bukak kejap. but do not post important thing.
.-= Mysticmind´s last blog ..Me at Sepang Formula One 2010 Raceday Grandstand =-.

skyjuice
08 Apr 2010

sy menanti dgn penuh kesabaran dan debaran…tak sabar2 nk masuk thread kritikan pedas.

VEE de legend
08 Apr 2010

Maaf…Adakah Mistik itu adalah Lelaki Kucing??
Harap tak kecil hati. saya juga ingin blajar.

louis khoo
08 Apr 2010

lisa suri rumah dah tukar jadi tiz … dier sedang mencari content untuk wat assignment 😀
saya rasa sungguh bersemangat hari ni

-lisa-sa

Farid kamil
08 Apr 2010

Maaf…I dah peluk Lisa Surihani tu dalam Filem Semerah Cinta Stilleto…Jgn marah ek…kami hanya kawan biasa je…ngueh!

Mysticmind
08 Apr 2010

bleh masuk skang, aku bukak dalam… sejam 2 dulu.

aku nak double check error.
.-= Mysticmind´s last blog ..Me at Sepang Formula One 2010 Raceday Grandstand =-.

louis khoo
08 Apr 2010

oh, aku dah log in… windunya kat forum pergh
-lisa-sa

Post a comment?

Pergh! | Lukis, Komik, Kartun, Animasi, Games Malaysia

All information and content contained in this website are provided solely for general information and reference purposes.

By browsing this web you agree to our privacy policy.

© 2001 - 2019 All Right Reserved by Vasqtech Network Malaysia