Author Topic: LIRIK DAN LAGU ~AKU SELAMANYA~  (Read 1718 times)

ddsulaeman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
LIRIK DAN LAGU ~AKU SELAMANYA~
« on: January 29, 2012, 03:48:11 PM »
Assalmualaikum dan salam sejahtera.. Saya baru kat sini dan Nak share lirik dan lagu
ciptaan saya kat sini jugak. terima kasih..  :)

http://www.youtube.com/watch?v=-M4a9bdUajU


AKU SELAMANYA (lirik)

coba kau pandang kelip bintang yang jauh di sana,
yang tak tercapai oleh kedua tanganmu,
namun indahnya menghiasi ruang mata,
itulah ibaratnya aku...

jika bisa kau selami dasar hati ini,
pastinya dirimu akan tersesat jauh,
terlena oleh arus yang menyelubungi,
itulah kesetiaanku...

indahnya malam tanpa dirimu,
lebih indah jika kau berada di sampingku,
tinggallah aku tersenyum seorang diri,
bertemankan.. perpisahan ciptaanmu..

c/o
Aku selamanya kan menunggu,
selamanya kan merindu,
selamanya kan menghitung hari-hari tanpa dirimu,
selamanya kan mengukir senyuman,
walau hakikatnya diri ini,
sudah tidak diperlukan olehmu..

biarkanlah aku selamanya

inilah bukti kesetiaanku,
yang tak berbelah bagi kepada dirimu,
kau tak mungkin kembali,
walau hanya untuk mengesat airmataku..

LAGU, LIRIK & PENYANYI : DD SULAEMAN

penberbulusenyum

  • CRB Support Squad
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2648
  • kita bukan superman..kita semua DESIGNMAN
    • View Profile
Re: LIRIK DAN LAGU ~AKU SELAMANYA~
« Reply #1 on: January 29, 2012, 07:51:22 PM »
melankolik jugak suara ko...guna software ape? fruityloop atau cakewalk....kalau kurang vibrate skit mesti lagi cantik bro ....pitch last skali skiiit lagi nak smpai....... pepun tahniah dan berbakat... :D  :hoye:
« Last Edit: January 29, 2012, 07:53:47 PM by penberbulusenyum »

ddsulaeman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: LIRIK DAN LAGU ~AKU SELAMANYA~
« Reply #2 on: January 29, 2012, 10:59:13 PM »
melankolik jugak suara ko...guna software ape? fruityloop atau cakewalk....kalau kurang vibrate skit mesti lagi cantik bro ....pitch last skali skiiit lagi nak smpai....... pepun tahniah dan berbakat... :D  :hoye:

Aku guna Software trakAx ngn Audacity..

Pitch last tu aku dah perasan tapi ntah la.. mcm dah puas ati jer time tu.. ape pon TQ atas komen ko ek.. lagu pasni aku take note ape ko cakap.. :)