Author Topic: Beautiful Maria  (Read 514 times)

Nuppy

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2138
  • Univers Thin Condensed
    • View Profile
Beautiful Maria
« on: May 05, 2009, 05:04:44 PM »
Gambar ni di ambil di kenduri umah member aku last week.. aku tak tau nama budak ni so blasah je letak beautiful maria.. just a minor editing yang biasa aku buat dlm kebanyakan shot aku.. sekadar curve, saturation dan color balance utk subject dan background..



instead of black and white, aku edit utk dapat kan duotone color which is a pale browninsh color utk subjek dan black and white utk background..


bearing85

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1643
  • veni...vedi...vinci
    • View Profile
    • deviant art
Re: Beautiful Maria
« Reply #1 on: May 14, 2009, 09:07:47 PM »
uishh..smart ah 2nd pic tuh..giles ah..part mata xley tahan tu..
Hati Riang;:)