Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Izam01

Pages: [1] 2 3 ... 138
1
Uptown @ Pergh! / Re: Hari Ini Anda.... 2013
« on: January 09, 2013, 11:10:32 AM »
hari ni masuk pergh setelah sekian lama tak jenguk :p

2
Programing, Web & IT Enthusiast / Re: Web & multimedia trend for 2012.
« on: February 28, 2012, 08:03:59 PM »
tq weh...

3
Programing, Web & IT Enthusiast / Re: Web & multimedia trend for 2012.
« on: February 24, 2012, 11:17:28 AM »
aku tak habih belajaq lg HTML5 & CSS3 ni... teringin bebeno nak fahamkan benda baru ni

4
Uptown @ Pergh! / Re: Jiranku PERAMPAS..
« on: February 24, 2012, 09:58:09 AM »
hihihi... ok... ok... nanti aku tgk... tapi tak buek apo2 aih :p

5
Uptown @ Pergh! / Re: Jiranku PERAMPAS..
« on: February 24, 2012, 09:42:15 AM »
sat aku nak tgk :p

6
Programing, Web & IT Enthusiast / Re: Cadangan web CMS untuk Web 2.0
« on: February 24, 2012, 09:39:24 AM »
wordpress is still the best CMS ever.

jomla sangat fail sebenarnya.
hihihi... aku terlepas pandang bhgn ni... hahahaha... Joomla dah berapa tahun aku tinggai... dulu bukan main berkelahi dgn mistik pasai joomla & WP, last2 aku akui Joomla is the Failure...

*lain kali tak leh derhaka dgn guru :p

7
Uptown @ Pergh! / Re: Jiranku PERAMPAS..
« on: February 24, 2012, 09:37:05 AM »
share wall dia... nak tgk gak :p

8
Hobby & Special Interest / Re: BERSAMA ABANG DOZ0 ( DIY) Do it Yourself
« on: February 24, 2012, 09:03:21 AM »
Sedikit sambungan.


Barang2 asas Arc Reactor.

9
Hobby & Special Interest / Re: BERSAMA ABANG DOZ0 ( DIY) Do it Yourself
« on: February 15, 2012, 12:19:23 PM »
Ni yg pagi semlm aku buat... sepagi boleh sebelah kasut :p







Try pakai tgk, best wa ckp luuuu... hihihihihi

10
Hobby & Special Interest / Re: BERSAMA ABANG DOZ0 ( DIY) Do it Yourself
« on: February 15, 2012, 12:07:02 PM »
tu la... kemas plak tu...

mistik,
pa lagi... jom buat ... hahahaha

11
Uptown @ Pergh! / Re: Jiranku PERAMPAS..
« on: February 15, 2012, 10:28:51 AM »
aku syak kucing hang kena guna2... nasi kangkang ke :p

12
Hobby & Special Interest / Re: BERSAMA ABANG DOZ0 ( DIY) Do it Yourself
« on: February 14, 2012, 10:09:00 PM »
It's a WOW... Sempoi weh.

13
Uptown @ Pergh! / Re: HARI INI ANDA.......2012
« on: February 13, 2012, 06:40:25 PM »
Cuti utk tahun ni punya.

Hari ni aku ucapkan salam takziah buat keluarga Ajif atas pemergian arwah bapa mertua dia. Al-fatihah.

14
Hobby & Special Interest / Re: DIY aku
« on: February 13, 2012, 02:28:13 PM »
bley... bley... :P

bagi yg maukan hammer Thor, klik kat sini -> http://rosnizamothman.com/my-diy/mlojnir-thor/
tgk kat sebelah kanan ada bhgn Freebies.
termasuk helmet Magneto First Class Movie

15
Uptown @ Pergh! / Re: HARI INI ANDA.......2012
« on: February 13, 2012, 02:23:55 PM »
hari ni tarak mood mau keja... esok ambik cuti... malas... malas... malas...

16
Hobby & Special Interest / Re: DIY aku
« on: February 13, 2012, 01:43:53 PM »
blue print tak tunjuk apa2... pandai2 kita nak buat penambahan. :p betui tu... tang kepala tu senget skit :p tu yg rasa nay buat len tu

17
Hobby & Special Interest / Re: DIY aku
« on: February 13, 2012, 01:19:56 PM »
gile.. tak sangka glove leh masuk jari pun ko  buat. :D

cuma.. camner nak kekalkan part sendi tuh supaya tahan lama .... hermmm..
hat part sendi tu aku ingat nak guna org guna utk cover wayar tu... ala... gambaq tak dak la plak...

18
Hobby & Special Interest / Re: DIY aku
« on: February 13, 2012, 10:40:32 AM »
Iron Man Mark VI Suit Part 1

Skrg ni mmg mood aku kat benda ni.
Dah banyak method aku guna, dari A4 paper 230 grams ke foam, menemui kegagalan, aku beralih ke kadbod.


























aku agak tak pueh hati dgn helmet nih...

19
Hobby & Special Interest / DIY aku
« on: February 13, 2012, 10:16:55 AM »
Atas permintaan abam Mistik, aku yg sblm ni agak pemalu sikit nak letakkan hasil kerja merapu aku kat sini... hari ni aku letak jugak la.

Utk Posting pertama ni aku letakkan Hammer Thor dulu :p


oleh kerana tak sabaq benda jadik keras, p gatai angkat... plooot patah plak handle dia... hahahaha... nanti aku buat lain :p


20
Uptown @ Pergh! / Re: Hari ini anda... 2011
« on: October 20, 2011, 10:19:51 PM »
Hari ni penat sgt2... start keja, semlm cuti. Bawak anak p check up kat Hospital Alor Setar, ptg p majlis pengkebumian jenazah budak yg kena panah kilat kat tepi bendang hari selasa baru ni.

Pages: [1] 2 3 ... 138