Author Topic: Jom kawin! Best woo....  (Read 38496 times)

Nuppy

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2138
  • Univers Thin Condensed
    • View Profile
Re: Jom kawin! Best woo....
« Reply #400 on: February 10, 2011, 07:27:39 PM »
ni shoot kat pontian last week






zarfique

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 256
    • View Profile
    • zarfique "blindgraphique"
Re: Jom kawin! Best woo....
« Reply #401 on: February 27, 2011, 07:46:58 AM »
ko punya logo branding cun la nuppy.. suke aku tgk. =)

wanna be nobody, bcoz nobody perfect.. ngee.. plz handle me with care, coz im fragile.
http://zarfique.fotopages.com
www.flickr.com/photos/zafiq

Nuppy

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2138
  • Univers Thin Condensed
    • View Profile
Re: Jom kawin! Best woo....
« Reply #402 on: February 27, 2011, 08:48:11 AM »
tq zarfique :)

Shoot di rumah usang di belakang rumah pengantin. Di katakan owner rumah ni dah meninggal dan rumah ni terbiar kosong tanpa penghuni.

Pengantin: Noor Pamela
Lokasi: Jempol N.Sembilan
For: Yadzroom Digital Studio
Nikon D80, Tamron 17-50mm













chiharu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 869
  • neko ~nyaa...
    • View Profile
Re: Jom kawin! Best woo....
« Reply #403 on: May 25, 2011, 08:50:19 PM »



mohon pinjam aka save gambar ni saya pilih nak letak kat dalam nota lecture saya (ada berkait sikit pasal photography, jadi nak guna sebagai contoh visual.. :)  )
ada satu lagi gambar nikah.. 2 saja saya saved..

_(^!^)|    \(^!^)\    |(^!^)|    /(^!^)/    |(^!^)_    <(^o^)>    \(^!^)/

Nuppy

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2138
  • Univers Thin Condensed
    • View Profile
Re: Jom kawin! Best woo....
« Reply #404 on: May 30, 2011, 02:45:53 AM »
Aku tengah nak buat konsep wedding photography yang lain skit.. Ini startingnya..

LIKE http://www.facebook.com/imagenta.kreatif



« Last Edit: May 31, 2011, 03:52:25 AM by Nuppy »

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
Re: Jom kawin! Best woo....
« Reply #405 on: May 30, 2011, 07:06:39 PM »
gambaq kedua tu aku tercarik2 la kot2 kak limah muncul dibelakang... hihihihi...

aku suka hat nomot 1.

ShAmdeSamm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1309
  • tengah dan masih berlari!
    • View Profile
Re: Jom kawin! Best woo....
« Reply #406 on: May 31, 2011, 09:23:57 AM »
woah..suke yang pertama tuh...macam fairy tale book

Nuppy

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2138
  • Univers Thin Condensed
    • View Profile
Re: Jom kawin! Best woo....
« Reply #407 on: June 01, 2011, 07:13:52 AM »






ShAmdeSamm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1309
  • tengah dan masih berlari!
    • View Profile
Re: Jom kawin! Best woo....
« Reply #408 on: June 03, 2011, 05:57:11 AM »
wow yg pertama pun best..