Author Topic: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011  (Read 13755 times)

chiharu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 869
  • neko ~nyaa...
    • View Profile
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #40 on: May 22, 2011, 06:22:23 AM »
hahaha... terbaik la pengiraan kau nuox! (^!^)b
_(^!^)|    \(^!^)\    |(^!^)|    /(^!^)/    |(^!^)_    <(^o^)>    \(^!^)/

nemedpoyo

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 201
  • mencuba dan mencuba~
    • View Profile
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #41 on: May 22, 2011, 09:34:43 AM »
gambar encik leydi(gambar first) dan gambar encik izam(gadis kpop berkaki panjang yang menjadi bualan ramai) amat menarik perhatian..kalau saya upload gambar gadis studimate saya macam menarik juga ya=D

PhoenixByte

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 7420
  • RCW
    • View Profile
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #42 on: May 22, 2011, 03:17:12 PM »
Pendekkk.....kalo kennnaaa!!
phoenixbyte likes this :D

farmifahmi

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
    • farmifahmi
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #43 on: June 14, 2011, 10:06:23 AM »
eh baru ke? dem takde collection yang public lak

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #44 on: June 27, 2011, 05:49:31 PM »

ohhhh...

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #45 on: June 27, 2011, 11:02:46 PM »
Ada kejujuran dalam matanya....

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #46 on: June 28, 2011, 05:45:30 AM »
adik norjuma ke?
Visit : + Blog + Twitter + FB

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #47 on: June 28, 2011, 06:31:56 AM »
bukan adik... tapi norjuma sendirik... mai sekolah rendah dia belajaq dulu (tempat mem aku mengajaq)

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #48 on: June 28, 2011, 08:57:50 AM »
wah.. dia mmg tak luak usia..
Visit : + Blog + Twitter + FB

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #49 on: July 06, 2011, 08:26:17 PM »
tembakan layang ala paparazi masa kenduri kawen member aku..

Visit : + Blog + Twitter + FB

riznam

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1612
  • aura ku keluar dari tangan...
    • View Profile
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #50 on: July 12, 2011, 08:24:38 PM »
tak dee ke kornag ambik gambar awek kat perhimpunan bersih ari tu..he he tak pun gambar awek FRU ke..he he

PhoenixByte

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 7420
  • RCW
    • View Profile
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #51 on: July 12, 2011, 08:30:32 PM »
wah.. dia mmg tak luak usia..
dah pegi treatment kurus mmg la..masa baru bersalin aritu kan ke tembam gila :)

Nuppy

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2138
  • Univers Thin Condensed
    • View Profile
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #52 on: July 13, 2011, 03:57:38 AM »
Last weekend (hari BERSIH 2.0) aku gi workshop Fitra Pranadjaja, indonesian photographer buat kat Wisma Sejarah jalan tun razak.. ini salah satu dari hasil photoshoot.. talent dari Indonesia nama dia Dewie Gilang..

Lain2 gambar leh tengok sini http://www.flickr.com/photos/nuppy/


Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #53 on: August 03, 2011, 07:24:16 PM »

comey bini inspektor nih :p

Kai!

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 56
  • Dari Lensa Kini Ke Kanvas
    • View Profile
    • kai!
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #54 on: September 08, 2011, 12:42:29 AM »

Kai!

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 56
  • Dari Lensa Kini Ke Kanvas
    • View Profile
    • kai!
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #55 on: September 08, 2011, 12:52:14 AM »

Kai!

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 56
  • Dari Lensa Kini Ke Kanvas
    • View Profile
    • kai!
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #56 on: September 08, 2011, 12:54:07 AM »



Sejak menggunakan deadoran kapur barus ....Lihat la ketiakku.... cantik kan????  :p

fariz2k

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 650
  • He made us believe a man could fly!!!
    • View Profile
    • Bebelan Sem@t@-m@t@
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #57 on: September 08, 2011, 01:08:06 AM »
oh yeah.. dah lama berabuk thread ni.. bagus Kail, sila share lagi.. uhuhuhu
He made us believe a man could fly!!!
Budak Jahat
Bebelan Sem@t@-M@t@

Kai!

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 56
  • Dari Lensa Kini Ke Kanvas
    • View Profile
    • kai!
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #58 on: September 08, 2011, 01:17:05 AM »
thanks fariz2k... ni pun tgh godek2 work lame kut2 ade lagi gmbr awek2 :D
Nway, work aku byk yg ke manipulasi dan conceptcual photography... kat cni ada x tread khas utk manipulation punya photowork. takut karang kalo buat tread baru, dah ada tread yg sama sebelumnya...

fariz2k

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 650
  • He made us believe a man could fly!!!
    • View Profile
    • Bebelan Sem@t@-m@t@
Re: Aku maseh PENCHENTA WANiTA 2011
« Reply #59 on: September 08, 2011, 05:38:53 PM »
try je ah search.. kalau xda, boleh je buat.. kalau dah ada, leh je suh mod combine kan.. uhuhuh
He made us believe a man could fly!!!
Budak Jahat
Bebelan Sem@t@-M@t@