Author Topic: Rhandira, Epik Kayangan Nista  (Read 5071 times)

Sleeper japan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1184
  • Gotcha!!
    • View Profile
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #20 on: November 21, 2010, 03:34:37 PM »
awesomelah brader...kasik inspirasi untuk aku nak cuba buat....harap boleh tumpang belajar kat sini...

d4z

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 3933
  • Black Sun
    • View Profile
    • profile design ambe...
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #21 on: November 22, 2010, 09:53:37 PM »
:) projek personal yg crazy..hehe :D thumbs up coz ko dlm bz2 dpt lg sentuh hoby mcm ni :D

bagaimana dgn character designnya? ada sneak preview tak :D




visit my online Design Profile at http://www.coroflot.com/riderx
my design+life related blog at http://riderxdesign.blogspot.com/

petrakhus

  • Super Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4376
  • Penternak kambing digital, DuaCuttyVFX
    • View Profile
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #22 on: November 22, 2010, 10:10:05 PM »
nanti.. aku tunggu je kalo 3 hari aku free tak bz ngan keje rutin dan freelance buat masa ni..

memang aku tayang punya. character wise.. memang bukan 3d.. dan bukan live action.. adalah menatangnye.. susah aku nak describe..

yang dah baca script aku cik zamzami, maybe dia pun tertanya tanya.. buleh ke jadik gitu.. cobe ajela.. redah baru tau.
.hanya artis biasa.

bebilis

  • Premium Membership
  • Full Member
  • *
  • Posts: 606
    • View Profile
    • OTEKKEKATAK
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #23 on: November 23, 2010, 10:56:27 AM »
wow cik zamzami.. harap dapat berkenalan. saya dengar dia montok orangnya..

bebilis

  • Premium Membership
  • Full Member
  • *
  • Posts: 606
    • View Profile
    • OTEKKEKATAK
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #24 on: March 06, 2011, 10:03:33 PM »
mana update maa.. suda lama wa tunggu sini woo!

d4z

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 3933
  • Black Sun
    • View Profile
    • profile design ambe...
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #25 on: June 16, 2011, 12:59:17 AM »
itu la..pergi india balik ke? huhuhu




visit my online Design Profile at http://www.coroflot.com/riderx
my design+life related blog at http://riderxdesign.blogspot.com/

chaku

  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1284
    • View Profile
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #26 on: July 05, 2011, 07:40:49 AM »
oo ilang dah. missing in action

JaymanJohn

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 5910
  • Cube taip :jayman: ...hahaha
    • View Profile
    • http://jaymanjohn.deviantart.com
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #27 on: July 08, 2011, 02:35:35 AM »
duduk main street fighter sambil pakai baju kaler pink kot dekat rumah dia... ar ar ar

petrakhus

  • Super Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4376
  • Penternak kambing digital, DuaCuttyVFX
    • View Profile
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #28 on: July 08, 2011, 07:27:38 PM »
ada ni.. bz la lately.. now kene comp alvin and the chipmunk 3 (chipwreck).
---
12 shot

apa pun.. aku dah perkenalkan jenis projek ni kat kengkawan RnH ni.. tengoklah camna.. boleh tak mreka bantu..

cheers
.hanya artis biasa.

bebilis

  • Premium Membership
  • Full Member
  • *
  • Posts: 606
    • View Profile
    • OTEKKEKATAK
Re: Rhandira, Epik Kayangan Nista
« Reply #29 on: July 20, 2011, 11:34:12 PM »
aku memang tak sabar tunggu geng RnH Malaysia bergabung meletup produce satu indie-local-vfx-movie! kasi letop satu kali pet.. bila? cargas la weh.. thailand & indon dah mengganas nehh