Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - zamzami

Pages: [1] 2 3 ... 107
1
Finished Work @ Masterpiece / Re: Galeri Budak Bebola Sotong....!!!
« on: May 18, 2017, 02:22:50 PM »
Assalamualaikum Warahmatullahiwabarakatuh....PERGH.COM 2017

2
Finished Work @ Masterpiece / Re: Z.A.C.K.O.L.L.E.C.T.I.O.N.S
« on: February 23, 2014, 02:03:49 AM »
Hai...

3
Uptown @ Pergh! / Re: Spam kini BERSEPAH!
« on: September 28, 2012, 12:51:45 AM »
saye baru je delete satu spam tadi kat room CRB...ade gak kerja setelah sekian lama...hehe~

4
Finished Work @ Masterpiece / Re: My new animation CODE: PRIMA
« on: September 02, 2012, 03:33:57 PM »
wahh..menarik ni..buat sorang2 plak tu, memang harus diberikan pujian...err..bila nak sambung Membersheep Farm? :D

5
Sketch @ Conteng / Re: quicksketches by Jet
« on: July 26, 2012, 10:35:06 PM »
best betol inche jet lukis tangan...nyum3..!

6
mane aim ni..biasenye review aim je yg buleh pakai kalo bab2 filem ni...heheh~

7
Horreyyy!!!!! New Members... / Re: Masuk kandang kambing, mengembek.
« on: June 24, 2012, 10:21:58 PM »
hi...salam perkenalan...a/s/l plz...

8
Uptown @ Pergh! / Re: Burger2 Besar..
« on: June 15, 2012, 02:16:08 AM »
aim..kalo ko beli, rupa dia yg sebenar mmg mcm yg ko ckp menyelerakan tu...aku rase yg meloyakan tu utk tujuan pengiklanan aje kot...ahaha~

9
Uptown @ Pergh! / Re: Burger2 Besar..
« on: June 13, 2012, 02:44:56 AM »
aku pernah beli burger kat sini ( http://yazidburger.blogspot.com ) beberapa minggu lepas...lokasi kat Shah Alam Sek 7, kat foodcourt belakang Unisel...

ada 3 pilihan size, RM10 = 250g (untuk 2 org), RM20 = 500g (4 orang) , RM40 = 1kg (8 orang)...aku beli yg 500g je...berat tu daging saje tak termasuk benda2 lain...harga ni sgt berpatutan bagi aku...

rasa dia bole tahan la, nak kata sedap giler tu tak jugak...tapi bukanlah tak sedap tau...mungkin masa aku makan tu sos tak cukup, daging dia sedap...rasa burger paling sedap bagi aku setakat ni ialah Carl's Jr...tapi baru2 ni disahkan tiada sijil Halal plak...deym!

P/S: teringin nak makan burger bakar...tapi tang beratur panjang giler siap kena ambik nombor tu yg buat ilang akal sket tu....




10
Research And Developement / Re: GILA TABLET (info berkenaan tablet)
« on: May 13, 2012, 06:58:36 PM »
sape2 nak beli Wacom...apa jua model, boleh order ngan aku yea....sila PM kalau nk...hehe....:D

11
Pergh Battles! / Re: Poll Character Redesign Battle #160 : KARTINI
« on: April 16, 2012, 12:55:30 AM »
sori lupa nak update sbb lupa itu lumrah manusia..heheh~

mintak tolong para pemenang no.1, 2 dan 3 iaitu encik tantintun, encik penberbulu dan encik dandewa, sila PMkan alamat dan nama penuh masing2 yea....nak poskan hadiah ni...cepat sementara hadiah masih ada... terima kasih:D

12
Pergh Battles! / Re: Perghwood 2009/2010 Special!
« on: March 21, 2012, 01:20:30 AM »
tak baik la ko Yon main2 ngan muka orang....hmmmmmmmmmmmmmmm................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Sinopsis : ehem ehemmmm....

13
Pergh Battles! / Re: Character Redesign Battle #160 : KARTINI
« on: March 08, 2012, 09:52:52 PM »
ha'ah...sok malam aku lock...errr..kalo encik penber nak lock pon bole...saye sudi... :wink

14
Pergh Battles! / Re: Character Redesign Battle #160 : KARTINI
« on: February 22, 2012, 11:27:21 PM »
ingatkan ada karekter lawan2....huhuhuh....dop jadi nok join sebab kawe dop reti nok lukih ore tino~

ade aku kesah???  :wink :p :pompom:

15
Pergh Battles! / Character Redesign Battle #160 : KARTINI
« on: February 21, 2012, 06:11:42 PM »
Salam sejahtera..lama betul tak menjalankan kerja2 update battle ni..hehe...

Sebenarnya tajuk battle kali ini adalah special request dari Tuan Wanzu dari Komik-M...

Dan sekiranya mengikut perancangan asal...pihak Komik-M mahu menyediakan hadiah bagi pemenang battle kali ini...

Namun kita hanya mampu merancang...perancangan ini terpaksa dibatalkan atas sebab2 tertentu namun tajuk battle ini tetap saya teruskan jua tanpa hadiah...


EDIT:

Pihak Komik-M telah bersetuju untuk memberikan hadiah berupa senaskah Komik Kartini Kembali (versi reprint) karya TEMBAKAU kepada pemenang tempat Pertama, Ke-2 dan Ke-3....BERUSAHALAH!



Perghdotcom Character Redesign Battle #160 :
KARTINI


16
smart ah noone!

17
Finished Work @ Masterpiece / Re: Z.A.C.K.O.L.L.E.C.T.I.O.N.S
« on: February 06, 2012, 03:58:42 AM »
Pehhh...1st time dapat warning camni:-

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.


<<<update>>>

artworks kebelakangan ini...






18
Animation, Visual Effects & Motion Graphics / Re: VEKTOR 58 -tmo
« on: December 22, 2011, 08:51:36 AM »
konsep awal protagonis. Nama dia CODA. Ada yg lg awal tp malu nk letak kt sini... buruk nk mampos. robot Bender lg lawa.

nak tengokkkk...plishhhhh~ (dlm nada gewdiks)

19
Pergh Battles! / Re: Character Redesign Battle #155 : ALIEN
« on: December 14, 2011, 02:15:10 AM »
zamzami : alien


20
Uptown @ Pergh! / Re: Problem generasi sekarang
« on: November 25, 2011, 02:10:23 AM »
problem generasi sekarang sebab takde akuarium kat rumah.sekian.
kakakakaka....tak perlu citer panjang2...satu baris ayat dah cukup! "LIKE"

Pages: [1] 2 3 ... 107