Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mimi

Pages: [1] 2 3 4
1
Uptown @ Pergh! / Rindu giler niiiiiiii....
« on: July 06, 2003, 06:10:38 PM »
lindalf..apa kita kita terajang bersama2 secara berjemaah..afdal sket..dierang ni buta :angry:  :angry:  

2
Movies, Musics, Anime And TV Series. / The Hulk
« on: July 06, 2003, 12:21:17 AM »
hulk best..tapik yg hebatnya...tali cerut seluar dia tu stay je kan..lepas kembang..berkualiti btul..hehhe :D  :D  

3
Uptown @ Pergh! / Rindu giler niiiiiiii....
« on: July 06, 2003, 12:09:38 AM »
lindalf..it's good to know yg korang are back on good terms...bagusla..at least yours are better..mine mmg completely gone.apa nak buat.he once said i'm the one.but he ended up with sumbody else.....apa nak buat...heheh..tapi by the time aku tau..tak rasa apa sgt..maybe he made me look away too long

4
Movies, Musics, Anime And TV Series. / Finding Nemo
« on: June 27, 2003, 03:09:43 AM »
ye ke?apa sebabnya   :ph34r:  :ph34r: :misteri:

5
hah? cd smallville???tidakk..habisla aku x dpt shopping camni huhuhu..

6
Uptown @ Pergh! / huishh!!
« on: June 27, 2003, 03:02:16 AM »
hai ..saya mimi..tak ingat join bila... :) ...see u around!

7
Uptown @ Pergh! / Antara Cikgu Dan Pensyarah yg melampau
« on: June 27, 2003, 03:00:35 AM »
heh..mcm ni rupanya pandangan lecturer kat amoi2 ..i wonder how they feel about this..hehe :lol:

adakah taktik kotor berjaya? :P ..cos sumtimes we do that on purpose

8
Uptown @ Pergh! / National service, apa perasaan anda?
« on: June 27, 2003, 02:56:42 AM »
chup..chup UBDERTAKER..pelajr2 sponsor JPA and MARA yg nak ke oversea pun semuanya diwajipkan ke BTN...dan aku rasa mmg bagus..sebab aku selalu percaya time kita nak kenal sapa lawan,sapa kawan ialah time lasak2 dan susah2 cam kat camping....

pasal national service tu aku mmg sokong sgt lah...hehe sbb aku tak kena kut :P ...dan aku sokong kalau yg dipilih tu mmg ada keupayaan fizikal..pilih yg cam lidi pun tak guna gak...

 tp mmg la,aku rasa kita mmg semakin meningkat naik dr pelbagai segi skarang..kerajaan dah semakin hebat..hmmm..bagus baguss :)  :)


 

9
Uptown @ Pergh! / CD, VCD barangan terkawal
« on: June 27, 2003, 02:48:36 AM »
memang licin habis la skarang..langsung tade pape..t kiranya polis malaysia ni hebat kan? :lol: ..gerak gerak gerak khas...............gerak gerak gerak khas...........yahhhh :D  

10
Uptown @ Pergh! / YEA YEAHHH!!!! AKU DAH NAIK PANGKAT!!!!
« on: June 27, 2003, 02:45:34 AM »
hehhehe....cayala lindalf..maju.............. B)  B)  B)  

11
Uptown @ Pergh! / Rindu giler niiiiiiii....
« on: June 27, 2003, 02:42:53 AM »
cewah..tibalah masanya utk seorg wanita yg memahami hati seorg wanita lain bersora..ehem..ehem...

    nampaknya kita sikit lebih kurang on the same boat..dan aku setuju ngan ko lindalf,kalau tgh rindu dan teringat tu...mmg rasa nak berguling2 aje..buat apa pun tak tenang.....terbayang2 la segala cerekarama yg pernah terjadi..words that he said,eyes that he gave.....

    dan sebenarnya.....i was in your phase like at the end of last year..and sampai sekarang,nothing happened between us.we,human, can't help but to hope tp ternyata takde secebis pun yg terjadik.... :( and i just can't believe i'm still not getting off that boat..tak tau kalau aku yg tak nak atau aku tak mampu ......  :huh:

     dan ada satu nasihat yg aku nak kasik kat ko..kalau ko betul2 suka kat dia..that feeling will never go away..like mine...hehe..other guys in my life come and go,they pleases dan menghiburkan  but they are not THE ONE.well,about THE ONE himself,dia bukanlah hiburan tapi kehidupan.remember kehidupan tak semestinya manis dan mengasyikkan and lumrah kehidupan-BUKAN SEMUA YG KITA NAK,KITA AKAN DPT...........

  -_-  :allah bagi kita apa yg kita perlu,bukan apa yang kita nak  

12
Uptown @ Pergh! / pengakap sesatt
« on: June 27, 2003, 02:27:46 AM »
tu la pasal..aku rasa time tu mmg barula kita rasa lebih bersyukur ngan kehidupan yg senang lenang :rolleyes:  

13
Uptown @ Pergh! / Sejauh Mana Penggantungan Kita Pada Yahudi?
« on: June 27, 2003, 02:24:13 AM »
apa nak buat....dierang dah terlampau maju dan menguasai sebhgan besar ekonomi dunia....

 bak kata MATRUSH,org melayu(islam) yg kita nmpk nak merisikokan diri sendri demi saudara mereka amatlah jarang.sume cakap je pandai...habuk pun tarak...cakap berapi2 bulihlah..cuba suruh gerak..liat bukan main..anyway,action speaks louder than words :rolleyes:    

14
Uptown @ Pergh! / Beware of The Matrix
« on: June 27, 2003, 02:14:28 AM »
[/QUOTE]ya betul.......
 

15
Movies, Musics, Anime And TV Series. / Evanescence << Best KER?
« on: June 23, 2003, 11:47:13 PM »
tak..tak..album ni bukanla christian album...dierang kata music is an entertainment for everybody..dierang tanak dikaitkan ngan unsur2 agama :D  

16
haah betul..hehe dah lama dah..tapi tkape,better late than never.tp satu benda yg aku perasan,laki lagi ramai suka cite tu dr pompuan..maybe sbb ke illogicallity nye...laki aku tgk rata2 mmg terhibur ahh ngan cite tu..pompuan plak blur2..apsal ek? :blink:  

17
Uptown @ Pergh! / Sejauh Mana Penggantungan Kita Pada Yahudi?
« on: June 23, 2003, 11:34:53 PM »
sebenarnya aku rasa...kalau dari segi usahawan bumiputra ni..bkn dierang tak usaha...bkn jugak kurang exposure...maybe idea ada and modal..well it can be raised.tapi aku rasa sebenarnya kita sendri pun mentaliti dah diracuni ngan anything from overseas is better and superior :rolleyes: ..kesan penjajahan kut? :blink:  :blink:  

18
Uptown @ Pergh! / Beware of The Matrix
« on: June 23, 2003, 11:29:15 PM »
uish..topik yg sgt berat..tapi let's face it..we can talk until the cows come home.....and nothing's changing babe....
mmg Allah dah anugerahkan org2 yahudi ni kepala nya bijak2 belaka.maybe sbb itu yakin diri yg kepercayaan mereka amat benar dan mereka rasa obliged utk menjadikan semua org mengikut fahaman mereka yg 'benar'.....
 :blink:  :blink:  

19
Uptown @ Pergh! / mase2 menganggur korang..
« on: June 23, 2003, 11:23:58 PM »
heeehee...menganggur apa lagi..ternak badanla... :D  

20
Uptown @ Pergh! / pengakap sesatt
« on: June 23, 2003, 11:22:13 PM »
coolnya..sesat..satu pengalaman yg menarik

Pages: [1] 2 3 4