Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - WAVE RIDER

Pages: [1] 2 3 ... 340
1
Finished Work @ Masterpiece / Re: GALERI KU > MARK PIET
« on: January 18, 2017, 12:31:27 PM »
Just check in and check out bro... niccceee as usual

2
Movies, Musics, Anime And TV Series. / Re: YOUR FAV FUNNY MAN
« on: November 30, 2016, 10:25:20 AM »
Now Astro had show LAWAK SOLO.. mmg ramai bdk dah tera..

Aku suka mamat nie. br tauuu.. lawak gak..

https://www.youtube.com/watch?v=OPICIieYHCY

3
Comic, Cartoon, Manga Times / Re: Comic US sekarang mana satu yg best ye?
« on: November 16, 2016, 12:03:05 PM »
Skill lokesan Capullo ada dalam SUperman Tanah Besar China tue dalam NEW SUPERMAN.. Rebirth

4
Comic, Cartoon, Manga Times / Re: Comic US sekarang mana satu yg best ye?
« on: November 16, 2016, 11:58:45 AM »
Millar last aku layan yg macam STAR WARS tue.. EMPRESS ke hapa.. sbb Immonen mmg teruja abes aa.. jenis lakar sempoi bayang yg oyehhh.. 

Crossover pun tgh banyak balik skang.. aku ada layan JUDGE DREDD VS ALIEN VS PREDATOR.. dan TARZAN ON THE PLANET OF THE APES... best gila idea Tarzan dalam dunia Apes.. perghh..
THUNDERCATS HE MAN pun adooo di mana MummRa lemah gilaa wahaha.. pelukis sama pulun BATMAN- TURTLEs aritue..

PAPER GIRLS laa satu lg layan beriya..

berita hype: Lobo ganas 90an nak kembali lead JUSTICE LEAGUE AMERICA bersama Bekmen.. next year wahahaha.. Lobo Nu 52 tue yg jemboo tp Robson ganaskan semula di ujung tue udah kena tibai dengan Hal aritue ..mati terhina

5
Comic, Cartoon, Manga Times / Re: Comic US sekarang mana satu yg best ye?
« on: November 15, 2016, 10:00:01 AM »
Perindu Capullo.. there's a project dia team up dengan Millar.. along with favorite colorist dia Fco..

https://scans-daily.dreamwidth.org/6546368.html

6
Uptown @ Pergh! / Re: Jemputan ke Majlis Walimatulurus Phoenix Tido
« on: November 13, 2016, 01:03:00 PM »
Oloo semenyih jeee... aku pulak baru bukak pergh nie tadi.. danggg

7
Uptown @ Pergh! / Re: Hari Ini Anda.... 2016
« on: September 06, 2016, 12:36:04 PM »
Ahahah memang pun.. dia tried hard.. dia pikir dia Depp... tapi dia bukan..

8
Uptown @ Pergh! / Re: Hari Ini Anda.... 2016
« on: September 03, 2016, 04:19:27 PM »
Dia sapa? Br ni reunion berkelompok di Fb apogee..marilah kr sana menjejak kasih

9
Finished Work @ Masterpiece / Re: GALERI KU > MARK PIET
« on: September 01, 2016, 08:47:58 AM »
Budak budak sekarang memang tengah xbaca komk la aku rasa... sebab xada komik yg bertahan... kot..

GG bertahan tapi susah nak jumpa in time.. setengah bulan baru jumpa..
Ronasina Fandi dr geng2 yg angkat Anwar dulu wil lead editorial start Sept.. selepas Azzam Supardi dengan Ujang dah tried aritue..

Kompeni besar Karangkraf ada koleksi kartun .. dah lupuskan G3..

GEMPAK ada lagi.. adik2 dia dah xde..

BEKAZON muncul sebagai bayangan APO dengan sedikit bdk2 Ujang di dalamnya.. tue pun kerakmelayu komplen akan cakap beli sebab nak baca Lambok jer.. Nazim Masnawi didatangkan dari KOMIKOO dlu bersama Midi Vader yg memang artikel dalam APo? dia pulun pun kna kondem ngan kerakmelayu yg anggap Ujang tue jer komik diorag nak..

AWANG KHENIT macam laju.. kadang2 belasah je for the fun.. superstar semua assembled sana sekarang..

Nak kata remaja xlayan komik.. budak kaya nama Taufique ke.,, selamba dan konfiden penuh semangat keluarkan zine komik aksi dia setiap bulan dan konsisten.. AKU ENGINEER.. we may call it syok sendiri.. tapi syok sendirilaa yang buat konsistensi tue kdg2..

Zine dengan style oldskool geng2 Aku Napie.. GELABAH pun laku di mana2 karnival dan event indie.

Superstar dari majalah2 yg tutup pulak bergerak secara indie sekarang di event2... jual artbook online.. Imuda pun jual buku dia online.. Ubi.. Gayour re-editing BERSAMA SELAMANYA dengan pakej mewah..

JENAMA X aku xbeli lagi..

SKOOLASTIK Ubi seperti dia yg dulu2.. sweet.. skool remaja,, bolehla imbangkan dengan Ben Wong punya dunia..
bg yg dig anime manga..



10
Finished Work @ Masterpiece / Re: GALERI KU > MARK PIET
« on: August 28, 2016, 01:23:47 PM »
Alaa depa semua ada kerja kot ehehhehe sabarla sayang ehehhe..

Msytic pun da pulun EFbi Pergh tapi xjd apa

11
Movies, Musics, Anime And TV Series. / Re: Album Baru2 ♫ ♫
« on: August 09, 2016, 12:29:57 PM »
RHCP baru bessttt... comeback Blink 183 ruled Carta... itulah peliknya US... grunge ballad mcm 3 Doors Down dulu atau emo y2k yg  difikirkan surut takkan surut jugak di US tue..


12
Finished Work @ Masterpiece / Re: GALERI KU > MARK PIET
« on: July 27, 2016, 09:48:22 AM »
Aku tengok lukisan kau nie teringat lukisan Robert Hack.. feel sama dow.. pemilihan kaler dia..

http://www.roberthackstudios.com/

13
Ruby ruby ruby..

xde plak moment hero kejar awek dari atas bukit dengan basikal.. roller coaster mode.. huuhuh best UDA DARA~~~

14
Movies, Musics, Anime And TV Series. / Re: Album Baru2 ♫ ♫
« on: May 08, 2016, 01:22:28 PM »
Nyanyi lagu Didi and Friends atas music nie?
https://www.youtube.com/watch?v=97tejwx4OBA

Atau mashupkan MCR NAnananaa dan Khalifah Hang Pi mana dengan lagu nie..
https://www.youtube.com/watch?v=8T5_ZeLciRw

15
GILABABI feel mood 90s... wehehe

https://scans-daily.dreamwidth.org/6172817.html >) :)): :)):

16
"pakatan" baru bunyi2 gitar semacam g3.. lead by Steve Vai.. kali nie dia baru nak hajak Nuno Bettencourt pooojanku.. Yngwie Malmsteen, Zakk Wylde.. membentuk Generation Axe!!

17
Finished Work @ Masterpiece / Re: GALERI KU > MARK PIET
« on: April 20, 2016, 09:24:06 AM »
Ehehe Badang rambut macam Jemen dan sasa mcm Odows..

18
Finished Work @ Masterpiece / Re: GALERI KU > MARK PIET
« on: April 20, 2016, 09:22:33 AM »
in case nak ambik pengaruh ke.. feel ke.. mood ke..

https://scans-daily.dreamwidth.org/6115557.html

19
Uptown @ Pergh! / Re: Hari Ini Anda... 2015
« on: April 12, 2016, 09:48:48 AM »
wahahaha Pergh da macam rumah lama. persinggahan bersawang..

Pages: [1] 2 3 ... 340