Author Topic: Video Projection or Projection Mapping  (Read 975 times)

farmifahmi

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
    • farmifahmi
Video Projection or Projection Mapping
« on: December 25, 2010, 05:20:22 AM »
*sekira salah category sila bagitau dengan segera saya remove atau post ni dah wujud*

ada orang cakap aku kat benda ni kira dah lame ada kat malaysia cuma kurang je,

sedikit maklumat tentang VP

jadi aku tanya sesiapa kat sini tahu tak mengenali VP nie, sbb aku nk belajar buat,
dari dulu try tak dapat

C-Fu

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 4419
  • Janda Gersang
    • View Profile
    • Who's here!
Re: Video Projection or Projection Mapping
« Reply #1 on: February 05, 2011, 12:04:57 AM »
fuhhhhhhhh VPT version 4 dah eh? ako dulu2 pakai beta je lagi... tak sampai version 1 pon.

http://www.youtube.com/watch?v=umCcbW1WmIk


la ni orang sebok pakai Kinetic Xbox je untuk manipulate 3D space.

ape yang ko nak buat?
Kuala Lumpur Drumline Corps in the houseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
http://www.facebook.com/group.php?gid=21309697169

farmifahmi

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
    • farmifahmi
Re: Video Projection or Projection Mapping
« Reply #2 on: February 08, 2011, 11:45:04 AM »
ish tu main bangunan dah giler dah, aku main indoor je nk buat untk showcase college, bukan yang pakai kinetic tu ada yang pakai projector tu, vpt 4 mmg ada tpi bug banyak kot huhu

barney

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Video Projection or Projection Mapping
« Reply #3 on: May 12, 2011, 04:29:58 AM »
bagi aku benda ni mcm buat cgi.. tapi kat lokasi sebenar..

teringin nak eksperimen.. tapi takde projector..