Author Topic: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura  (Read 7986 times)

akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Darul FurQan adalah sebuah institusi pendidikan yang menawarkan  pengajian Al-Quran di seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura. Kelas  pengajian kami terbahagi kepada kategori Dewasa (Lelaki / Perempuan) DAN  Kanak-Kanak yang diadakan secara private di rumah pelajar.

Darul Furqan menawarkan Jawatan Kosong Sambilan atau Part Time sebagai Guru Al-Quran (Wanita/Lelaki) untuk mengajar di rumah pelajar (Dewasa ATAU Kanak-Kanak) pada hari biasa sebelah malam atau pada hujung minggu di kawasan sekitar...


...Johor,  Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah,  Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya,  Putrajaya, Kelantan, Singapura & Brunei.


Tawaran ini terbuka sepanjang Tahun dan juga terbuka kepada yang tiada pengalaman seperti pelajar IPTA & IPTS yang sedang dalam cuti semester.



Cara memohon:

- Step 1: Isi borang permohonan di >> http://darrulfurqan.blogspot.com/p/blog-page.html

- Step 2: Reply ke dalam thread forum ini dengan maklumat dibawah...

================================================== ===================

Kawasan Mengajar Kelas Al-Quran: (senaraikan semua taman/kg/jln/daerah yang berdekatan anda, cth Kg Baru, Taman Midah, Melawati, Jln Raja Abdullah, Sentul,...)


Nama Guru Al-Quran: (cth Ustazah Sakinah)
Negeri Kelas Al-Quran: (Negeri yang anda tinggal sekarang - cth Kuala Lumpur)



================================================== =====================





.
« Last Edit: November 25, 2015, 01:09:19 PM by akhmal_imran »

akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
senarai pelajar
« Reply #1 on: July 16, 2015, 02:01:54 PM »
Mulai 1 September 2013, SENARAI PELANGGAN/PELAJAR  tidak akan dihantar    kepada Guru secara  individu sebaliknya  akan di 'POST' ke  Forum-Forum    yang tersenarai dibawah, pada setiap hari Jumaat:

1. https://forum.***********/index.php?showtopic=2834146
2. http://jururawat.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=14556
3. http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=435608
4. http://al-fikrah.net/index.php?optio...emid=205#39081
5. http://www.plazacentre.net/cgi-php/f...ic,2644.0.html
6. http://www.sabahforum.com/forum/job-...opic30178.html
7. http://english1.cari.com.my/forum.ph...extra=page%3D1



Sila periksa 'POST' yang terakhir   dalam thread forum tersebut untuk SENARAI PELANGGAN yang terkini.   

Guru  yang telah BERDAFTAR, sila pilih PELANGGAN yang 'matching' dengan  anda  mengikut kawasan dan   kategori. Ikut arahan yang diberi untuk   'RESERVE' PELANGGAN tersebut   selewat-lewatnya 1 hari selepas tarikh   'POSTING' SENARAI PELANGGAN.




mengenai...jawatan  kosong quran kerja kosong home tuition malaysia jawatan kosong part  time di rumah home tuition kerja kosong di kedah cari pekerjaan kosong  jawatan kosong 2013 kuala lumpur kerja kosong di johor jawatan kosong  jakim 2013 kerja kosong di sabah jawatan kosong it mencari kerja kosong  part time job in malaysia mencari pekerjaan belajar quran jawatan kosong  guru agama 2013 kerja kosong di ipoh kerja online cari kerja kosong  jawatan kosong jakim terkini home tutor belajar alquran di rumah kosong  kerja kosong di terengganu kerja kosong part time home tutor malaysia  kerja kosong jb 2013 jawatan part time kerja part time data entry keje  kosong ipoh kerja kosong di rumah genius home tuition my kerja kosong  islamic genius home tuition kerja kosong ke kerja menaip di rumah guru  tuition cari kerja kosong kerajaan keje kosong 2013 kerja kosong.com  kerja separuh masa di rumah guru mengaji kerja kosong admin kerja kosong  2013 kuala lumpur tutor malaysia quran cari keje kosong kerja kosong  dari rumah malaysia home tuition guru agama part time part time home  tutor kerja kosong terbaru 2013 tuition home majlis agama home tuition  in kuala lumpur kerja kosong guru agama cari kerja kosong kerani keje  kosong part time kerja kosong guru agama 2013 malaysia kerja kosong  malaysia tutor home tutor in malaysia guru part time tuition at home  pekerjaan kosong 2013 kerja kosong mengajar home tuition tutor malaysia  quran kerja kosong kerajaan di perak mencari kerja kosong 2013 kerja  kosong admin 2013 tuition guru dar ul quran daruul quran darrul quran  quran teacher
« Last Edit: November 02, 2015, 11:15:28 AM by akhmal_imran »

akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Part Time Vacancies - Al-Quran Teacher
« Reply #2 on: July 24, 2015, 07:42:22 AM »
Darul FurQan is a central unit institution that offers homebased  Al-Quran recitation course throughout Malaysia, Brunei and Singapore.  Our classes are divided into Male and Female for adults as well as  children Category.

Darul Furqan is looking for Part Time  Al-Quran Recitation Guru to provide Homebased Al-Quran lesson in the  evening or weekend throughout Malaysia, Brunei and Singapore. This offer  is opened for the whole year and welcome those without experience  especially for college students in their semester break.


.
To apply follow these steps:

- Step 1: Fill in the application form at >> http://darrulfurqan.blogspot.com/p/blog-page.html
- Step 2: Reply to this forum thread with the information below...

================================================== ===================

Area Covered for Al-Quran Lesson: (list out all taman/kg/jln/daerah near to you, e.g Kg Baru, Taman Midah, Melawati, Jln Raja Abdullah, Sentul,...)


Al-Quran Guru Name: (ex. Ustazah Sakinah)
Al-Quran Class Region: (State you live now ! - not where you were born ! - ex. Singapore)



================================================== =====================
« Last Edit: November 25, 2015, 01:09:37 PM by akhmal_imran »

akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Khidmat Membuat / Menaip Assignment / Tesis / Jurnal
« Reply #3 on: August 18, 2015, 03:38:34 PM »
 Sebenarnya dah lama tak menulis blog ni sebab hidup yang busy. Ye, busy dengan twitter, wechat, instagram sampai tiada masa untuk update blog. Kahkahkah.

Okay serious.

Rasa macam baru habis SPM tahun lepas tapi rupanya dah setahun dah lepas. Jadi, ramailah adik adik yang suruh update blog tentang macam mana nak sambung belajar, dekat mana dan mana yang patut mereka apply.

Jadi, sebagai seorang kakak yang baik, akak mewujudkan entry ini (Walaupun sebenarnya janji nak update bulan lepas hahaha)

So, cara paling senang nak sambung belajar ialah dengan apply UPU. UPU ni korang kena beli pin dia dekat BSN. Mana mana BSN pun boleh. dan korang isi. UPU ni untuk sambung belajar ke mana mana IPTA di Malaysia ni. Di IPTA ni lah korang boleh sambung asasi/diploma/ijazah.

1. Asasi/Foundation
- Asasi atau foundation ni program fast track ke degree/ijazah.
- Tempoh pengajian cuma 1 tahun. tolak cuti sem cuma dalam lapan bulan.
- Untuk lepasan asasi, akan sambung degree bersaing dengan batch korang yang ambil matriks dan batch atas korang yang ambil STPM.
- Asasi ni untuk budak pandai, so korang akan diberi elaun setiap bulan. Tak payah pinjam PTPTN/MARA dan mereput untuk bayar semua tu.
- Asasi pointer kena score atau korang akan dikick out.
- Pembelajaran yang cepat so kena belajar elok elok. Tak boleh main main macam diploma.
- Asasi ni hanya untuk sambung ke ijazah, so sijil asasi tak boleh guna untuk kerja. Jangan nanti pergi interview kerja ko gebang kata "saya ada sijil asasi cikk"
- Asasi senang sambung ijazah. Even tak dpat course sama untuk asasi, tetap senang sambung dalam course lain.
- Berbaloi mohon asasi ni sebab cepat ke degree, asasi di UiTM ada asasi undang undang, asasi sains dan asasi tesl. Di UIA pun banyak. Kalau nak di IPTS, baru je masuk paper yang di MSU dah ada program asasi.

2. Diploma
- Lepas habis diploma boleh sambung ke ijazah.
- Tempoh pengajian yang lama. iaitu 6 semester, ataupun tiga tahun.
- Tapi diploma korang akan lebih relaks berbanding dengan asasi mahupun matriks. Sempat sangat kalau nak bercinta dengan dua tiga orang ok gurau je ni gurau tau.
- Diploma di IPTA pinjaman PTPTN manakala di IPTS pinjaman PTPTN/MARA. Bagi yang nak tahu apa beza PTPTN dan MARA ni, proses pembayaran MARA ni somehow lebih mudah dari PTPTN.
- Sijil diploma laku untuk kerja.
- Bagi korang yang lebih prefer belajar slow slow dari cepat cepat ni better korang apply diploma. Tak kata diploma ni senang tapi lebih relaks. ok ko faham maksud relaks kan?
- Program diploma ada di semua IPTA/IPTS kecuali USM. sebab USM hanya ada program Ijazah.

3. Matriks
- Matriks ni dia ada dua course je. Sains dan Akaun. Sains pula dia ada cabang cabang dia sama ada bio/fizik.
- Matriks macam asasi, fast track untuk sambung ke degree.
- Tempoh pengajian jugak sama macam asasi, 1 tahun. Tapi ada yang dua tahun.
- Matriks pun dapat elaun macam asasi juga.
- Matriks kena score betul betul, ok tekankan BETUL BETUL ye sebab matriks lebih senang untuk ditendang. dan kalau pointer korang rendah, memang boleh sambung degree, tapi kos lelong. Kos lelong ni macam engko belajar sains tapi kau dapat fashion ke kulinari ke masa degree nanti ok nampak tak memang tak relate langsung dengan course sains engko tu.
- Pembelajaran yang sangat sangat cepat. laju sikit dari asasi. kira macam asasi tu dah laju, ni laju lebih sikit. Dan pelajar matriks ni selalunya lebih tertekan. Sebab tu dekat matriks johor sampai ada kes bunuh diri sebab tertekan belajar.
- Kalau korang jenis yang belajar cepat tangkap, masuk matriks. Jangan buang masa di diploma. Tapi kalau jenis suka main main lambat lambat, jangan ke matriks. Matriks bukan tempat untuk orang banyak main main macam kita. HAAHAHA.
- Sijil matriks juga cuma boleh digunakan untuk ke degree ye. Jangan gebang cam asasi tadi gi cari kerja tunjuk sijil matriks.
- Matriks ni korang boleh pilih nak dekat mana. Masa isi tu nanti dia akan bagi tiga negeri pilihan so pilih lah ye.
- Btw, nak masuk matriks, spm perlu ada addmath dan perlu credit. ye?

4. STPM/Pra-Universiti/Form 6
- STPM ni pun sama macam matriks dan asasi, fast track ke degree.
- Tempoh pengajian setahun setengah.Tiga semester.
- STPM pun sama macam matriks dan asasi, tak perlu PTPTN dan MARA. Tapi takde elaun ah, elaun dia dari poket mak bapak je hihihi.
- Kos perbelanjaan lebih murah dari semua.
- STPM pun kena skor betul betul. Ni nasihat ye, kalau rasa jenis main main terlampau sangat pun jangan masuk STPM. STPM ni peperiksaan paling susah di Malaysia. Ketiga tersusah di Asia Tenggara dan ketujuh susah di dunia, ok kalau takleh doksah ah.
- Korang boleh pilih nak stay di asrama ataupun ulang alik rumah.
- Kelemahan dia, even korang stay di sekolah, korang sebenarnya tak ada relate langsung dengan sekolah. Maksudnya kalau nak guna dewan ke apa ke korang perlu ada paperwork dan tak boleh guna barang sekolah sesuka hati. On the bright side, korang juga tak payah pakai baju sekolah dan tak payah join perhimpunan.
- Sijil STPM boleh guna untuk kerja. Selalunya basic STPM dalam RM1500.
- Perlu bersaing dengan batch bawah korang yang asasi dan matriks untuk ke degree. Tapi STPM diberikan keutamaan.Tapi make sure pointer atas 2.7.

5. SPA
- SPA ni tak payah mohon guna UPU, korang boleh terus apply di web SPA.
- SPA ni korang memang akan confirm kerja dengan kerajaan lepas habis belajar.
- Dapat elaun yang lumayan uu kching kching $$
- Tapi nak masuk SPA ni payah, kena interview demi interview. Sebab yang apply tu sangatlah ramai dan pengambilan sangatlah sedikit.
- SPA paling berbaloi, kalau dapat SPA, pilih SPA dari mana mana di atas ni.

6. IPG/Institut Perguruan
- IPG ni untuk jadi cikgu sekolah rendah.
- tempoh pengajian 4-5 tahun. TAPI, ini terus dapat sijil ijazah ye. Ijazah Perguruan. Bukan diploma atau asasi. Korang terus dapat ijazah.
- Dan IPG ni lagi senang nak dapat kerja daripada course pendidikan di IPTA/IPTS.
- Nak mohon IPG, SPM kena sekurang kuranya 5A.
- Kena lalui satu demi satu interview. Sebab yang apply nya sangatlah ramai dan yang nak diambil sangatlah sedikit.
- Belajar di IPG ni sama macam di sekolah. Duduk dalam kelas yang mula pukul lapan dan habis pukul 1.
- Sama berbaloi macam SPA
- IPG tak perlu PTPTN/MARA. Korang akan dapat elaun setiap bulan dan campur dengan segala boucher buku, adalah almost 1K satu bulan.
- Ada banyak IPG di Malaysia ni dan tak tentu lagi dapat dimana. Interview korang tu pulak akan dijalankan dimana mana IPG yang dekat dengan rumah korang.

7. SKM/GIATMARA
- Tempoh pembelajaran yang macam diploma
- Sijil boleh guna untuk kerja.
- Ada yang dapat elaun ada yang kena pinjam PTPTN/MARA.
- Sijil ni pun berguna sebab ramai yang perlukan orang yang ambil kemahiran untuk kerja sekarang.

akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Kerja Sambilan (RM3500) Tolong Kemas Rumah H.Minggu @ Seluruh Malaysia
« Reply #4 on: August 30, 2015, 06:28:51 AM »
MENYUSUN KASUT DI LUAR RUMAH

   
  Bagi golongan pengemas or kemas-holic, semakin umur meningkat, threshold kepada sepah akan menurun, betul tak?

Apabila mata memandang situasi seperti gambar di bawah, pasti anda terasa rimas bukan?


 Ya, susunan selipar, sandal dan kasut di luar rumah juga perlu  dititikberatkan.  Sesiapa yang menghantar anak ke tadika, pasti perasan  bahawa anak-anak comel dilatih setiap hari untuk menyusun kasut.  Tetapi  apabila tiba di rumah, ahli keluarga lain tidak mengamalkan habit yang  serupa pula.  Sudah tentu anak-anak kecil tiada sokongan untuk  meneruskan habit cemerlang yang susah-payah diasuh oleh guru-guru  tadika.

Mungkin ada yang mengatakan bahawa takkan selipar pun nak disusun...selipar je kot....
Opps!  Tiada istilah "je kot" untuk pengemas rumah...heheh

Cuba perhatikan susunan seperti gambar di bawah.  Pasti mata berasa  tenang dan hati berasa lega.  Apa salahnya kita tersusun di luar dan  dalam rumah.  Cuma perlukan sedikit usaha, latihan, komitmen dan  dedikasi berterusan untuk setiap ahli keluarga meletakkan sandal/kasut  secara tersusun apabila melepaskan kasut di luar rumah.



 
Lebih cemerlang lagi, kita boleh contohi teknik Jepun.  Kita berpusing  sebelum memasuki rumah dan melepaskan kasut seperti posisi di bawah.   Kasut menghadap ke luar rumah bukan ke dalam rumah. Rasionalnya agar  mudah kita menyarung kasut apabila kita bersedia meninggalkan rumah.   Mudahkan?

[/URL]
 
Jadi, susunan bukan saja kemas, bahkan perlu strategi.  Anda boleh  berbincang dengan ahli keluarga masing-masing untuk memilih strategi  susunan kasut yang paling efektif untuk keluarga anda.  Mungkin ada idea  baru yang anda ingin kongsi.  Sila kongsi bersama kami.

Jika ada tukang khidmat seperti gambar di bawah, alhamdulillah...


akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #5 on: November 06, 2015, 08:44:19 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 6/11/15


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 413 - Untuk Guru Quran Kawasan Kedah
INFO PELANGGAN :

Nama: Iella Hussaini

Kategori :  Untuk anak-anak saya, 6 tahun dan 3 tahun.

Kawasan :  bandar Laguna merbok,sg petani

Pada hari  :  hari isnin,selasa,rabu malam 8.00-9.00

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 413" selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 412 - Untuk Guru Quran Kawasan Sarawak
INFO PELANGGAN :

Nama: dyg nazzurina

Kategori :  dewasa wanita

Kawasan :  taman ibni hashim, kuching.

Pada hari  : ikut guru

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 412 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 411 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: salina

Kategori :  Untuk anak-anak saya, 6 tahun dan 3 tahun.

Kawasan :  Mirage by the Lake, Cyberjaya.

Pada hari  :  Isnin, Rabu, Khamis (2/3 kali seminggu, kadang-kala mahukan fleksibiliti dari segi hari kalau boleh)
- Waktu pengajian : 8.15 pm - 9.15 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 411 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 410 - Untuk Guru Quran Kawasan Brunei
INFO PELANGGAN :

Nama: Sailia Izuna

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :  Armada Housing Tungku Rimba

Pada hari  : Selasa & Khamis
 Time : 7.00pm -9.00pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 410 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 409 - Untuk Guru Quran Kawasan N.Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama: SITI HAMIZAH

Kategori :  DEWASA DAN KANAK-KANAK(WANITA)

Kawasan :  KOLEJ KEDIAMAN SUTERA INDAH UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA(USIM)

Pada hari  : HUJUNG MINGGU SABTU-AHAD
-WAKTU PENGAJIAN:8.00 PAGI-9.OO PAGI

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 409 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 408 - Untuk Guru Quran Kawasan Pahang
INFO PELANGGAN :

Nama:  mohd hafiz

Kategori :  kanak kanak

Kawasan :  kg baru penjom,27200 kuala lipis

Pada hari  : Ahad setiap minggu
 Masa:9 pagi hingga 11 pagi

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 408 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 407 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Rozana

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :  Bandar Baru Salak Tinggi

Pada hari  : Sabtu dan Ahad 5pm-7pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 407 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 406 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Azrawati

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :   Meru Klang

Pada hari  :Weekdays every Tuesday and Thurs
- Waktu pengajian (Time): 8.30 pm - 9.30 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 406 " selewat-lewatnya hari ini.




================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.











.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #6 on: November 13, 2015, 08:13:59 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 13/11/15


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 416 - Untuk Guru Quran Kawasan Pahang
INFO PELANGGAN :

Nama: Muhammad Faris

Kategori :  Kanak-kanak

Kawasan :  Taman Berjaya Permai, Kuantan

Pada hari  : Hari biasa - 3 kali seminggu (Isnin, Rabu, Jumaat)
 - Waktu pengajian (Time): 4.30 - 5.30 (Selepas Asar)

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 416" selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 415 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama: Mohamed Rasul

Kategori :  Dewasa  Lelaki

Kawasan :  Plentong 81750 Johor Bahru

Pada hari  :  Isnin-Selasa
Waktu pengajian:9mlm-10mlm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 415" selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 414 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Zafirah

Kategori :  Dewasa-Wanita

Kawasan :  Taman Kajang Impian, 43650 Bandar Baru Bangi,

Pada hari  :  Selasa
Waktu Pengajian (Time): 8.30 PM -9.30 PM

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 414" selewat-lewatnya hari ini.




+++++++++++


//////////////////////// - PELAJAR NO. 413 - Untuk Guru Quran Kawasan Kedah
INFO PELANGGAN :

Nama: Iella Hussaini

Kategori :  Untuk anak-anak saya, 6 tahun dan 3 tahun.

Kawasan :  bandar Laguna merbok,sg petani

Pada hari  :  hari isnin,selasa,rabu malam 8.00-9.00

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 413" selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 412 - Untuk Guru Quran Kawasan Sarawak
INFO PELANGGAN :

Nama: dyg nazzurina

Kategori :  dewasa wanita

Kawasan :  taman ibni hashim, kuching.

Pada hari  : ikut guru

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 412 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 411 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: salina

Kategori :  Untuk anak-anak saya, 6 tahun dan 3 tahun.

Kawasan :  Mirage by the Lake, Cyberjaya.

Pada hari  :  Isnin, Rabu, Khamis (2/3 kali seminggu, kadang-kala mahukan fleksibiliti dari segi hari kalau boleh)
- Waktu pengajian : 8.15 pm - 9.15 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 411 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 410 - Untuk Guru Quran Kawasan Brunei
INFO PELANGGAN :

Nama: Sailia Izuna

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :  Armada Housing Tungku Rimba

Pada hari  : Selasa & Khamis
 Time : 7.00pm -9.00pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 410 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 409 - Untuk Guru Quran Kawasan N.Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama: SITI HAMIZAH

Kategori :  DEWASA DAN KANAK-KANAK(WANITA)

Kawasan :  KOLEJ KEDIAMAN SUTERA INDAH UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA(USIM)

Pada hari  : HUJUNG MINGGU SABTU-AHAD
-WAKTU PENGAJIAN:8.00 PAGI-9.OO PAGI

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 409 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 408 - Untuk Guru Quran Kawasan Pahang
INFO PELANGGAN :

Nama:  mohd hafiz

Kategori :  kanak kanak

Kawasan :  kg baru penjom,27200 kuala lipis

Pada hari  : Ahad setiap minggu
 Masa:9 pagi hingga 11 pagi

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 408 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 407 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Rozana

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :  Bandar Baru Salak Tinggi

Pada hari  : Sabtu dan Ahad 5pm-7pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 407 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 406 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Azrawati

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :   Meru Klang

Pada hari  :Weekdays every Tuesday and Thurs
- Waktu pengajian (Time): 8.30 pm - 9.30 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 406 " selewat-lewatnya hari ini.




================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.











.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #7 on: November 20, 2015, 08:50:29 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 20/11/15


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 417 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Norzuraida Binti Ismail

Kategori :  Dewasa - Wanita

Kawasan : Kawasan Perindustrian Senai Fasa 3

Pada hari  : hujung minggu - Jumaat
Waktu pengajian (Time): 1.30 ptg - 2.30 ptg

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 417" selewat-lewatnya hari ini.


++++++++

//////////////////////// - PELAJAR NO. 416 - Untuk Guru Quran Kawasan Pahang
INFO PELANGGAN :

Nama: Muhammad Faris

Kategori :  Kanak-kanak

Kawasan :  Taman Berjaya Permai, Kuantan

Pada hari  : Hari biasa - 3 kali seminggu (Isnin, Rabu, Jumaat)
 - Waktu pengajian (Time): 4.30 - 5.30 (Selepas Asar)

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 416" selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 414 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Zafirah

Kategori :  Dewasa-Wanita

Kawasan :  Taman Kajang Impian, 43650 Bandar Baru Bangi,

Pada hari  :  Selasa
Waktu Pengajian (Time): 8.30 PM -9.30 PM

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 414" selewat-lewatnya hari ini.




+++++++++++


//////////////////////// - PELAJAR NO. 413 - Untuk Guru Quran Kawasan Kedah
INFO PELANGGAN :

Nama: Iella Hussaini

Kategori :  Untuk anak-anak saya, 6 tahun dan 3 tahun.

Kawasan :  bandar Laguna merbok,sg petani

Pada hari  :  hari isnin,selasa,rabu malam 8.00-9.00

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 413" selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 412 - Untuk Guru Quran Kawasan Sarawak
INFO PELANGGAN :

Nama: dyg nazzurina

Kategori :  dewasa wanita

Kawasan :  taman ibni hashim, kuching.

Pada hari  : ikut guru

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 412 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 411 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: salina

Kategori :  Untuk anak-anak saya, 6 tahun dan 3 tahun.

Kawasan :  Mirage by the Lake, Cyberjaya.

Pada hari  :  Isnin, Rabu, Khamis (2/3 kali seminggu, kadang-kala mahukan fleksibiliti dari segi hari kalau boleh)
- Waktu pengajian : 8.15 pm - 9.15 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 411 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 410 - Untuk Guru Quran Kawasan Brunei
INFO PELANGGAN :

Nama: Sailia Izuna

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :  Armada Housing Tungku Rimba

Pada hari  : Selasa & Khamis
 Time : 7.00pm -9.00pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 410 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 409 - Untuk Guru Quran Kawasan N.Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama: SITI HAMIZAH

Kategori :  DEWASA DAN KANAK-KANAK(WANITA)

Kawasan :  KOLEJ KEDIAMAN SUTERA INDAH UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA(USIM)

Pada hari  : HUJUNG MINGGU SABTU-AHAD
-WAKTU PENGAJIAN:8.00 PAGI-9.OO PAGI

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 409 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 408 - Untuk Guru Quran Kawasan Pahang
INFO PELANGGAN :

Nama:  mohd hafiz

Kategori :  kanak kanak

Kawasan :  kg baru penjom,27200 kuala lipis

Pada hari  : Ahad setiap minggu
 Masa:9 pagi hingga 11 pagi

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 408 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 406 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Azrawati

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :   Meru Klang

Pada hari  :Weekdays every Tuesday and Thurs
- Waktu pengajian (Time): 8.30 pm - 9.30 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 406 " selewat-lewatnya hari ini.




+++++++++++++

//////////////////////// - PELAJAR NO. 405 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: mariani

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :  petaling jaya selatan (PJCC), 46150 PJ

Pada hari  : Isnin & Rabu (twice a week)
Time : 6- 7pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 405 " selewat-lewatnya hari ini.


//////////////////////// - PELAJAR NO. 404 - Untuk Guru Quran Kawasan Perak
INFO PELANGGAN :

Nama: Nur Ziana

Kategori :  Keluarga

Kawasan :  kamunting

Pada hari  : hari biasa (isnin & khamis)
- Waktu pengajian: 8.30 pm - 9.30 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 404 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 403 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Nur hasimah binti othman

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :  malu nak beritahu

Pada hari  : Hari biasa - setiap Rabu
 - 11.00am

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 403 " selewat-lewatnya hari ini.


//////////////////////// - PELAJAR NO. 402 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama: Farah Sofia

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :  Serendah

Pada hari  : Isnin, Selasa & Rabu atau Isnin, Selasa & Jumaat
 Waktu pengajian 8.00-10.00 pm atau 8.30 - 10.30 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 402 " selewat-lewatnya hari ini.


++++++++++++

//////////////////////// - PELAJAR NO. 401 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama: NURUL AIN

Kategori :  DEWASA - PEREMPUAN

Kawasan :  BANDAR JENGKA.

Pada hari  : Hujung minggu
- Waktu pengajian (Time): 9.00am - 10.00am

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 401 " selewat-lewatnya hari ini.


++++++++++++

//////////////////////// - PELAJAR NO. 400 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama: Mohd Syaiful

Kategori :  Keluarga

Kawasan :  Taman JP Perdana, JB

Pada hari  : (setiap Selasa)
- Waktu pengajian : 8.30 pm - 9.30 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 400 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 399 - Untuk Guru Quran Kawasan Kelantan
INFO PELANGGAN :

Nama: Fazilah

Kategori :  wanita dewasa

Kawasan : kota bharu

Pada hari  : ikut guru

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 399 " selewat-lewatnya hari ini.






//////////////////////// - PELAJAR NO. 398 - Untuk Guru Quran Kawasan Kuala Lumpur
INFO PELANGGAN :

Nama: Noriani Abdullah

Kategori : Wanita Dewasa

Kawasan : Taman Rowther.

Pada hari  : 3 x seminggu (hari biasa)
- Waktu pengajian (Time): 8.00 pm - 9.00 pm)

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 398 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 397 - Untuk Guru Quran Kawasan Penang
INFO PELANGGAN :

Nama: Ariff Isqandar

Kategori :  Kanak2 Umur 6 tahan

Kawasan : Georgetown,

Pada hari  : Hari berkerja Isnin -Jumaat, 2-4pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 397 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 396 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Mariani Muda

Kategori :  wanita (dewasa)

Kawasan : Petaling Jaya Selatan

Pada hari  : isnin & rabu
Time : 6-7 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 396 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 395 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: pn Zarina Hassan

Kategori :  Wanita Dewasa

Kawasan : Bandar Country Homes

Pada hari  : Mengaji 2 kali seminggu sabtu & ahad (seeloknya pagi dlm kul 8)

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 395 " selewat-lewatnya hari ini.






================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.











.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #8 on: November 27, 2015, 09:25:33 AM »
SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 27/11/15


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve' mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 423 - Untuk Guru Quran Kawasan Kelantan
INFO PELANGGAN :

Nama: Muhamad Arifuddin

Kategori : dewasa-lelaki atau perempuan

Kawasan : kota bharu

Pada hari : jumaat,sabtu dan ahad
Waktu pengajian:8pm-10pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 423 " selewat-lewatnya hari ini.


//////////////////////// - PELAJAR NO. 422 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama: Atiyah

Kategori : Dewasa - Perempuan (14 tahun) dan Kanak-kanak lelaki (11tahun)

Kawasan : Seri Kembangan

Pada hari : Hari biasa
- Waktu pengajian (Time): 2ptg ke atas sebelum 5ptg

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 422 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 421- Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama: Zarina Md.Zin

Kategori : Dewasa Wanita dan 3 kanak-kanak.

Kawasan : Skudai.

Pada hari : Hari Jumaat
- Waktu pengajian : 10-12tgh

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 421 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 420 - Untuk Guru Quran Kawasan Singapore
INFO PELANGGAN :

Nama: Sharifah Nadira

Kategori : Dewasa Wanita & Kanak-kanak

Kawasan : Tampines Street 43 #02-372

Pada hari : Khamis & Jumaat
Waktu pengajian (Time): - 8.30 malam

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 420 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 419 - Untuk Guru Quran Kawasan Kuala Lumpur
INFO PELANGGAN :

Nama: OSMAN

Kategori : KELUARGA

Kawasan : JALAN IPOH

Pada hari : MINIMUM 2 KALI SEMINGGU & FLEXIBLE HARI ISNIN, SELASA, RABU & KHAMIS.
Waktu pengajian (Time): FLEXIBLE ANTARA 8:30PM KE 11:00PM

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 419 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 418 - Untuk Guru Quran Kawasan Sabah
INFO PELANGGAN :

Nama: Felurinah Malandi

Kategori : Keluarga

Kawasan : Ranau

Pada hari : hujung minggu
Waktu pengajian : 9.00am hingga 11am

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 418 " selewat-lewatnya hari ini.



+++++++++++

//////////////////////// - PELAJAR NO. 417 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama: Norzuraida Binti Ismail

Kategori : Dewasa - Wanita

Kawasan : Kawasan Perindustrian Senai Fasa 3

Pada hari : hujung minggu - Jumaat
Waktu pengajian (Time): 1.30 ptg - 2.30 ptg

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 417" selewat-lewatnya hari ini.




================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.











.

akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #9 on: December 04, 2015, 07:00:11 AM »

SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 4/12/15


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 426 - Untuk Guru Quran Kawasan Singapore
INFO PELANGGAN :

Nama:  Mohd Jamil

Kategori : Keluarga

Kawasan : Fernvale Road

Pada hari  : Jumaat malam atau sabtu malam atau Ahad pagi (1hari seminggu)
 > Waktu: Jumaat atau Sabtu (730pm), ahad (1030am)

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 426 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 425 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Mohd Amri

Kategori : 2 Kanak-Kanak

Kawasan : Seri Kembangan

Pada hari  : Ahad
 - Waktu pengajian : 8.30 am - 9.30 am

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 425 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 424 - Untuk Guru Quran Kawasan Negeri Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama:  HAMIZA

Kategori : DEWASA - WANITA

Kawasan : BANDAR SERI JEMPOL

Pada hari  :  HARI BIASA : KHAMIS
 WAKTU PENGAJIAN : 3.00pm-4.00pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 424 " selewat-lewatnya hari ini.



================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.











.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #10 on: December 11, 2015, 06:43:26 AM »

SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 11/12/15


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 432 - Untuk Guru Quran Kawasan Kedah
INFO PELANGGAN :

Nama:  Sabariah

Kategori : Keluarga

Kawasan : sungai petani

Pada hari  :  ikut guru

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 432 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 431 - Untuk Guru Quran Kawasan Melaka
INFO PELANGGAN :

Nama:  Noraidah Binti Abdul Latiff

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan :  bukit katil

Pada hari  : Hujung minggu (ahad)
- Waktu pengajian (Time): 3.00-4.00 p.m.

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 431 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 430 - Untuk Guru Quran Kawasan Negeri Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama:  Norliza Zainal

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan : Kota Serimas,

Pada hari  : (Selasa, Khamis)
- Waktu pengajian (Time): 1100am

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 430 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 429 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Farahanis

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan : batu pahat,

Pada hari  : (isnin hingga jumaat) pukul 4-5 pm /5-6pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 429 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 428 - Untuk Guru Quran Kawasan Pahang
INFO PELANGGAN :

Nama:  MUHAMMAD ZAWAWI

Kategori : Dewasa Lelaki

Kawasan : kuala lipis

Pada hari  : setiap isnin
- Waktu pengajian (Time):  8.30 pm - 9.30 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 428 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 427 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Wan Zulkiflee

Kategori : Dewasa Lelaki

Kawasan : Bandar Puchong Jaya, Puchong,

Pada hari  : Isnin / Selasa
- Waktu pengajian (Time): 8pm -10pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 427 " selewat-lewatnya hari ini.





================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.











.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #11 on: December 18, 2015, 08:39:47 AM »

SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 18/12/15


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 434 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  maslinda

Kategori : dewasa wanita

Kawasan : Pinggiran Putra Seri Kembangan.

Pada hari  :  ikut guru

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 434 " selewat-lewatnya hari ini.






//////////////////////// - PELAJAR NO. 433 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  mohd amirun

Kategori : kanak kanak

Kawasan : bandar tasik puteri rawang

Pada hari  :  ahad pagi

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 433 " selewat-lewatnya hari ini.




+++++++++

//////////////////////// - PELAJAR NO. 432 - Untuk Guru Quran Kawasan Kedah
INFO PELANGGAN :

Nama:  Sabariah

Kategori : Keluarga

Kawasan : sungai petani

Pada hari  :  ikut guru

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 432 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 431 - Untuk Guru Quran Kawasan Melaka
INFO PELANGGAN :

Nama:  Noraidah Binti Abdul Latiff

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan :  bukit katil

Pada hari  : Hujung minggu (ahad)
- Waktu pengajian (Time): 3.00-4.00 p.m.

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 431 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 430 - Untuk Guru Quran Kawasan Negeri Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama:  Norliza Zainal

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan : Kota Serimas,

Pada hari  : (Selasa, Khamis)
- Waktu pengajian (Time): 1100am

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 430 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 429 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Farahanis

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan : batu pahat,

Pada hari  : (isnin hingga jumaat) pukul 4-5 pm /5-6pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 429 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 428 - Untuk Guru Quran Kawasan Pahang
INFO PELANGGAN :

Nama:  MUHAMMAD ZAWAWI

Kategori : Dewasa Lelaki

Kawasan : kuala lipis

Pada hari  : setiap isnin
- Waktu pengajian (Time):  8.30 pm - 9.30 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 428 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 427 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Wan Zulkiflee

Kategori : Dewasa Lelaki

Kawasan : Bandar Puchong Jaya, Puchong,

Pada hari  : Isnin / Selasa
- Waktu pengajian (Time): 8pm -10pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 427 " selewat-lewatnya hari ini.


+++++++++


//////////////////////// - PELAJAR NO. 426 - Untuk Guru Quran Kawasan Singapore
INFO PELANGGAN :

Nama:  Mohd Jamil

Kategori : Keluarga

Kawasan : Fernvale Road

Pada hari  : Jumaat malam atau sabtu malam atau Ahad pagi (1hari seminggu)
 > Waktu: Jumaat atau Sabtu (730pm), ahad (1030am)

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 426 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 425 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Mohd Amri

Kategori : 2 Kanak-Kanak

Kawasan : Seri Kembangan

Pada hari  : Ahad
 - Waktu pengajian : 8.30 am - 9.30 am

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 425 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 424 - Untuk Guru Quran Kawasan Negeri Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama:  HAMIZA

Kategori : DEWASA - WANITA

Kawasan : BANDAR SERI JEMPOL

Pada hari  :  HARI BIASA : KHAMIS
 WAKTU PENGAJIAN : 3.00pm-4.00pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 424 " selewat-lewatnya hari ini.




================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.











.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #12 on: December 25, 2015, 08:31:30 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 25/12/15


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 438 - Untuk Guru Quran Kawasan Sabah
INFO PELANGGAN :

Nama:  Jamaliah Masri

Kategori : dewasa wanita

Kawasan : Kota kinabalu

Pada hari  : Hari Biasa
 Waktu pengajian : Petang


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 438 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 437 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Nursia

Kategori : dewasa wanita

Kawasan : shah alam

Pada hari  :  Sabtu
 - Waktu pengajian (Time): 10-11am

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 437 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 436 - Untuk Guru Quran Kawasan Kuala Lumpur
INFO PELANGGAN :

Nama:  Rahimah

Kategori : 2 kanak kanak

Kawasan : Taman Shamelin Perkasa

Pada hari  :  Hari biasa
- Waktu pengajian (Time): 8.00 malam

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 436 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 435 - Untuk Guru Quran Kawasan Negeri Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama:  Nurul Munirah

Kategori : Dewasa- Wanita

Kawasan : Senawang

Pada hari  :  hujung minggu-Ahad
Time:9-10 pagi

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 435 " selewat-lewatnya hari ini.




++++++++++++


//////////////////////// - PELAJAR NO. 434 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  maslinda

Kategori : dewasa wanita

Kawasan : Pinggiran Putra Seri Kembangan.

Pada hari  :  ikut guru

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 434 " selewat-lewatnya hari ini.






//////////////////////// - PELAJAR NO. 433 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  mohd amirun

Kategori : kanak kanak

Kawasan : bandar tasik puteri rawang

Pada hari  :  ahad pagi

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 433 " selewat-lewatnya hari ini.




+++++++++

//////////////////////// - PELAJAR NO. 432 - Untuk Guru Quran Kawasan Kedah
INFO PELANGGAN :

Nama:  Sabariah

Kategori : Keluarga

Kawasan : sungai petani

Pada hari  :  ikut guru

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 432 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 431 - Untuk Guru Quran Kawasan Melaka
INFO PELANGGAN :

Nama:  Noraidah Binti Abdul Latiff

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan :  bukit katil

Pada hari  : Hujung minggu (ahad)
- Waktu pengajian (Time): 3.00-4.00 p.m.

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 431 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 430 - Untuk Guru Quran Kawasan Negeri Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama:  Norliza Zainal

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan : Kota Serimas,

Pada hari  : (Selasa, Khamis)
- Waktu pengajian (Time): 1100am

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 430 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 429 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Farahanis

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan : batu pahat,

Pada hari  : (isnin hingga jumaat) pukul 4-5 pm /5-6pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 429 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 428 - Untuk Guru Quran Kawasan Pahang
INFO PELANGGAN :

Nama:  MUHAMMAD ZAWAWI

Kategori : Dewasa Lelaki

Kawasan : kuala lipis

Pada hari  : setiap isnin
- Waktu pengajian (Time):  8.30 pm - 9.30 pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 428 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 427 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Wan Zulkiflee

Kategori : Dewasa Lelaki

Kawasan : Bandar Puchong Jaya, Puchong,

Pada hari  : Isnin / Selasa
- Waktu pengajian (Time): 8pm -10pm

CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 427 " selewat-lewatnya hari ini.




================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.














.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #13 on: January 01, 2016, 06:46:23 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 1/1/16


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 446 - Untuk Guru Quran Kawasan Terengganu
INFO PELANGGAN :

Nama:  Taufiq

Kategori : dewasa-lelaki

Kawasan : serada 20050 kuala terengganu

Pada hari  : hari biasa
 Waktu pengajian : 9.00 pagi


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 446 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 445 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  MOKHTI

Kategori : dewasa wanita

Kawasan :  SALAK TINGGI

Pada hari  : 8.30 pagi  - 9.30 pagi ( Isnin - Jumaat)


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 445 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 444 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  norelenna kamaruzzaman

Kategori : 2 kanak2

Kawasan : shah alam

Pada hari  : sabtu dan ahad
waktu pengajian - 9-10 pagi


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 444 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 443 - Untuk Guru Quran Kawasan Perak
INFO PELANGGAN :

Nama: Najia Syaira

Kategori : kanak kanak - perempuan

Kawasan : Seri Manjung,

Pada hari  : Khamis Dan Jumaat
 - Waktu Pengajian (Time): 4ptg - 5ptg


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 443 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 442 - Untuk Guru Quran Kawasan Perak
INFO PELANGGAN :

Nama:  Nur Alyaa

Kategori : remaja - wanita

Kawasan : Seri Manjung

Pada hari  : Khamis Dan Jumaat
- Waktu Pengajian (Time): 4ptg - 5ptg


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 442 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 441 - Untuk Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Razak Hasan

Kategori : kanak2(13-17thn)

Kawasan : Pasir Gudang

Pada hari  :   Isnin~Khamis
 - Waktu Pengajian(Time):9:00~10:00AM


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 441 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 440 - Untuk Guru Quran Kawasan Perak
INFO PELANGGAN :

Nama:  Nur Elmiya

Kategori : kanak kanak - perempuan

Kawasan : Seri Manjung

Pada hari  :  Khamis Dan Jumaat
 - Waktu Pengajian(Time):4ptg - 5ptg


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 440 " selewat-lewatnya hari ini.


//////////////////////// - PELAJAR NO. 439 - Untuk Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama:  Norhasliza

Kategori : Kanak-Kanak (Perempuan, umur 5 tahun)

Kawasan : Batu Caves

Pada hari  : Rabu, Khamis, Jumaat dan Sabtu
Waktu Pengajian: 8.30 malam - 9.30 malam


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 439 " selewat-lewatnya hari ini.







================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.














.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #14 on: January 08, 2016, 08:06:51 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 8/1/16


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.





//////////////////////// - PELAJAR ONLINE 454 - Untuk DiReserve Oleh GURU QURAN ONLINE !
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar : Nadia

Kategori : Dewasa (Wanita)

Kawasan: BELAJAR ONLINE ( Whatsapp / email ) -  Untuk DiReserve Oleh GURU QURAN SELURUH NEGARA

Pada hari  : ikut guru


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR ONLINE NO. 454 " selewat-lewatnya hari ini.


*HANYA GURU QURAN YANG TELAH MENAIKTARAF BOLEH MEMBUAT RESERVE UNTUK PELAJAR ONLINE,
( Rujuk emel autoresponse yg diterima, utk cara naik taraf ke GURU QURAN ONLINE )





//////////////////////// - PELAJAR NO. 453 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Azizah

Kategori : Dewasa (Wanita)

Kawasan : Banting

Pada hari  : hari Biasa ( Kecuali Rabu)
Waktu      : 10 pagi - 11 pagi


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 453 " selewat-lewatnya hari ini.


//////////////////////// - PELAJAR NO. 452 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Melaka
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Muhammad Rusyaidi

Kategori : dewasa-lelaki

Kawasan : Pekan Umbai 77300 Merlimau

Pada hari  : Hari biasa - Isnin dan Rabu
- Waktu pengajian (Time) - 9.00 mlm - 10.00 mlm


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 452 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 451 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Kelantan
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  wan Zaiti Hastuti

Kategori : Dewasa /Wanita

Kawasan :  Pasir mas

Pada hari  :  jumaat dan Saturday
- Waktu pengajian (Time): 10 - 12 tgahari


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 451 " selewat-lewatnya hari ini.


//////////////////////// - PELAJAR NO. 450 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan P.Pinang
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  MUHAMAD SYAHIRAN

Kategori : (Kanak-kanak berumur 10 tahun)

Kawasan :  Tanjong Tokong,

Pada hari  : hari biasa Rabu atau/dan Khamis )
- Waktu pengajian (Time): (8.00 malam)


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 450 " selewat-lewatnya hari ini.


//////////////////////// - PELAJAR NO. 449 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Kelantan
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar : norazimah

Kategori : kanak-Kanak

Kawasan : kampung chengal batu,16800 pasir puteh

Pada hari  : hujung minggu dan hari biasa
- Waktu pengajian (Time): 9am sampai 10 am atau 11 am


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 449 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 448 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Abd Rahman

Kategori : 3 kanak-kanak

Kawasan : Kulai, 81100 Kulaijaya

Pada hari  : Hari Biasa pada waktu selepas maghrib @ selepas Asar
- Waktu pengajian (Time): 6.00 pm -7.00 pm


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 448 " selewat-lewatnya hari ini.


//////////////////////// - PELAJAR NO. 447 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Perak
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  HAMIDAH

Kategori : DEWASA - WANITA

Kawasan : CHEPOR INDAH 31200 CHEMOR,

Pada hari  :  JUMAAT
WAKTU PENGAJIAN : 8.00 MLM - 10.00 MLM


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 447 " selewat-lewatnya hari ini.



================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.














.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #15 on: January 15, 2016, 08:01:31 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 15/1/16


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 458 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan N.Sembilan
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  MOHD NOOR

Kategori : Dewasa Lelaki

Kawasan : Desa Anggerik, Nilai

Pada hari  : Setiap Selasa dan Jumaat
- Waktu pengajian (Time) :  9.00 - 10.00 pm


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 458 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 457 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Kamarul

Kategori : kanak-kanak

Kawasan :  Taman d alpinia,  Puchong

Pada hari  : Sabtu
- Waktu pengajian (Time):  : 10 pagi


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 457 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 456 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Hasanah

Kategori : Dewasa (Wanita)

Kawasan :  taman cheras perdana,

Pada hari  :  (hari biasa )
- Waktu pengajian (Time): (7.30 pm - 8.30 pm)


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 456 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 455 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :   Arisya

Kategori : Kanak-Kanak

Kawasan : Bandar Baru Bangi

Pada hari  : Selasa dan Khamis petang
 - Waktu pengajian (Time): 4.00 pm - 5.30 pm)


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 455 " selewat-lewatnya hari ini.



================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.

















.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #16 on: January 22, 2016, 01:51:56 PM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 22/1/16


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 460 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Faradina

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan : Permas Jaya

Pada hari  : ikut guru


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 460 " selewat-lewatnya hari ini.




//////////////////////// - PELAJAR NO. 459 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Pahang
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Nurul Jannah

Kategori : Keluarga

Kawasan : perkampungan indera sempurna,25150 kuantan

Pada hari  : every monday,Tuesday,wednesday
- Waktu pengajian (Time): 8.30 pm - 9.30 pm


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 459 " selewat-lewatnya hari ini.



================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.

















.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #17 on: January 29, 2016, 05:29:20 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 29/1/16


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.






//////////////////////// - PELAJAR NO. 463 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Putrajaya
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :   Izrin Muhayi

Kategori :  Kanak-kanak

Kawasan : Precinct 14

Pada hari  : Hari biasa - Selasa/Tuesday
- Waktu pengajian (Time): asalkan selepas 5pm.


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 463 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 462 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Johor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Masuri Kama

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan : Kangkar Pulai, JB

Pada hari  : 8.30-9.30 mlm/hari biasa khamis/isnin


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 462 " selewat-lewatnya hari ini.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 461 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Nur Hazwanie

Kategori : Dewasa Wanita

Kawasan : Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam

Pada hari  : Setiap Jumaat
 Waktu pengajian (Time): 8.30 pm 9.30 pm


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 461 " selewat-lewatnya hari ini.



================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.

















.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #18 on: February 05, 2016, 06:42:57 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 5/2/16


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.






//////////////////////// - PELAJAR ONLINE 466 - Untuk DiReserve Oleh GURU QURAN ONLINE !
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar : Siti

Kategori : Dewasa (Wanita)

Kawasan: BELAJAR ONLINE ( Whatsapp / email ) -  Untuk DiReserve Oleh GURU QURAN SELURUH NEGARA

Pada hari  : ikut guru


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR ONLINE NO. 466 " selewat-lewatnya hari ini.


*HANYA GURU QURAN YANG TELAH MENAIKTARAF BOLEH MEMBUAT RESERVE UNTUK PELAJAR ONLINE,
( Rujuk emel autoresponse yg diterima, utk cara naik taraf ke GURU QURAN ONLINE )



//////////////////////// - PELAJAR NO. 465 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Kuala Lumpur
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :   Raja Norhanizah

Kategori :Wanita & kanak-kanak 6 tahun

Kawasan : Wangsa Maju

Pada hari  : selasa, rabu atau khamis ( 8-10 pm )


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 465 " selewat-lewatnya hari ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 464 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Sarawak
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Siti Suryani

Kategori :  Kanak-kanak

Kawasan : Jalan Penrissen, Kuching

Pada hari  :  Jumaat 8.00-9.00 malam


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 464 " selewat-lewatnya hari ini.



================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.

















.







akhmal_imran

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 432
    • View Profile
Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura
« Reply #19 on: February 12, 2016, 09:23:35 AM »


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 12/2/16


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.






//////////////////////// - PELAJAR ONLINE 472 - Untuk DiReserve Oleh GURU QURAN ONLINE !
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar : Noreen Elainie

Kategori : Dewasa (Wanita)

Kawasan: BELAJAR ONLINE ( email ) -  Untuk DiReserve Oleh GURU QURAN SELURUH NEGARA

Pada hari  : ikut guru


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR ONLINE NO. 472 " selewat-lewatnya hari ini.


*HANYA GURU QURAN YANG TELAH MENAIKTARAF BOLEH MEMBUAT RESERVE UNTUK PELAJAR ONLINE,
( Rujuk emel autoresponse yg diterima, utk cara naik taraf ke GURU QURAN ONLINE )





//////////////////////// - PELAJAR ONLINE 471 - Untuk DiReserve Oleh GURU QURAN ONLINE !
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar : ZULINA

Kategori : Dewasa (Wanita)

Kawasan: BELAJAR ONLINE ( Whatsapp / email ) -  Untuk DiReserve Oleh GURU QURAN SELURUH NEGARA

Pada hari  : hujung minggu / hari biasa ( sekerap yang boleh)


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR ONLINE NO. 471 " selewat-lewatnya hari ini.


*HANYA GURU QURAN YANG TELAH MENAIKTARAF BOLEH MEMBUAT RESERVE UNTUK PELAJAR ONLINE,
( Rujuk emel autoresponse yg diterima, utk cara naik taraf ke GURU QURAN ONLINE )



//////////////////////// - PELAJAR NO. 470 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :   Syima Omar

Kategori : kanak-kanak (lelaki /7 tahun)

Kawasan : Taman Puchong Perdana, Puchong

Pada hari  : 10am-11am


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 470 " selewat-lewatnya hari ini.






//////////////////////// - PELAJAR NO. 469 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Selangor
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  putri norhalijah

Kategori : dewasa wanita

Kawasan :  damansara damai

Pada hari  : selasa khamis
Waktu: 8.00/ 8.30 pg


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 469 " selewat-lewatnya hari ini.






//////////////////////// - PELAJAR NO. 468 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Singapura
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :   Farisha Rafiqah, Fariha Rasyiqah dan Mohammad Fahril Rifqy

Kategori : 3 Kanak-Kanak

Kawasan : Upper Boon Keng Road #03-626 Singapore 383003

Pada hari  : Hujung minggu (Ahad)
- Waktu pengajian (Time): 11 am to 12pm


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 468 " selewat-lewatnya hari ini.






//////////////////////// - PELAJAR NO. 467 - Untuk DiReserve Oleh Guru Quran Kawasan Perak
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :   Puan faridah

Kategori : Wanita dewasa

Kawasan : kuala kangsar

Pada hari  : ikut guru


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 467 " selewat-lewatnya hari ini.




================================

*Selepas membuat kiraan kadar upah, letakkan diri anda di tempat pelanggan dan fikir adakah kadar ini mampu dibayar oleh pelajar ? semak semula kadar anda.
Tips: Jumlah keseluruhan kadar upah untuk sebulan bagi seorang pelanggan tidak boleh melebihi RM300 (kurangkan jumlah jam/kadar per jam)
Tips 2: Kadar untuk Kategori Keluarga dikira Lump-Sum tidak melebihi RM600 sebulan.

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.

















.