Author Topic: Pengalaman Kena Sunat!  (Read 27230 times)

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10737
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #40 on: March 17, 2006, 02:43:25 PM »
Quote
Quote
salah satu tujuan selain utk kebersihan.. ianya sunnah nabi...


bab perempuan kena sunat.. aku tau.. tapi biarlah mana2 wanita dalam pergh.com ni cita dulu..
 :sengih:
er..ako pk..better tutup la psl sunat pompuan sbb, dh sifat semulajadi pompuan byk yg kena confidential. :) ..maybe u need find another open minded gurl tu expose all bout this. of course not my self, fren. sorry. ako nasihatkan korg explore after kawin lah...bleh korg trus tgk sample..  ;)

moskito..ko rasa cenggitu ker?.
aku tak rasa ia salah dan memalukan kalau ianya perbincangan ilmiah..

adza.. ye ke :D melukakan? bkan potong ker?
sah2 mak2 budak atau bidan2 zaman skang tak ambil port pun bende tuh..
(mean : mungkin ramai x bersunat pun pompaun!)

tapi dari segi logiknya btul juga.. kurangnya 'teransang', bermakna kurangnya tahap pikiran diorang kepada seks. Dalam istilah lain budak2 tengah naik (aku rasa term nih utk budak pompaun je kot?) .. tuh yang tgk tuh umo setahun jagung dah merata siang malam..

Tadi aku terkeluor gak bab nih dalam kete kawan gi jumaat..
dia kata sebab lain remaja.. aku rasa tukar istilah "budak2 baru datang haid" nih taknak duk rumah dia..
kat bandar nih rumahnya sempit2 dan bertingkat.. serta rimas..
baru nak buat pa pe sikit kadang2 mak bapak hot ngan bebudak.. kalaulah rumat flat tuh ada 2 bilik... ruang tamu sebesar itu saja.. jadi mmg serabut.. jadi daripada dengar bebel mak bapak.. budak2 nih turun tingkat bawah sebelum mak pak dia tak tido.. selagi tuh diorang tak naik..

kalau budak lelaki aku tak kisah pun.. aku tak rasa bahye budak lelaki duk luar rumah lewat2 malam.. of coss.. adanya bdak2 pompuan lepak malam2, bdak2 laki mesti tumpang punya.. tuh pun satu hal juga..  hermmphh..

ada benarnya disitu.. sebab aku rasa chinese punya budak2 pompuan tak melepak luar sangat :read:umor 15-17).. mungkin rumah mereka lebih besar dan ada ps2.. :D
Visit : + Blog + Twitter + FB

adzakael

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3060
  • Boтум Cэпaратум
    • View Profile
    • http://www.adzakael.com
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #41 on: March 17, 2006, 03:35:24 PM »
aku rase mmg takat melukakan je

sbb penis ni actually
adelah oversized clitoris
clitoris paling besar mmg bole resemble a phallus
tp takde la sampai ade fungsi kencing dan ejakulasi
kalu ade fungsi tu,mmg dah dikire as penis
 
so ko bayangkan la
kalu nak potong,nak potong ape?
sbb clitoris hood pon
x de la mcm kulit kulup tu
lain wooo biologinye

                        иаи Таворищ, соединяйтесь!
               
 What Man is a Man Who Does Not Make The World Better?
P 1:48,G 1:5, P menang,150000th post,i made that one

*^*bluelover*^*

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2167
  • Minx Blue!
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #42 on: March 17, 2006, 04:08:27 PM »
okla..bleh la kalo nk bincang cara ilmiah. sbb korg bakal jd bapak pd baby pompuan juga kan?...

setahu ako, potong hujung sikit. maybe cara 'melukakan' tu utk yg saluran x berapa terbuka as normal.

Doctor swasta mana tau psl sunat..nk p bidan pon, dah ramai bidan moden..bidan tua dah mati x da waris. hospital kerajaan plak terlalu byk nk handle org-org baru melihat dunia sampai ada yg terpotong part yg x sepatutnya.. (kalo dh kes mcm ni, silap2 bukan jd sunat...jadi cut off langsung agaknya. )

SO,  kesimpulan, kena la suh bini korg bersalin kt gunung2 yg ada nenek  kebayan supaya trus dpt disunatkan dgn keadaan aman, tenang dan nyaman. :D

 
Lock Up!

APO?

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1564
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #43 on: March 20, 2006, 12:23:40 PM »
aku sunat darjah satu nak naik darjah dua.
sunat kampung, pakai tok mudim dan kene duduk atas batang pisang.
sungguh tak best sebab kene telanjang... di khalayak ramai pulak tu... malu aku
tapi aku puas hati sebab berjaya terajang tok mudim lepas tu.. aksi spontan maaa...
kene bentan 2 bulan sebab aku tak ikut pantang, baru 5 hari sunat dah berlari kejo bola.
last last, bapak aku tambat aku kat tiang rumah sebab takmo duduk diam... kire nak turun ke bawah aje.
 
O God, The Giver of Life,
Remover of pains and sorrow,
Bestower of happiness
and creator of the universe
Thou art most luminous
pure and adorable
We meditate on Thee
May Thou inspire and guide
our intellect in the right direction

claypot

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 470
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #44 on: March 20, 2006, 12:48:51 PM »
hoho aku plak sehari lepas sunat mandi pool.
bentan,sakit tak ingat nyer.
tu lah nenek cakap jangan mandi nak mandi jugak  :sengih:  

*^*bluelover*^*

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2167
  • Minx Blue!
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #45 on: March 20, 2006, 01:31:18 PM »
tu la..padah lawan petua org tua.. er..majoriti lelaki pergh ni langgar pantang n kena bentan.. rasa2..ada impak tak pada kualiti selepas sunat? it's about kesan bentan, ok. B)  
Lock Up!

petrakhus

  • Super Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4375
  • Penternak kambing digital, DuaCuttyVFX
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #46 on: March 20, 2006, 01:35:57 PM »
ooo camtu pumpuan sunat.
so takde ke pompuan sunat pakai lazer gak??
.hanya artis biasa.

leydi

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #47 on: March 20, 2006, 03:13:12 PM »
Sampai ati korang mempersoalkan kejantinaan aku.
Apsal pempuan sunat tak kena pegang kain pelikat mcm laki?

Pengalaman aku sbg tokmudim pempuan nih...Yg kena kerat tu macam kulit ayam.Alaa..sikt je..
Kena potong sbb kalu terkeluar, pempuan akan senang geli. Bila dah geli..paham2 laa!

Ancient Warrior

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 738
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #48 on: March 20, 2006, 03:23:56 PM »
setahu aku perempuan tak wajib sunat...
kalo nak sunat pon tak bole potong lebih sangat.. tak baik utk dia...
sebab 'benda' tuh adalah tanda kasih sayang suami isteri..  :pergh:  :pergh:  

shiori_LA

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1098
  • hmm......dah maleh nak lukis
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #49 on: March 21, 2006, 10:29:01 AM »
Quote
setahu aku perempuan tak wajib sunat...
kalo nak sunat pon tak bole potong lebih sangat.. tak baik utk dia...
sebab 'benda' tuh adalah tanda kasih sayang suami isteri..  :pergh:  :pergh:
 :o tak wajib....yang aku dengar lak pompuan memang tak wajib bersunat...tapi disunatkan melakukannya...dan sunat tu sunat yg dituntut untuk melakukannya.....ada la satu sunat tu....sunat apa namanya aku pun tak tau....bukan arif sangat bab berkhatan pompuan nih...tanya blue lover la dia sunat ke dak...... :lol:  patut dia lebih arif....
senyum sokmo


*^*bluelover*^*

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2167
  • Minx Blue!
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #50 on: March 21, 2006, 12:10:30 PM »
Pompuan khatan ...hukum sunat.. :D ..tp kalo mak bapak yg prihatin, x mau selera anak dara dia tajam semacam, baik tumpul kan awal2..
LA ..ako x berapa arif sbb ako just based on pengalaman ako je.. dan x ramai kwn2 ako ingt psl procedure ni..sbb terlalu muda utk ingt apa yg berlaku..(baby girl) ..x mcm korg...dh bleh flash back wht's goin on..  :)

efective..tu bukan utk tanda kasih la..tu organ penting...kalo tak.. susah le nk buang air kecil ..aiyooo!
« Last Edit: March 21, 2006, 12:16:27 PM by *^*bluelover*^* »
Lock Up!

shiori_LA

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1098
  • hmm......dah maleh nak lukis
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #51 on: March 21, 2006, 12:38:23 PM »
:o  yeke tak ingat..... :lol:  
senyum sokmo


*^*bluelover*^*

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2167
  • Minx Blue!
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #52 on: March 21, 2006, 03:47:51 PM »
mmg x ingt la.. apa la lu...korg sunat masa umur yg dh bleh mengingat, berfikir walau x sebebrapa bijka. tp pompuan kalo kena sunat, masa tgh baby.. apa yg bleh recall masa korg jd baby?..cheh!
Lock Up!

Ancient Warrior

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 738
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #53 on: March 21, 2006, 04:10:34 PM »
Quote
efective..tu bukan utk tanda kasih la..tu organ penting...kalo tak.. susah le nk buang air kecil ..aiyooo!

 ..tp kalo mak bapak yg prihatin, x mau selera anak dara dia tajam semacam, baik tumpul kan awal2..
sebenarnya saya yg cakap bukan efxtive..
'benda' yg saya maksudkan tu bole menimbulkan rasa kasih sayang pada suami isteri la...
paham2 la..  :pergh:  

*^*bluelover*^*

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2167
  • Minx Blue!
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #54 on: March 22, 2006, 09:15:12 AM »
ho..soryy la..gaya bahasa n cara pk korg nk dekat sama jer . :P

ok ancient. bukan semua benda kt pompuan n lelaki boleh mengeratkan kasih syg ker? er.. herk..kalo itu 'benda' je yg boleh eratkan kasih syg ko...mmg kompom bahaya ko nih..ako nasihatkan ko kawen 4 skaligus. :lol:  :lol:  :lol:  ops.. sorry...larikkkkkkkkeerrrrsannnnnaaaaa! :lol:  :lol:  :lol:  
Lock Up!

shiori_LA

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1098
  • hmm......dah maleh nak lukis
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #55 on: March 22, 2006, 09:53:41 AM »
Quote
mmg x ingt la.. apa la lu...korg sunat masa umur yg dh bleh mengingat, berfikir walau x sebebrapa bijka. tp pompuan kalo kena sunat, masa tgh baby.. apa yg bleh recall masa korg jd baby?..cheh!
 :lol:  memang ler confirm tak ingat...apa la shiori....dah tua dah lupa lak  :lol:  
senyum sokmo


ALYRIDURA

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4860
  • rajin+dedikasi+cekal = radikal
    • View Profile
    • komikajif
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #56 on: March 22, 2006, 10:14:43 AM »
itu salah 1 sebab je... byk lg sudut utk jadi pengikat kasih sayang antara suami isteri

Ancient Warrior

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 738
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #57 on: March 22, 2006, 10:33:54 AM »
Quote
ok ancient. bukan semua benda kt pompuan n lelaki boleh mengeratkan kasih syg ker? er.. herk..kalo itu 'benda' je yg boleh eratkan kasih syg ko...mmg kompom bahaya ko nih..ako nasihatkan ko kawen 4 skaligus. :lol:  :lol:  :lol:  ops.. sorry...larikkkkkkkkeerrrrsannnnnaaaaa! :lol:  :lol:  :lol:
memang la memang... ada saya kata itu aje pengikat kasih sayang ke?.. err sapa sebenarnya yg berada dlm 'bahya' nak kena kawin ni?...  :pergh:  

leydi

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #58 on: March 22, 2006, 10:51:34 AM »
:love: Main tepuk2 punggung pon bleh mengikat kasih sayang.
 :love: Main senggol2 kaki pon  bleh mengikat kasih sayang.
 :love: Main tiup2 telinga pon  bleh mengikat kasih sayang.

 :hoye: Umpama makan pisang...Kopek kulit dulu ke atau makan dgn kulit skali, mana sedap?

:ph34r: Apa2 pon sunatlah anda sebelum anda dikawinkan.

 

shiori_LA

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1098
  • hmm......dah maleh nak lukis
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #59 on: March 22, 2006, 11:00:47 AM »
Quote
:love: Main tepuk2 punggung pon bleh mengikat kasih sayang.
 :love: Main senggol2 kaki pon  bleh mengikat kasih sayang.
 :love: Main tiup2 telinga pon  bleh mengikat kasih sayang.

 :hoye: Umpama makan pisang...Kopek kulit dulu ke atau makan dgn kulit skali, mana sedap?

:ph34r: Apa2 pon sunatlah anda sebelum anda dikawinkan.
 :o  waaa....banyak pengalaman en. leydi nih.....
dengar la tu cik blue n ancient....banyak faktor lain leh ikat kasih sayang!!!! :manga:  
senyum sokmo