Pergh Forum

Pergh!!! Best! => Uptown @ Pergh! => Topic started by: john weak on November 24, 2016, 05:20:57 PM

Title: nak minta tolong bagi idea daripada semua
Post by: john weak on November 24, 2016, 05:20:57 PM
sekarang ni i dapati semua telco ada buat promotion tentang postpaid masing-masing
nak taanya yang mana satu plan tu bagus untuk seorang pelajar yand duduk kat hostel dan xde wifi
susahnya semasa nak buat assignment tau kerena xcukup data nak guna
Title: Re: nak minta tolong bagi idea daripada semua
Post by: Nuri2017 on August 19, 2017, 09:46:21 PM
Kesiannya korang...korang duk area mana ? Kalau akak suka guna UMobile. tapi kena tgk tmpt la...dan plan2 nye jugak menarik ...misalnya kalau pakai plan rm98 (akak cadangkan korang share kalau amik plan ni) , youtube semua tu unlimited. senang kan nak tgk video2 yang berkaitan dgn course korang. Pada masa yang sama kalau ada masa bole jugak gunakan data yang banyak tu untuk cara uang di internet  (http://"http://www.carauangdiinternet.com/reviews"). So just make a good use je la dgn benda