Author Topic: Hari Ini Anda... 2014  (Read 22968 times)

soulzeshifter

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 482
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #180 on: December 14, 2014, 11:19:08 PM »
nanti kawe racun yon folo skali...tak pun kawe racun maxady,bleh ride skali dengan beliau hahahhaa

eh,pen...kawe rasa macam ada tertinggal barang la kat umah tu...betul ke tak aa?

uii ride ride ni...cam best...kawe tak penah lagi ride jauh2 kecuali dr nilai ke sabak bernam..tu pun dh lenguh badan..hebat bikers kental yg smpi ke thailand bagai

akuLanGit

  • CRB Support Squad
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1758
  • Eh??
    • View Profile
    • - aKuLanGit -
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #181 on: December 15, 2014, 01:56:10 PM »
Korang pergi gathering kartunis hujung minggu depan tak?
haaaaaaa...taktau pulak,rasanya macam tak join je sebab saya bukan kartunis....hehehe

uii ride ride ni...cam best...kawe tak penah lagi ride jauh2 kecuali dr nilai ke sabak bernam..tu pun dh lenguh badan..hebat bikers kental yg smpi ke thailand bagai
hehehe....ride jauh ade pitstop punya....barai gak punggung duk lelama atas moto,hehehe

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #182 on: December 15, 2014, 03:21:27 PM »
aku tgh layan SECRET AVENGERS..rasa aku sangat minat artwork Mark Deodato ni...detaill..hehehe

Deodata ni style artwork berubah2 skit dr dulu. Dulu2 artwork ala2 Jim Lee.. aritu aku terperasan dh skit2 cam Ivan Reis.. kemudian rendering cam Dave Finch plak. Pastu tukar lagi dh cam gaya Steranko pun ade. Tapi dia mmg hebat dr dulu.. rajin pun rajin.

Deyyy Mark ke Mike Deodato?? Mamat yg pulun THOR 90s emo semacam dlu??
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

aimurban

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1864
  • ibn ahmad
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #183 on: December 16, 2014, 08:17:12 AM »
Heheh! Mike Deodato le tu kot.. aku tak pernah jumpa Deodato lain dlm US comicbiz. Aku mmg sllu typho menulis surname dia. Hahah!
"The sacred month is for the sacred month, and for violations is legal retribution. So whoever has assaulted you, then assault him in the same way that he has assaulted you. And fear Allah and know that Allah is with those who fear Him." (Al Quran, Surah Al-Baqarah 2:194)

aimurban

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1864
  • ibn ahmad
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #184 on: December 29, 2014, 02:02:31 PM »
Banyaknye spam! Ape syok!?
"The sacred month is for the sacred month, and for violations is legal retribution. So whoever has assaulted you, then assault him in the same way that he has assaulted you. And fear Allah and know that Allah is with those who fear Him." (Al Quran, Surah Al-Baqarah 2:194)

hkm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1014
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #185 on: December 29, 2014, 11:50:29 PM »
Tetiba rasa nak beli barangan Nike. Menjadi betul advertising cara macam ni.

aimurban

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1864
  • ibn ahmad
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #186 on: December 30, 2014, 06:48:55 AM »

"tendrá gruesas nike air max 90 baratas"
"los zapatos nike air max baratas"
"Een ander teken nike air max 1 dames"

Gile ko! Lepas baca statement2 ni je.. terus aku & HKM berlari gi kedai kasut! Sblm tu singgah mesin ATM dulu!
"The sacred month is for the sacred month, and for violations is legal retribution. So whoever has assaulted you, then assault him in the same way that he has assaulted you. And fear Allah and know that Allah is with those who fear Him." (Al Quran, Surah Al-Baqarah 2:194)

DinJerr

  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1205
  • Buri. Hamachi.
    • View Profile
    • Hikayat Ikan Mampus (H.I.M.)
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #187 on: December 30, 2014, 08:32:45 AM »
Aku takde kuasa ban/delete user, jadi hanya mampu buang post spam secara manual je jika mereka muncul. Sori aa. :(

hkm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1014
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #188 on: December 30, 2014, 10:08:48 PM »
Kami menghargai usaha penat lelahmu, Dinjerr, haha. Aku dah beli doujin kau 2 tahun lepas :D

Eniwei, kalau diorang jual kasut ni, memang komfem aku beli. Dah nak masuk 2015 dah ni, mana hoverboard aku?!

https://www.youtube.com/watch?v=28Wa5L-fkkM


aimurban

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1864
  • ibn ahmad
    • View Profile
"The sacred month is for the sacred month, and for violations is legal retribution. So whoever has assaulted you, then assault him in the same way that he has assaulted you. And fear Allah and know that Allah is with those who fear Him." (Al Quran, Surah Al-Baqarah 2:194)

hkm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1014
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #190 on: December 31, 2014, 05:24:48 PM »
Ohh, agak tergempar jugak masa tiba-tiba announcement kickstarter untuk hoverboard real ni. Bagus sebab ada yang dalam development, jadi, tak ada time paradox bila masuk tahun 2015 ni!

Awal tahun ni ada jugak geng Tony Hawk buat prank pasal hoverboard ni, siap ada Chrisopher Lloyd, pelakon Doc Brown tu tunjuk muka. Ramai kena tipu, haha.

https://www.youtube.com/watch?v=A4vE_vpkr90

Tapi ni video Tony Hawk main HendoHover tu.
https://www.youtube.com/watch?v=HSheVhmcYLA

The future is now!

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #191 on: January 01, 2015, 10:28:24 AM »
Samat tahun baru...

kerja sihh.. aiyaakk
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

markpiet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 538
  • Saudagar Cerita
    • View Profile
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #192 on: January 06, 2015, 09:48:20 PM »
(\_/)
(O.o)
(> <)

ini arnab

Selamat tahun baru 2015 warga Pergh.com!
there r kids in here... in d forum, in us.

Phoenix Tido

  • Premium Membership
  • Full Member
  • *
  • Posts: 714
  • bersara dari dunia melukis˛ (kot)
    • View Profile
    • .... setiap perbuatan ada balasannya... akhirat kelak
Re: Hari Ini Anda... 2014
« Reply #193 on: February 18, 2015, 12:05:06 PM »
hari ni kompeni aku bankrap............ sekian
Itu sahaja yang ku perlu lakarkan