Author Topic: RAMBUT AKU GUGUR  (Read 15370 times)

leydi

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: RAMBUT AKU GUGUR
« Reply #40 on: November 03, 2008, 05:16:58 PM »
aku nak rambut macam brad pitt...bleh ke? ..ataupun rambut macam beckham ke..ok gak..
Cehhh.. :p Tapi ada..Ada..Rambut style berbekam aku pernah tengok org tua buat.
Dia cukur botak bentuk bulat sebesar tudung nescafe kat blakang kepala.

Kat pusat rawatan traditional ada buat bekam-bekam kepala ni..

APO?

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1564
    • View Profile
Re: RAMBUT AKU GUGUR
« Reply #41 on: November 04, 2008, 09:00:22 AM »
aku nak rambut macam brad pitt...bleh ke? ..ataupun rambut macam beckham ke..ok gak..
Cehhh.. :p Tapi ada..Ada..Rambut style berbekam aku pernah tengok org tua buat.
Dia cukur botak bentuk bulat sebesar tudung nescafe kat blakang kepala.

Kat pusat rawatan traditional ada buat bekam-bekam kepala ni..

 :emph: :emph: :guling: :guling:

tolong le leydi...
aku tengah makan nie...
ade gak yang tercekik makan karipap karang...
O God, The Giver of Life,
Remover of pains and sorrow,
Bestower of happiness
and creator of the universe
Thou art most luminous
pure and adorable
We meditate on Thee
May Thou inspire and guide
our intellect in the right direction

Rokam82

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 64
    • View Profile
Re: RAMBUT AKU GUGUR
« Reply #42 on: November 13, 2008, 10:30:27 AM »
bulu bontot xgugur?
-------------

blacksheep2.0

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 463
  • mengintip dari jauh.
    • View Profile
Re: RAMBUT AKU GUGUR
« Reply #43 on: November 16, 2008, 07:43:31 AM »
firstly, aku taktaula sgt problem hang sbb family aku 'read; belah ayah' takde botak2 kitorg beruban je awal. jadi nanti rambut akan putih ala2 colonel sanders.
second, aku muda lagi.

1.kulit kepala kne jage. takleh berminyak2, kering ke whatever. klau berkelumumur byk tu  petandela ade yg tak kene.
2.aku rasa yg olive oil tu betul2 works.
3.letak santan kot. (ke ni untuk kelemumur?)
4.Mungkin ade hal pemakanan same kot.
5.pgila jumpe specialist kulit ke rambut tanye camane.
6.shampoo jangan rajin tukar2.

*7. klau segala minyak rambut ke ape tak jalan gak. ko explorela minyak lain. minyak tanah,
    minyak urut, minyak gah ka, minyak lin...
 8. beli wig je. bapuk2 kt tmpt aku pkai wig je, senang. haha.
 9. when all else fails. terima jelah. dh sampai mase kot tak berawek rmai.  :)


toppikmalaysia

  • Newbie
  • *
  • Posts: 0
    • View Profile
Re: RAMBUT AKU GUGUR
« Reply #44 on: October 09, 2018, 02:51:45 PM »
petua rambut lebat dalam 30 saat, sila layari www.toppikmalaysia.com