Author Topic: The Undertaker Mati Lagi!  (Read 2281 times)

alifstyle

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2861
  • Sangat percaya dirinya boleh terbang
    • View Profile
    • http://www.cartoonrama.com
The Undertaker Mati Lagi!
« on: November 08, 2005, 09:15:20 PM »
15 tahun yang lalu The Undertaker telah 'bangkit' semula dari lembah kegelapan selepas membunuh keluarganya dengan membakar rumah sendiri yang turut mencacatkan muka Kane.

Beberapa tahun kemudian The Undertaker telah ditanam hidup-hidup oleh mandkind dan sterusnya Shawn Michael. dan dia masih hidup pada hari yang sama...

Tahun 2004, adiknya KANE telah membunuh abangnya sebagai dendam dan kali ini The Undertaker tidak hidup semula seperti yang sebelumnya tetapi dia muncul kembali sebagai 'mayat hidup' (ya... sememangnya dia adalah mayat hidup)

hari ini...

RANDY ORTON telah membunuh THE UNDERTAKER buat kali terakhir dan spekulasi kini lebih hebat dari pembunuhan KANE sehingga pihak WWE telah mengumumkan kematian THE UNDERTAKER (1990-2005). tetapi adakah The Undertaker benar-benar sudah mati? Saksikan koleksi video di sini...

http://www.wwe.com/superstars/smackdown/undertaker/videos/

Sebagai tanda kenangan, anda tidak perlu menghadiahkan sebarang bacaan mahupun bertafakur untuk kematian The Undertaker. anda hanya perlu mendengar lagu ini...

http://justin811028.myweb.hinet.net/undertaker.zip



 

[attachment tidak dipindahkan semasa pemindahan server]

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6229
    • View Profile
The Undertaker Mati Lagi!
« Reply #1 on: November 12, 2005, 05:53:47 PM »
aku masih rasa Undertaker yg mula2 dulu.. kecik cilik... jatuh  terbaring terus bangun dengan cepat.. x sama dengan Undertaker yg skang besar agam... moved slow sangat... i mean not the same person...

ahahah siap ada lagu mengenang Undertaker tue..

er. Ubdertaker cemana pulak? siapa dia?  :lol:
« Last Edit: November 12, 2005, 05:54:22 PM by WAVE RIDER »
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

madstone

  • Ultra Member
  • *****
  • Posts: 7971
  • Penorrent Berjaya
    • View Profile
The Undertaker Mati Lagi!
« Reply #2 on: November 12, 2005, 06:56:32 PM »
Quote
er. Ubdertaker cemana pulak? siapa dia?  :lol:
ha ah laaaa
aku rasa cam kenal je ini worang
bulan posa itu hari ada jumpa sekali rasanya
siapa aaaa...?

Aku lebey suka dressing Undertaker masa memula keluar
dgn glove, kasut kaler UNGU
mmg klasik habis, dgn Paul Bearer yg psiko membawa balang abu mayat
yg kononnya abu mayat Undertaker laaa tu

game Undertaker yg paling sadis ialah Undertaker vs Mankind (Steel Cage)
dlm game ni Mankind kena chokeslam kat atas cage jatuh kebawah atas meja
terus out dlm 10 minit tapi bangun balik dan panjat cage balik
gila punya sadis chokeslam maut tu
tinggi cage tu aku tatau la berapa tinggi tapi 2 kali ganda pgr sekolah la jugak

SADIS!
« Last Edit: November 12, 2005, 06:57:31 PM by madstone »

crowpunk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 591
    • View Profile
    • http://
The Undertaker Mati Lagi!
« Reply #3 on: November 12, 2005, 08:25:09 PM »
ingat lg undertaker vs undertaker? mana diorang dpt undertaker lg satu tu? sebijik siot

madstone

  • Ultra Member
  • *****
  • Posts: 7971
  • Penorrent Berjaya
    • View Profile
The Undertaker Mati Lagi!
« Reply #4 on: November 12, 2005, 11:38:01 PM »
musti ingat laaa
Undertaker yg 1 lagi tu actually kira mcm stunt double utk Undertaker aaa
just in case dia injured ke time tu
kena plak time dia tgh naik, sure nak kena ada org ganti
so, mamat tu kebetulan takde keje nak buat
time tu Undertaker tak injured-injured, so writer WWF masa tu dpt la idea
so, jadila Undertaker vs Undertaker

nama dia Brian apa tah..
alaaa...dia pernah join geng DOA, yg rambut pjg ada janggut tu aaaa
Disciples of Apocalypse

alifstyle

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2861
  • Sangat percaya dirinya boleh terbang
    • View Profile
    • http://www.cartoonrama.com
The Undertaker Mati Lagi!
« Reply #5 on: December 06, 2005, 09:30:10 PM »
Quote
ingat lg undertaker vs undertaker? mana diorang dpt undertaker lg satu tu? sebijik siot
Undertaker yang satu lagi itu sebenarnya adalah sepupu Mark callaway(undertaker) sendiri. Penampilan dia adalah untuk mengantikan mark callaway
menyelesaikan masalah peribadi dia ketika itu. WWE sengaja merancang strory macam itu (undertaker mati) untuk beri peluang mark callaway cari isteri pertama dia yang telah larikan diri. berita ni keluar dari mulut The Undertaker sendiri.

PERHATIAN!
THE UNDERTAKER belasah smackdown superstarz kat Survivor series. giler ah, sebelum tu Undertaker keluar dari keranda yang sedang hangat terbakar.