Author Topic: hari ini anda...  (Read 216015 times)

adzakael

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3060
  • Boтум Cэпaратум
    • View Profile
    • http://www.adzakael.com
Re: hari ini anda...
« Reply #1140 on: April 15, 2010, 01:02:13 AM »
ni meletup pecah terus
mmg x dpt diselamatkn (itu radiator)
kena pakai yg baru punye
pastu nk kena flush balik minyak itam (dah masuk air)
buat cross member baru
tukar suspension....

                        иаи Таворищ, соединяйтесь!
               
 What Man is a Man Who Does Not Make The World Better?
P 1:48,G 1:5, P menang,150000th post,i made that one

chiharu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 869
  • neko ~nyaa...
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1141 on: April 15, 2010, 01:02:57 AM »
haha,salah apply course mase tu..hehe..seni bini..erm..camne eh rupe course tu kalau betul2x wujud?

Eh ada la.. aku ada belajar.. tapi nama dia Bab Munakahat... :D

kalo ko nak belajar boleh juga.. carik la nama kitab tu MUTAAL BADRIN. Tapi aku tak sure ko leh baca ke tak kitab ancient tuh... dalam tu semua ada, Munakahat, Muamalat, Haji, Fardhu Ain.. :D
« Last Edit: April 15, 2010, 01:06:37 AM by chiharu »
_(^!^)|    \(^!^)\    |(^!^)|    /(^!^)/    |(^!^)_    <(^o^)>    \(^!^)/

akuLanGit

  • CRB Support Squad
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1749
  • Eh??
    • View Profile
    • - aKuLanGit -
Re: hari ini anda...
« Reply #1142 on: April 15, 2010, 01:54:44 AM »
uish...laju je cik chiharu kita ni reply bab˛ seni bini yer...
semacam jer....nk kene rasa seram sejuk ke apa ni...ehehehe...
apo˛hal..kejap lagi nak masuk keje pukul 3 pagi...
pekena nescafe la dulu....
hah hah hahahahaha...

tu je kawe nak tulis..
« Last Edit: April 15, 2010, 02:13:09 AM by akuLanGit »

qell

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 664
  • HIDUP NI SEKEJAP...semua kebetulan adalah takdir
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1143 on: April 15, 2010, 04:26:23 AM »
1..2..3..

tu je kawe nak tulis..

jgn mara haaa akulangit! hehe :)):

akuLanGit

  • CRB Support Squad
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1749
  • Eh??
    • View Profile
    • - aKuLanGit -
Re: hari ini anda...
« Reply #1144 on: April 15, 2010, 07:41:30 AM »
ahaha..tadehal la...ahahaha..
pagi ini kawe berasa sungguh segar...
macam sayur dari Cameron Highlander kot...
hah hah hahahahaa...

itu je kawe nak tulis...

chiharu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 869
  • neko ~nyaa...
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1145 on: April 15, 2010, 09:11:08 AM »
bestnya arini cuti...


uish...laju je cik chiharu kita ni reply bab˛ seni bini yer..

hmm.. macam dah tak boleh pulak ye nak komen-komen pasal apa-apa..  :)

so, tu je la nak taip hari ni.....
« Last Edit: April 15, 2010, 09:27:50 AM by chiharu »
_(^!^)|    \(^!^)\    |(^!^)|    /(^!^)/    |(^!^)_    <(^o^)>    \(^!^)/

nemedpoyo

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 201
  • mencuba dan mencuba~
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1146 on: April 15, 2010, 09:32:46 AM »
bestnya arini cuti...

tu je nak taip... :p

wow,tu memang best..arini aku nak naikkan 3d PASUM~

slamba23

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 186
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1147 on: April 15, 2010, 09:36:48 AM »
ari ni kawe cuba lukis satu lgi vegeta utk  Pergh Battles!.... :argh:

akuLanGit

  • CRB Support Squad
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1749
  • Eh??
    • View Profile
    • - aKuLanGit -
Re: hari ini anda...
« Reply #1148 on: April 15, 2010, 04:30:10 PM »
ehh..bleh je cik chiharu...
cuma kepantasan merebut untuk menjawab tesis tersebut itu yang mengejutkan...
hah...hah...hahahaha...

itu je kawe nak tulis...

dahan_rapuh

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 545
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1149 on: April 15, 2010, 09:53:25 PM »
hr ni, sy telah memecahkan sebiji cawan opis.

ubder

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3228
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1150 on: April 15, 2010, 10:23:15 PM »
Petang ini aku tido lepas kerja....

mimpi dok suite hotel 5 bintang yang dingin nyaman.. yeh jadi orang kaya kejap... bila bangun maghrib kembali kepada realiti yang panas dengan kipas angin bising...
one

"Tuez-les tous; Dieu reconnaitra les siens."
("Kill them all; for the Lord knoweth them that are His.")
-Albigensian Crusade

 Igitur qui desiderat pacem, praeparet bellum...
- Publius Flavius Vegetius Renatus

yondaime_kazekage

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1935
  • paradox govern our lives. f#$@*& paradox!!
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1151 on: April 15, 2010, 10:40:12 PM »
hari ni aku kat semenanjung! hahaha!!!!
walk away. u need to do that sometimes..

akuLanGit

  • CRB Support Squad
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1749
  • Eh??
    • View Profile
    • - aKuLanGit -
Re: hari ini anda...
« Reply #1152 on: April 15, 2010, 10:54:44 PM »
hari ni.........baru je tadi.................
kawe baru je taw yang kawe ni memang teruk...................
buat kawan sampai marah˛.................
sedih kawe..............ruponya kawe ni......................ishhh ishh...
............................................

itu je.......kawe nak tulis............. d TT^TT b

Phoenix Tido

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 706
  • bersara dari dunia melukis˛ (kot)
    • View Profile
    • .... setiap perbuatan ada balasannya... akhirat kelak
Re: hari ini anda...
« Reply #1153 on: April 16, 2010, 10:33:12 AM »
Bukan Tajul Muluk kerr?

MUTAAL BADRIN

Hari ni masuk koje petang... huhuhu takleh tido sbb hari tuh tido jap sblm koje tapi terlajak, maka masuk koje lewat. Tapi pengurus X marah sbb dia pon ada salah gak -- kerja˛ dia bukan dia yg buat, dia bagi Nix & Customer Service utk siapkan.

Serba salah, nak laporkan kegiatan pengurus ke pihak atasan (yg lebih tinggi dr jawatan dia la) ke tak....
Itu sahaja yang ku perlu lakarkan


chiharu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 869
  • neko ~nyaa...
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1154 on: April 16, 2010, 10:55:54 AM »
ehh..bleh je cik chiharu...
cuma kepantasan merebut untuk menjawab tesis tersebut itu yang mengejutkan...
hah...hah...hahahaha...

itu je kawe nak tulis...

ngueh, bukan selalu aku online sampai awal pagi camtu.. bosan.. mengaruts le...
_(^!^)|    \(^!^)\    |(^!^)|    /(^!^)/    |(^!^)_    <(^o^)>    \(^!^)/

lui_eli

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 281
  • love comic >_<
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1155 on: April 16, 2010, 10:57:00 AM »
hari ni.. aku sungguh kejam... huhuh~ nyesal bab ajak kawan datang pulau labu, lenkali aku cuma akan tolong sket jer atau x tolong langsung.. sebab dah tolong pun, masih nak buat perangai yang bleh buat aku sakit hati.. x rasa dihargai pun pertolongan tu, rungut jer banyak, tegur pun x bleh.. buat barang xder hati... sia2 jer tolong.. benci...

itu je kawe nak tulis :D
« Last Edit: April 16, 2010, 10:59:31 AM by lui_eli »
"You must learn from the mistakes of others. You can't possibly live long enough to make them all yourself." by Sam Levenson

chiharu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 869
  • neko ~nyaa...
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1156 on: April 16, 2010, 10:58:33 AM »
hari ni.. aku sungguh kejam... huhuh~ nyesal bab ajak kawan datang pulau labu, lenkali aku cuma akan tolong sket jer atau x tolong langsung.. sebab dah tolong pun, masih nak buat perangai yang bleh buat aku sakit hati.. x rasa dihargai pun pertolongan tu, rungut jer banyak, tegur pun x bleh.. buat barang xder hati... sia2 jer tolong.. benci...

jangan la sedeh lui_eli.. ala.. manje, manje.. :D
_(^!^)|    \(^!^)\    |(^!^)|    /(^!^)/    |(^!^)_    <(^o^)>    \(^!^)/

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10737
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: hari ini anda...
« Reply #1157 on: April 16, 2010, 10:59:33 AM »
rasa nak pi bercuti pulau labu gak ah... :love:

+++

@works

kelmarin dulu dah tender resign letter.
tapi nampak cam boss lum sain dan hantar ke HR.
harap2 no prob.

Bukan aku nak demand gaji tinggi 10K :)): . Aku taknak demand ape2 dah.
aku.just.nak.berhenti.
that's all about.

@personal
sudah amik cuti untuk hantar adik aku masuk spital.
tapi dia call semalam kata operate postpone next month.
tah la nak kensel cuti or tak.
sebab nanti pun lepas berenti tarikh operate tuh.

kete dah masuk ketuk body harap2 siap dalam 2minggu.
bajet nak cat tak cukup lagi.
but i got special deal camenr nak dapat harga cat murah ngan kedai cat kawan aku tuh.
deal sistem barter mungkin haha.

calos.

« Last Edit: April 16, 2010, 11:03:58 AM by mysticmind »
Visit : + Blog + Twitter + FB

lui_eli

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 281
  • love comic >_<
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1158 on: April 16, 2010, 11:44:49 AM »
jangan la sedeh lui_eli.. ala.. manje, manje.. :D
yer cik chiharu, gua masih ok lagi, tq.. :')  ~miao miao ;"}

rasa nak pi bercuti pulau labu gak ah... :love:
best ni lau dapat ambek gambar mystic
"You must learn from the mistakes of others. You can't possibly live long enough to make them all yourself." by Sam Levenson

ageg

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1024
  • aku adalah aku, maka aku adalah aku....
    • View Profile
Re: hari ini anda...
« Reply #1159 on: April 16, 2010, 12:21:36 PM »
ari nih aku rilex skit....dah x tertekan ngan ISO...smlam dh buat psnttion audit 1 dh semak...alhmdulillah...bhg aku smua menepati...cuma bab filing system induk dan para pegwai perlu kemas kini :). nanti isnin & selasa aku cuti ganti 2 hari psal patutnya minggu nih aku cuti...tapi terpakse dtg opis....rilex jap...khamis antar senarai semak kat audit blikkk...ohhh....malasnyerrrr nk sambung. :argh:

tadi klua surat arahan utk buat xbition 8 hari...alngkah sronok nyer kalu aku dpt ikut.....aku x dpt ikut psl kene fokus audit ISO dari SIRIM 27 April nih.... arghhhhh....bengang :argh:!!! dah ler x dpt ikut kursus Flash CS4 kt melaka...kalu tak boleh jumper butet,rzart dan pen kelabu.... :hoye: ataupon boleh jumper leydi!!! :D