Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Uptown @ Pergh! / Re: nak minta tolong bagi idea daripada semua
« Last post by Nuri2017 on August 19, 2017, 09:46:21 PM »
Kesiannya korang...korang duk area mana ? Kalau akak suka guna UMobile. tapi kena tgk tmpt la...dan plan2 nye jugak menarik ...misalnya kalau pakai plan rm98 (akak cadangkan korang share kalau amik plan ni) , youtube semua tu unlimited. senang kan nak tgk video2 yang berkaitan dgn course korang. Pada masa yang sama kalau ada masa bole jugak gunakan data yang banyak tu untuk cara uang di internet . So just make a good use je la dgn benda
2
Panduan Pengurusan Tingkah Laku Kanak-Kanak Berkeperluan Khas - RM96



SINOPSIS / DESCRIPTION:



Pengurusan tingkah laku merupakan aspek penting dalam pendidikan khas yang setakat ini kurang diberi perhatian yang sewajarnya. Buku Program Pengurusan Tingkah Laku Kanak-Kanak Berkeperluan Khas mengandungi himpunan strategi untuk meningkatkan tingkah laku positif kanak-kanak berkeperluan khas. Program pengurusan tingkah laku ini adalah hasil usaha kolaboratif panel pakar bidang pendidikan khas serta pakar bidang keperluan khas klinikal. Strategi-strategi yang dipersembahkan dalam program pengurusan tingkah laku ini adalah berasaskan prinsip behaviorisme, pembelajaran sosial dan kognitif-behavioral. Di samping teori, langkah pelaksanaan yang merangkumi langkah penyediaan bahan dan langkah implementasi dijelaskan. Program pengurusan tingkah laku ini sesuai diaplikasi di dalam kelas pendidikan khas, kelas inklusif, persekitaran terapi klinikal serta di rumah. Penyelidikan kajian lapangan telah dilaksanakan untuk menentukan kesesuaian dan keberkesanan strategi ini di dalam kelas pendidikan khas. Ibu bapa, keluarga, pengamal pendidikan khas seperti guru serta pengamal kesihatan seperti ahli psikologi merupakan sasaran pembaca buku ini. Buku ini juga sesuai digunakan sebagai buku teks akademik untuk pengajian peringkat ijazah sarjana muda dan sarjana dalam bidang pendidikan khas. Pihak pengarang berharap agar buku ini boleh memanfaatkan semua anggota masyarakat yang terlibat dalam proses pendidikan kanak-kanak berkeperluan khas.




Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/08/buku-program-pengurusan-tingkah-laku.html








TERIMA KASIH
3
LATEST TRANSLATION JOB TO BE RESERVED - AUGUST 17th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.




//////////////////////// - LATEST RESUME WRITING JOB 1398 - Online ( LOCAL & INTERNATIONAL )

 RESUME WRITING JOB INFO:


Client Name: amira

Task:  Berkehendak CV dalam bahasa inggeris untuk memohon pekerjaan

Dateline : ASAP

Field : bidang kejuruteraan


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Resume Job 1398 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST REWRITING JOB 1397 - Online ( LOCAL & INTERNATIONAL )

REWRITING JOB INFO:


Client Name: suhaimi

Task:  paraphrase/rewrite document

Pages : 300++ pages

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Rewrite Job 1397 " no later than today.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1396 - Online ( LOCAL & INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Salleh

Language:  terjemahan surat beranak dan ssm malay to english

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1396 " no later than today.




//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1395 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Maja Milanovic

Language: Spanish>English (English – United States)

Pages :  380 pages

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1395 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1394 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Ольга Калашникова

Language:   Russian>English
    English>Russian

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1394 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1393 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Sourav

Language: English>Chinese (Chinese (Simplified))
English>Japanese

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1393 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1392 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Dmitry Sergeev

Language: Russian>Chinese

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1392 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1391 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Tobias Tao

Language:  Chinese>French
    Chinese>German
    Chinese>English
    Chinese>Spanish

Pages :  not mention

Dateline : ASAP

Field : Anthropology


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1391 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1390 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Brian Granger

Language: English>Japanese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : medical


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1390 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB








//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1389 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Adil Mansour

Language:  English>Tagalog
    English>Swahili
    English>Malay (Malay – Malaysia)
    English>Amharic

Pages : a booklet General Guide for Health of Hajj and Umrah Pilgrims

Dateline : ASAP

Field : Islamic


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1389 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB





////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you do not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client












4

Panduan Pengurusan Tingkah Laku Kanak-Kanak Berkeperluan Khas - RM96



SINOPSIS / DESCRIPTION:



Pengurusan tingkah laku merupakan aspek penting dalam pendidikan khas yang setakat ini kurang diberi perhatian yang sewajarnya. Buku Program Pengurusan Tingkah Laku Kanak-Kanak Berkeperluan Khas mengandungi himpunan strategi untuk meningkatkan tingkah laku positif kanak-kanak berkeperluan khas. Program pengurusan tingkah laku ini adalah hasil usaha kolaboratif panel pakar bidang pendidikan khas serta pakar bidang keperluan khas klinikal. Strategi-strategi yang dipersembahkan dalam program pengurusan tingkah laku ini adalah berasaskan prinsip behaviorisme, pembelajaran sosial dan kognitif-behavioral. Di samping teori, langkah pelaksanaan yang merangkumi langkah penyediaan bahan dan langkah implementasi dijelaskan. Program pengurusan tingkah laku ini sesuai diaplikasi di dalam kelas pendidikan khas, kelas inklusif, persekitaran terapi klinikal serta di rumah. Penyelidikan kajian lapangan telah dilaksanakan untuk menentukan kesesuaian dan keberkesanan strategi ini di dalam kelas pendidikan khas. Ibu bapa, keluarga, pengamal pendidikan khas seperti guru serta pengamal kesihatan seperti ahli psikologi merupakan sasaran pembaca buku ini. Buku ini juga sesuai digunakan sebagai buku teks akademik untuk pengajian peringkat ijazah sarjana muda dan sarjana dalam bidang pendidikan khas. Pihak pengarang berharap agar buku ini boleh memanfaatkan semua anggota masyarakat yang terlibat dalam proses pendidikan kanak-kanak berkeperluan khas.









Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/08/buku-program-pengurusan-tingkah-laku.html











TERIMA KASIH

.
5
LATEST JOB TUISYEN - 14/8/2017


Job Tuisyen dibawah HANYA terbuka kepada Tutor yang telah memiliki " MANUAL PANDUAN TUTOR " . Pastikan anda telah membaca bab "Jadual Tuisyen" dan "Kutipan Yuran" !

*Bagi Tutor yang belum membuat pendaftaran  lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Job Tuisyen Online ( Mengajar tuition melalui Skype/YM/Fb ke seluruh Malaysia, tidak kira anda di negeri mana !) hanya untuk tutor yang telah menaiktaraf kepada TUTOR ONLINE SAHAJA boleh reserve. Untuk menaiktaraf ke Tutor Online, sila rujuk emel autoresponse yg diterima.





//////////////////////// - LATEST JOB TUITION ONLINE 761 - Untuk DiReserve Oleh Tutor ONLINE !

INFO PELANGGAN TUISYEN:

Nama Pelanggan Tuisyen: sugina logs

Subjek (Pilih salah satu atau lebih): mats primary school

Kawasan: TUISYEN ONLINE ( FB,  Whatsapp and Line ) -  Untuk DiReserve Oleh TUTOR SELURUH NEGARA

Pada hari:  every saturday
- Waktu tuisyen (Time): 2.30pm-4.30 pm

CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID , Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
dengan tajuk email "Job Tuition ONLINE 761 - Subjek?'" selewat-lewatnya esok.


*Rujuk emel autoresponse yg diterima, utk cara naik taraf ke Tutor Online
*Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile



+++++++++

//////////////////////// - LATEST JOB TUITION ONLINE 760 - Untuk DiReserve Oleh Tutor ONLINE !

INFO PELANGGAN TUISYEN:

Nama Pelanggan Tuisyen: MUTEY

Subjek (Pilih salah satu atau lebih): BAHASA INGGERIS TAHUN 3

Kawasan: TUISYEN ONLINE ( Whatsapp ) -  Untuk DiReserve Oleh TUTOR SELURUH NEGARA

Pada hari: rabu
waktu tuisyen : 8PM - 10PM

CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID , Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
dengan tajuk email "Job Tuition ONLINE 760 - Subjek?'" selewat-lewatnya esok.


*Rujuk emel autoresponse yg diterima, utk cara naik taraf ke Tutor Online
*Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile




//////////////////////// - LATEST JOB TUITION 759 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Perak

Nama Pelanggan Tuisyen: Musfirah

Subjek (Pilih salah satu atau lebih):  Mathematic Standard 4 & English Standard 4

Kawasan : Seksyen 3 , Seri Iskandar

Pada hari: Tuesday (Maths) & Thursday (English)
- Waktu tuisyen (Time): 8.30pm - 9.30pm


CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
dengan tajuk email "Job Tuition 759 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.

*Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile




//////////////////////// - LATEST JOB TUITION 758 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Sarawak

Nama Pelanggan Tuisyen: FIONA

Subjek (Pilih salah satu atau lebih): BAHASA INGGERIS TAHUN 3

Kawasan :  TANJONG KIDURONG 97000 BINTULU

Pada hari:  rabu
waktu tuisyen : 8PM - 10PM



CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
dengan tajuk email "Job Tuition 758 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.

*Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile






================================



*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar 'reserve' Job Tuisyen, itu bermakna Job Tuisyen tersebut telah diutamakan kepada "Tutor berdaftar" yang lain ATAU kerana anda BELUM mempunyai Manual Panduan Tutor.


















.
6




Buku CARA MEMULAKAN BISNES SENDIRI... - RM40



SINOPSIS / DESCRIPTION:


Memulakan Bisnes Sendiri adalah sebuah naskah yang cukup lama bertahan di pasaran. Dalam edisi terbaru, buku ini telah diolah 100% ke bentuk infografik dan berwarna.
Buku ini ditulis bagi saudara yang baru hendak mencari peluang memulakan bisnes sendiri. Buku-buku panduan memulakan bisnes sendiri yang sudah ada dalam pasaran lazimnya mengandaikan sesiapa sahaja dapat memulakan bisnes sendiri dengan jayanya. Andaian itu meleset daripada realiti sebenar.
Tidak semua orang dapat memulakan bisnes sendiri dengan jayanya. Majoriti individu yang cuba menceburi bidang bisnes mengalami kegagalan dan kerugian dalam tempoh tiga tahun selepas membuka bisnesnya. Ini adalah realiti. Jadi buku ini ditulis bagi membantu saudara mengukur diri saudara, apakah saudara mempunyai keupayaan dan kesanggupan memulakan bisnes sendiri.
Buku ini juga ditulis bagi membantu saudara mengenal pasti beberapa jenis kesilapan yang kerap dilakukan oleh mereka yang baru hendak memulakan bisnes sendiri, supaya saudara tidak mengulangi kesilapan jenis itu. Ada tiga kumpulan orang yang cuba memasuki dunia bisnes:
1. Mereka yang mempunyai bakat semula jadi dalam bidang bisnes.
2. Mereka yang tidak mempunyai bakat bisnes.
3. Mereka yang mempunyai bakat, tetapi bakatnya itu tidak cukup besar.
Buku ini dikemas kini daripada segi bahasa dan susun atur bagi meningkatkan penampilan dan kualitinya. Buku ini memberi panduan dan tip kepada sesiapa sahaja yang berminat memulakan perniagaan sendiri.
Antara perkara menarik yang disentuh di dalam buku ini seperti bagaimana memilih calon isteri untuk usahawan, bagaimana memilih syarikat dan sektor bisnes, bagaimana memilih rakan kongsi dan bagaimana syarikat dirompak dan perkara baik yang membahayakan.


ISI KANDUNGAN

Bahagian 1:
Sebelum Memulakan Bisnes Sendiri

Kisah Benar Seorang Jutawan
Bakat Bisnes
Calon Isteri untuk Calon Usahawan
Halangan Keluarga
Rekod Sebelum Berniaga
Menyediakan Anak Menjadi Usahawan
Biasiswa dan Bisnes

Bahagian 2:
Mitos dalam Dunia Bisnes

Usahawan, Cinta dan Seks
Formula Berjaya dalam Bisnes
Orang Bisnes dan Risiko
Pandai Bersaing
Bisnes Part-Time
Semua Orang Boleh
Imej Penting dalam Bisnes
Pelanggan Kaya
Usahawan Cina Bunuh Melayu
Berniaga dengan Keluarga
Jurujual Hanya Bagi Bisnes Besar

Bahagian 3:
Memilih Syarikat dan Sektor Bisnes

Memilih Jenis Syarikat
Mencari Nama Syarikat
Memilih Jenis Bisnes
Bisnes Pengeluaran
Bisnes Berdagang
Bisnes Perkhidmatan
Mulakan Secara Kecil-kecilan

Bahagian 4:
Perkara Baik yang Membahayakan

Duit Banyak
Bisnes Terlampau Baik
Barang Terlalu Laku

Bahagian 5:
Motivasi Memulakan Bisnes

Sebab Hendak Berniaga
Pandai Membuat Produk
Menyelesaikan Masalah Kewangan
Hendak Menjadi Jutawan
Peluang Mendapat Bisnes
Mempunyai Modal Berniaga
Berniaga kerana Diajak Berniaga

Bahagian 6:
Latar Belakang Usahawan Baru

Orang Pandai Memulakan Bisnes
Pekerja Cemerlang Membuat Bisnes
Orang Korporat Membuka Bisnes
Lulusan Luar Negara Membuka Bisnes
Isteri Orang Kaya Hendak Berniaga
Anak Orang Kaya Hendak Berniaga

Bahagian 7:
Politik dan Usahawan

Berkawan dengan Orang Politik
Bantuan Orang Politik
Aiskrim Orang Politik

Bahagian 8:
Memilih Rakan Kongsi

Mencari Rakan Kongsi
Memilih Rakan Kongsi
Dua Rakan Kongsi
Rakan Kongsi RM1
Rakan Kongsi Tanpa Modal
Rakan Kongsi Tidur
Rakan Kongsi Suami Isteri
Majikan Sebagai Rakan Kongsi
Rakan Kongsi Nasi Padang
Bercerai dengan Rakan Kongsi

Bahagian 9:
Bagaimana Syarikat Dirompak?

Dirompak oleh Rakan Kongsi Sendiri
Dirompak oleh Rakan Pengerusi Sendiri
Dirompak oleh Kakitangan Sendiri
Dirompak oleh Konsultan Sendiri
Merompak Syarikat Sendiri

Bahagian 10:
Perniagaan Gerai dan Restoran

Membuka Kedai Makan
Kalah Bersaing
Menjaga Pembekal
Menolong Jiran Niaga
Memilih Kedudukan Gerai
TV, Radio dan Anak-Anak
Meja Restoran Cina
Pinggan Restoran Cina
Pinggan Restoran Nasi Padang

Bahagian 11:
Gol Sebagai Senjata Kejayaan







Berminat untuk beli ?


KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/08/buku-cara-memulakan-bisnes-sendiri.html







TERIMA KASIH
7
LATEST TRANSLATION JOB TO BE RESERVED - AUGUST 3rd,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1378 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Nayel Ali

Language: English > Arabic

Pages :  1400 words

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1378 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1377 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Sherry Wang

Language:    English>French
    Spanish>French

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1377 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1376 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Vlad Tarasov

Language:  English>Russian

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1376 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1375 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Artem Anisimov

Language:  Russian>English

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Biology


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1375 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1374 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Мария Кувайцева

Language:   Danish>English
    English>Danish

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Medical education


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1374 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1373 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: nina mao

Language:   English>Chinese (Chinese (Traditional))

Pages : Long-term

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1373 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1372 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Jignya Bani Das

Language:  English>Japanese

Pages : 5000 words.

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1372 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB







//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1371 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name:  Isabella Hernandez

Language:  English>Japanese

Pages : around 8k-10k words

Dateline : ASAP

Field : Automotive


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1371 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB



////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you do not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client












8
LATEST JOB TUISYEN - 31/7/2017


Job Tuisyen dibawah HANYA terbuka kepada Tutor yang telah memiliki " MANUAL PANDUAN TUTOR " . Pastikan anda telah membaca bab "Jadual Tuisyen" dan "Kutipan Yuran" !

*Bagi Tutor yang belum membuat pendaftaran  lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Job Tuisyen Online ( Mengajar tuition melalui Skype/YM/Fb ke seluruh Malaysia, tidak kira anda di negeri mana !) hanya untuk tutor yang telah menaiktaraf kepada TUTOR ONLINE SAHAJA boleh reserve. Untuk menaiktaraf ke Tutor Online, sila rujuk emel autoresponse yg diterima.






//////////////////////// - LATEST JOB TUITION ONLINE 757 - Untuk DiReserve Oleh Tutor ONLINE !

INFO PELANGGAN TUISYEN:

Nama Pelanggan Tuisyen: Rozaimah

Subjek (Pilih salah satu atau lebih): Bahasa Inggeris(writing n speaking skill)
Tahun/tingkatan: Tingkatan 2(PT3)

Kawasan: TUISYEN ONLINE ( Whatsapp ) -  Untuk DiReserve Oleh TUTOR SELURUH NEGARA

Pada hari: isnin-jumaat(hr bekerja)
Masa: 8.30-10.30 ml

CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID , Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
dengan tajuk email "Job Tuition ONLINE 757 - Subjek?'" selewat-lewatnya esok.


*Rujuk emel autoresponse yg diterima, utk cara naik taraf ke Tutor Online
*Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile




//////////////////////// - LATEST JOB TUITION 756 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Johor

Nama Pelanggan Tuisyen: NORSARIAH

Subjek (Pilih salah satu atau lebih):  Maths, BM, BI, Ekonomi. Currently Form 4

Kawasan : Taman Indah Jaya.

Pada hari: weekdays (as your available)
Time: 8.00 - 10.00 pm


CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
dengan tajuk email "Job Tuition 756 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.

*Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile




//////////////////////// - LATEST JOB TUITION 755 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Pahang

Nama Pelanggan Tuisyen: ROGAYAH

Subjek (Pilih salah satu atau lebih): Math form 1
Bahasa Inggeris Form 1
Add Math form 4
Kimia form 4
Math form 4

Kawasan : Merbau Indah Triang

Pada hari:  every monday to Wednesday
- Waktu tuisyen (Time): 8.00 - 10.00 pm



CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
dengan tajuk email "Job Tuition 755 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.

*Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile





================================



*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar 'reserve' Job Tuisyen, itu bermakna Job Tuisyen tersebut telah diutamakan kepada "Tutor berdaftar" yang lain ATAU kerana anda BELUM mempunyai Manual Panduan Tutor.


















.
9


SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 28/7/17


Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.

*Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !

**Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.



//////////////////////// - PELAJAR NO. 610 - Untuk di Reserve oleh Guru Quran kawasan Kuala Lumpur
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :   Adam

Kategori : Kanak-Kanak

Kawasan : sri hartamas

Pada hari  :  every Thursday
 Waktu pengajian (Time):  8.30 pm - 9.30 pm


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam, dalam Ringgit / SGD / BND)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 610 " selewat-lewatnya Ahad ini.





//////////////////////// - PELAJAR NO. 609 - Untuk di Reserve oleh Guru Quran kawasan Kuala Lumpur
INFO PELANGGAN :

Nama Pelajar :  Siti Sarah

Kategori : 1. Dewasa - wanita
2. 12 thn - lelaki
3. 7thn - perempuan

Kawasan :  ampang putra,

Pada hari  :  khamis, jumaat
Waktu pengajian - slps isya


CARA RESERVE :
Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam, dalam Ringgit / SGD / BND)
ke bursacourse[at]gmail[dot]com
dengan tajuk email " PELAJAR NO. 609 " selewat-lewatnya Ahad ini.





================================

*Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.




























.



10
LATEST TRANSLATION JOB TO BE RESERVED - JULY 27th,



Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
*Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !



* RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
* RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)

**Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
**Reserve will only be processed on Thursday.





//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1370 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Qashishah

Language:   English to Malay

Pages : 12,000+++ words

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1370 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1369 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Tim McMillan

Language:   English>Japanese

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : Education


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1369 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1368 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: mohamed attia

Language:   English>Japanese

Pages : 687 words personal website

Dateline : ASAP

Field : Business General, Education


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1368 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1367 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: BLC BLC

Language:   Spanish>English

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1367 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1366 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Essam Lotfy

Language:   Arabic>English

Pages : 11 pages

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1366 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1365 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Philippe Bouquet de Jolinière

Language:       French>Arabic
    Arabic>French

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field :  Pharmacology


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1365 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1364 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Виктория Губочкина

Language:    Malay>Russian
    Russian>Malay

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1364 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1363 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Ольга Калашникова

Language:   Russian>English
    English>Russian

Pages : not mention

Dateline : ASAP

Field : general


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1363 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB






//////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 1362 - Online ( INTERNATIONAL )

TRANSLATION JOB INFO:


Client Name: Jai

Language:   English>Russian

Pages : 100,000 words project

Dateline : ASAP

Field : Technical


Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
to BursaCourse[at]gmail[dot]com
with subject titled " Translation Job 1362 " no later than today.

*ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB




////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


*If you do not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client












Pages: [1] 2 3 ... 10