Author Topic: Facebook application  (Read 967 times)

mrpixel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Facebook application
« on: June 29, 2011, 12:19:11 PM »
Hi....

saya baru je selesai release satu FB application ...jadi kalauy boleh komen dan kritikan diperlukan senang saya nak improvekan apps sy ni.....

https://apps.facebook.com/bubblelogs

 - Create bubble untuk photo2 kita dan kawan2 kita...
 - boleh tag kawan2 (support multiple tag as well)
 - post photo to wall..


Terima kasih...

JaymanJohn

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 5910
  • Cube taip :jayman: ...hahaha
    • View Profile
    • http://jaymanjohn.deviantart.com
Re: Facebook application
« Reply #1 on: July 06, 2011, 11:05:35 PM »
wahaha buat pakai flash rupanya, nasib baik bubble buleh tukar tempat, kena klik rupanya baru buleh..

anyway, app yang ok.. for starting

yang buleh aku suggest:

- banyakkan bubble, kalo derang buleh lukis sendiri lagi best
- banyakkan function macam kalerkan bubble ke, transparent..
- font buleh customizable hehehe

tapi post to wall tak jadik lah.. tak keluar.. ke aku silap ke tak tau lah

teruskan usaha.. don't stop