Author Topic: Pengalaman Kena Sunat!  (Read 27745 times)

Ancient Warrior

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 738
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« on: March 10, 2006, 03:33:31 PM »
sori hari ni kepala aku pusing berserabut dgn workload yg cam hanjeng..tup tup bila otak aku dah lalui proses defragmentation.. ni je yg aku terpikir...

sapa bole cita pengalaman dia kena sunat?..samada dgn tok mudim ke... doctor ke?..atau sunat sendrik?... (atau masih ada yg blom sunat?..:manga: )..  kena ada org start dulu ...baru aku cita aku nyer... hihi



*tak bole guna/sebut ayat2 yg b'unsurkan lucah malu.








                                           :hoye:  

kred

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1205
    • View Profile
    • http://www.kred.com
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #1 on: March 10, 2006, 03:37:08 PM »
hahaah thread camnih pon ade!?? hahaha aku sunat kampung guna tok mudim(baguih oo guna tok mudim nih)

yg paling best time dok kat btg pisang sejuk jer... hehehe
perminat bukan penggiat..

petrakhus

  • Super Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4375
  • Penternak kambing digital, DuaCuttyVFX
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #2 on: March 10, 2006, 04:01:20 PM »
. darjah 5.
. doktor lelaki ( segan gak ngan nurse tulung tulung tu )
. lepas sunat pengsan kat umah
. main game je keje, susah nak tukar catridge micro genius time tuh
. mintak ayam KFC la apa la... sebab pantang mkn bubur je.
. lps sunat dah terer mengurat.

tu la ringkasnya
.hanya artis biasa.

Max_ady

  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1387
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #3 on: March 10, 2006, 04:12:16 PM »
aku kat klinik..tingkatan 1...time tu aku dengar macam-macam taboo, satu daripadanya masa sunat pompuan takleh tengok nanti lambat baik dan..so bila ade nurse tolong doctor time tu aku menjerit.. cilaka punya nurse...siap jeling-jeling kat adik aku...

time macam tulah kawan-kawan pompuan aku nak melawat.. naik sekolah terus aku tak bertego sapa dgn diorang! aku suspect diorang saje nak pekene!
« Last Edit: March 10, 2006, 04:13:18 PM by Max_ady »

leydi

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #4 on: March 10, 2006, 04:31:13 PM »
Aku dah ke belom? Jap check...Eh...Dah! dah! kompom sudah.

Aku sunat buat kali pertama masa darjah 4 Merah.
Kejadian tu berlaku kat klinik..Kensel guna tokmudim sbb dia demam. Aku tanak risiko apa2..
Mula mula...
Aku rasa sungguh malu bila doktor suh baring atas katil pastu pelan2 selak kain..
Sbb ada nurse sorang kat dlm tu mcm teruja  sangat nak tengok.
Kiranya itu mcm gangguan seks jugak la pada aku.

Masa doktor melakukan kerja2 mengerat tu, aku dikhayalkan dgn cerita dia betapa seronoknya kawin.
Tiba-tiba..Pedih gak la mcm kena gigit angsa. Takpe...pedih sekali, tapi sedap selama2nya.

Pastu masa doktor tekun menjahit, aku merayu mintak permisi nak buang air kecik.
Ta bleh tahan dahh...Doktor terpaksa benarkan. Kang terpancut, kena muka dia sapa yg malu..
Lepas kuar toilet, aku masuk balik utk doktor meneruskan proses penjahitan tersebut.

Itu je la kenangan aku kena sunat.
 
« Last Edit: April 03, 2008, 03:29:19 PM by leydi »

kred

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1205
    • View Profile
    • http://www.kred.com
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #5 on: March 10, 2006, 04:32:48 PM »
hahaha aku dah agak... akumemang tunggu si leydi reply jer nih hahahaha ko punya cerita memang sungguh erotik hahahaha
perminat bukan penggiat..

jejakakejam

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 456
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #6 on: March 10, 2006, 04:47:26 PM »
waahahhaha...
* aku sunat darjah 6...yg jd tok mudim aku ialah bekas doktor klinik...dah tua...time tu takut betull...takut2 dia salah potong...sekali tgok cam tak konfiden jer dia buat...yelah dah tua...
dia selak kain aku...aku dgn rela :p2 ..huhuhu...
yg tolong bini dia...tgok cam muda lg..dasat gak doktor tua ni...hehehe...
malu beb..tp berdebar2 gakler...yelah ada tangan lain yg main pisang aku...huhuhu...doktor tak bagi tgok...aku nak tgok gak...last2 dia bg...
pergh...sakit la jugak...tp skit jerla..bak kata leydi "pedih sekali, tapi sedap selama2nya" :P
darah mmg byk arrr...naik ngeri plak
tp part yg paling aku tak tahan masa malam la nak tido....perghhhh....sekali adik tu bangun kena lak..kat kain...mak aihhh...sakit rasa cam nak menjerit jer....hahahah...apapun kena cover macho la..maintain beb...hehe..
lagi satu...part nak buang air kecik....heheh...dah macam air pancut kt klcc...byk betul cabang...hahahha....nak kencing 10 minit bru kluo..4 cabang kluo... :lol:
ooops terlucah plak...hehe... :sengih:
 
Jalan-jalan cari pasal.....

Hackezkk

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 106
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #7 on: March 10, 2006, 04:52:28 PM »
hokhok
lucah siott
GURL tanak citer ker  :p2  
~::HaCk3RZ~RuL3ZX::~
-----
  • -
  • ---

    user posted image
    -----------------
    -------------!!!!!
    ------------/-^^-\------------ sing a song of sixpence,
    ------||----|-o-o-|----|| ------------ with a pocket full of rye,
    ---\\/|||\--|--@--|--/|||\//------------ four and twenty blac

National9V

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1227
  • apo kono eh jang?!
    • View Profile
    • still alive and well
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #8 on: March 10, 2006, 05:00:06 PM »
aku sunat kat kelinik masa tu cuti sekolah nak naik darjah 6 bulan disember nak dekatē besday aku kot...kelinik tu dekat kajang tak ingat plak jenama kelinik tu..nasip la dokter lelaki...tapi nurse pompuan la pulak (biasa la tu)...seminggu sblom sunat ade la shopping kain sarung sebarang dua adanya..tak takut lagi tu masih dalam mode hero...maklum la ramai kengkawan sebaya pun mak sunat gak...sehari sblom kene sembelih tu berdebarē jantung aku...giler ko...ada mmbr ckp sakit sikit je mcm semul gigit la, ada ckp darah memancut cam kena pancung la apa la bla bla bla...teringat pulak berita sokabar tajuk "Budak sunat sendiri" aku pun pk nak buat gak cam tu...takut putus pulak cacat karang hancur masa depan yang gemilang...malam tak lena tiod wa ckp lu...

jeng...jeng..jenggg...pagi pun muncul dengan selambanya...sedar je tido jantung aku trus berdebar...lepas sarapan trus cargas gi kelinik ngan mak n bapak aku naik kereta...sampai je ada lagi 5-6 budak senasip ngan aku...x senang duduk dibuatnya klau buleh isap rokok time tu lama dah aku isap...tensyen siott...

tiba lah turn aku...kena baring atas katil peaskit  muka aku pucat je...ingat buleh bius kasi pebgsan rupanya tak...

alah..malu ah nak sambung lagi..
 
Peavey Bandit 80W
Epi Explorer, LP Std., Jr., 1967 V, SG G400
Hamer Std Flametop
Jackson Kelly JS32
DS1, MT-2, GE-7

PhoenixByte

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 7419
  • RCW
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #9 on: March 10, 2006, 05:32:10 PM »
Aku sunat mase darjah lima
Kat klinik
Same je kot cam orang lain.


Masa pantang:

Huhu 1st day lps sunat tu ada citer James Bond plak yg ada scene stim2 tu (alaa budak lagi biasala tgk sket pun stim). Hua hua seksa tu time tu...betul ke kalau ketuk lutut dia turun balik. Aku sampai skrg ketuk lutut tak jadik ape pun..sama je.

Yang best:
Bila orang dtg dpt duit...lps tu terus aku guna duit utk main game kat kedai apek yg ada bini seksi.

leydi

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #10 on: March 10, 2006, 05:39:36 PM »
Quote
...betul ke kalau ketuk lutut dia turun balik. Aku sampai skrg ketuk lutut tak jadik ape pun..sama je.

 
Isshh.. kalu dah ketuk, tak turun2 gak..itu dah kira cacat tu! Kena sunat lagi skali!

Buku lali dah ketuk?
« Last Edit: March 10, 2006, 05:42:51 PM by leydi »

PhoenixByte

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 7419
  • RCW
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #11 on: March 10, 2006, 05:45:53 PM »
Ketuk kat situ la dia turun  :lol:
Korang yg dah tua bangka ni kalau masa2 tak diingini kat tpt public kalau ketuk lutut dia leh turun ke?

azarimy

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6571
  • sabariah's back!
    • View Profile
    • azarimy's sketchstation v3.0
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #12 on: March 10, 2006, 06:05:49 PM »
aku sunat darjah 3, kat klinik kat kg pandan. dalam famili aku virtually takde taboo takut bersunat or stuff like that. actually somehow semua orang2 tua dalam famili aku dok encourage bersunat awal, kata diorang supaya cepat jadi lelaki, boleh join orang2 tua dalam buat perkara macam2. contohnya:

boleh ikut gi masuk kebun. dulu kononnya kalau belum sunat, senang kena "gangguan".

boleh sembahyang kat saf depan. kalau belum sunat, kena duduk kat saf "budak2" kat belakang. tak cool siol.

pastu masa hari raya dapat duit lebih sikit, pasal "dah besar".

macam2 lagi laa perk yg dibuat semata2 nak encourage orang dalam famili aku bersunat heheh.

 

thirtynine

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4440
  • ...hidup jangan tersadung kaca-kaca manis...
    • View Profile
    • http://luzrafikr.deviantart.com/gallery/
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #13 on: March 10, 2006, 06:36:12 PM »
Aku darjah 6, hujung tahun, kena bikin kat klinik Hj Adnan. Selamat. :hoye:  

petrakhus

  • Super Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4375
  • Penternak kambing digital, DuaCuttyVFX
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #14 on: March 10, 2006, 06:39:02 PM »
betul ke kena ketuk lutut.. 'dia' turun?
er takde ke sesapa sunat time lahir ?? share la cerita.


p/s - *. sunat pakai lazer tu camna caranya? aku dengo-dengo je
 
.hanya artis biasa.

amirzakirana

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 460
    • View Profile
    • ultimate sources of vector files
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #15 on: March 10, 2006, 07:48:56 PM »
aku sunat masa darjah 6...kat kampong di banting join kenduri.ramai2 ngan kengkawan aku ...dalam 6 orang camtu kot..
bnyklah org2 bujang kacau kata sunat pakai kapak la..pakai laser darth vader la..paling sadis pakai mesin tebang pokok..potong sampai putus tak kasi can punya..bukan nak kasi support ke apa  <_<

dalam 6 member aku tu..2 orang nangis bak histeria tamau disunatkan siap lari tapi sempat kena cekup..aku diam je walau dalam hati takut nak giler...

sakit time injek je kat ****..pastu bila dah kebas tu tak rasa apa dah...semut gigit lagi sakit..
yang segan pi bagan tu makcik2 ngan anak2 gadis selamba dok tgk senyum 2 je.:love: .takde keje lain ke hapa... :manga:

aku seminggu baiklah..sebab pantang makan dan tak buat aksi terlonjak2 terkangkang2 tanpa batasan..member yang degil2 tu alamat sebulan dua barulah baik.

makan lak asik makan bilis panggang ngan tempe rebus sama nasik...itu je aku bedal..

yang besnya pastu dapat duit...bolehla beli jajan yang dapat stiker street fighter..hehe ..

pas dah baik tu automatik aku terus ngurat anak jiran yang sebaya ngan aku..kisah lama... :sengih:  
www.vector4u.com - ultimate sources of vector files

adzakael

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3060
  • Boтум Cэпaратум
    • View Profile
    • http://www.adzakael.com
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #16 on: March 10, 2006, 08:30:48 PM »
hieeee
kome ni takde citer lain dah ke?

aku sunat mase nak masuk darjah empat
kat klinik Anis oleh Dr. Anis (btw dr. ni lelaki eh,dah meninggal dah pun)
org lain pakai kain pelikat kan?
aku pakai kain batik (apo la akak tu bole gelak2 tgk aku pakai kain batik)
awal2 takde la sakit sgt
10 minit kendian...
mak aih mcm nak mati die punye sakit
balik rumah pak long aku drive laju gile
sampai je umah terus pengsan

sebulan gak la nak baik
sbb aku bedal je makan sumer benda
aku tak follow pantang2 ni
biar lambat baik asal aku dpt enjoy life
(lepak2 main video game,dpt duit,dpt more attention dll)

time aku sunat main kerat pastu jahit2
time adik aku bapak aku cakap
doktor pakai satu device ni
kerat dan takyah jahit
 


agaknye diorang pakai device kat atas ni

ade member aku sunat time Form 1
tp tu kire ok lagi
ade org yg aku kenal sunat time umur dekat 30
tp time tu die baru masuk Islam la,sblm kawin kena la sunat dulu

                        иаи Таворищ, соединяйтесь!
               
 What Man is a Man Who Does Not Make The World Better?
P 1:48,G 1:5, P menang,150000th post,i made that one

efxtive

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 46
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #17 on: March 10, 2006, 08:41:08 PM »
aku sunat sendirik pakai divice diatas...3 kali aku sunat...
I realize that I make enemies. I have no choice. Either I come here and sit comfortably and be nice to people and do nothing, or else I try to do something event at the expense of becoming unpopular. I didn't think I'll be permanent here...

Ancient Warrior

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 738
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #18 on: March 10, 2006, 09:10:17 PM »
pergh..!..disebabkan respon yg baik dan hangat ... maka aku pon bersetuju utk menceritakan peristiwa sunat aku yg sukar dilupakan... hihi..

aku sunat darjah 5 pada cuti skolah..pakai kain pelikat ...masuk bilik doctor ngan bapak aku..
ada doktor laki... dan seorang nurse pompuan lawa siot.. berkobar2 perasaan dia nak tgk 'komando' aku.. mcm tak sabar2 nak tgk proses 'beheading' berlaku... dapat ku rasakan keghairahan dia..cis!.. tapi aku kawal komandoku supaya jgn 'berkawat'..

bila doktor suruh aku baring, aku pong baring.. doktor pening kepala.. dia kata komando aku besar sgt... nurse tu tersenyum ..eiiyy suke nye die.. bapak aku dah gelak...ceh..

last2 process beheading kena dilakukan secara berperingkat..dgn meng*untingnya ssedikit demi sedikit..!.. aku cemas...!.. setiap kali kuar darah.. nurse tu akan sibuk mengelap2 ..si*l.. pikiran ku terpaksa memikirkan hal2 isu semasa atau forum2 perdana bg mengelakkan kejadian tak diingini...setel je terus komando ku dibalut..

tapi bosan kalo sunat kat klinik ada benang ar..takes time utk menyahkan dia dari situ....
tu je sebenarnya cita aku..







 :hoye:  

leydi

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Pengalaman Kena Sunat!
« Reply #19 on: March 11, 2006, 09:45:48 AM »
Quote
bila doktor suruh aku baring, aku pong baring.. doktor pening kepala.. dia kata komando aku besar sgt...
Aku ada syak wasangka skit warrior...Ko ni sunat darjah 5 ke Tingkatan 5 sebetolnya?
« Last Edit: March 11, 2006, 09:47:30 AM by leydi »