Author Topic: tolong bagi komen boleh...  (Read 542 times)

an API yah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
tolong bagi komen boleh...
« on: February 24, 2008, 12:15:34 AM »
sayer budak baru jer blaja camner nak shoot gambar..
yang sayer tau shoot jer r n yg lelaen cara or skill mintak bro2 kat sini beri tunjuk ajar boleh....sayer nii pun guner camre cap kaki cengkerik jer...tak mampu nak beli memahal...nga study...takder wet.... :D


« Last Edit: February 24, 2008, 01:32:32 AM by an API yah »

an API yah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: tolong bagi komen boleh...
« Reply #1 on: February 24, 2008, 01:25:31 AM »
ader lg.....anyway thanks a lot to bro skynet sebab tolong gtau camner nak letakkan pic dalam ni....thanks....





« Last Edit: February 24, 2008, 01:28:25 AM by an API yah »

oddy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 772
  • crappeXcrappe
    • View Profile
Re: tolong bagi komen boleh...
« Reply #2 on: February 24, 2008, 03:26:38 AM »
haih.. ko neh ...nostalgia sungguh.. rindu pulak kat slr aku tu... T_T

gambar dah lawa.. idea ada, tapi kalau photographer pro tgk ... satu saat jer trus dia blah....

gambar air tu cantik tapi confusing gila.. ..

jaga arrr aper tu namanya.....lupa dah... shutter ngan aperture....(ye kot..)..

btw, kasi spec kamera ko..kongsi ler info, baru bleh tau sejauh mana bleh pegi :)

an API yah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: tolong bagi komen boleh...
« Reply #3 on: February 24, 2008, 09:15:24 AM »
thanks...ermm sayer just guner camera digital kompak jer...