Author Topic: Cameroon Highland photo contest  (Read 612 times)

che ann

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 238
    • View Profile
Cameroon Highland photo contest
« on: October 06, 2009, 09:42:32 AM »
salam.. saya nak gtau yang skang ada Cameroon Highland photo contest..theme die sng jer..'A Happy Holiday in CH' apa kata pakat2 join tgk..tarikh tutup january 2010..hadiah hebat jgk.. kalau tak caya cuba tgk kat..http://www.cameronhighlands.com/..


all the best...hehehe :pompom:
karya seni adalah kehidupan..

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: Cameroon Highland photo contest
« Reply #1 on: October 06, 2009, 10:26:16 AM »
mari kita wat PerghWeekDay kat cameron highland nak.
Sambil2 tuh snap la merata2. :D
Visit : + Blog + Twitter + FB

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
Re: Cameroon Highland photo contest
« Reply #2 on: October 06, 2009, 11:23:14 AM »
hihihihi... baguih tuh... mmg niat dihati nak p sana sekali lagi... sblm habih tahun ni...

dazrenius

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 197
    • View Profile
Re: Cameroon Highland photo contest
« Reply #3 on: October 06, 2009, 01:15:55 PM »
sayang entry kena dari 15 august 2009 ke atas.. kalu tak, aku ada byk gambar ambik masa pegi honeymoon bulan march lepas..

gambar2 yg di ambik sebelum gambar yg pet ambik n upload gambar bini aku nyanyi karaoke (yg aku baru perasan...cis)..

anyway, mcm best idea mistik tu..kita leh hire guide masuk hutan tebal ambik gambar...kalu group, dia charge murah sikit..
\"bas station tempat bas berenti. lrt stesen tempat lrt berenti. atas meja aku, ada work station....\"

- General Dazrenius Decimus Meridius


http://dazrene.blogspot.com/