Author Topic: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon  (Read 14725 times)

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #80 on: December 15, 2008, 06:40:34 PM »
set dateline sampai ujung bulan nih..
sorang hantar la 3,4 entry pun..
since yang ada tak sampai 5 lagik. :D

aku tgh sibuk minggu nih, harap2 dapat siapkan aku punya guna sketchup tuh..
(tak pakar, tapi bleh la tumpang sibuk.. hahaha )
(3d's max aku dah jadi kosong balik skill rasanya.. :D )

azarimy ngan agent pun pakar guna sketchup tuh.. tapi biasalah.. bz ngan bini masing2..
Visit : + Blog + Twitter + FB

d4z

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 3933
  • Black Sun
    • View Profile
    • profile design ambe...
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #81 on: December 15, 2008, 08:01:59 PM »
hoho! semua berusahalah! bukan mudah menjadi pngiat seni CG ni! :D

harap semua abam2 dewa CG dpt membantu dan memberikan kritikan bernas! :D juga menjadikan sukan ini sebagai aktiviti masa lapang huhu




visit my online Design Profile at http://www.coroflot.com/riderx
my design+life related blog at http://riderxdesign.blogspot.com/

theunknowntribe

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 179
    • View Profile
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #82 on: December 17, 2008, 05:31:33 PM »
Atas sebab2 tertentu model yang lamer tidak dapat disiapkan dan terpaksa buat weapon yang lain  :(  :argh: . Harap geng dapat maafkan.. dan dapat terima new model of weapon.. try siapkan sebelum dateline bulan ni..tq



jenis baretta dalam bentuk occlusion..

azharmaa

  • Ultra Member
  • *****
  • Posts: 5576
  • Sokonglah Komik Malaysia
    • View Profile
    • http://azharsketch.blogspot.com/
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #83 on: December 17, 2008, 05:43:28 PM »
hebat unknwntribe ni....

sila tunjuk ajar...
until tday..YEAHHH we keep on trying (*bak kata Queen)..."tak yah Cakap jer...BElaSAh JERRRR!!"
azharsketch.blogspot.com
http://urbancomics.blogspot.com/

d4z

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 3933
  • Black Sun
    • View Profile
    • profile design ambe...
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #84 on: December 17, 2008, 06:02:30 PM »
nanti kita wat tread satu lg utk submition only..tread yg kita dok balas skrg ni utk WIP n kritikan semasa..huhu




visit my online Design Profile at http://www.coroflot.com/riderx
my design+life related blog at http://riderxdesign.blogspot.com/

theunknowntribe

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 179
    • View Profile
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #85 on: December 17, 2008, 09:17:17 PM »
hebat unknwntribe ni....

sila tunjuk ajar...

Weh jgn cakap cam tu.. uhuhuh aku pun baru belajar gak.. byk lagi tak explore.. dah ader battle nie baru nak cari buku wakakakak...
yang ader kat luar tu kalau ader tips2 ke atau nak cadang kan sila2.. saya budak baru belajar

theunknowntribe

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 179
    • View Profile
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #86 on: December 18, 2008, 04:58:44 PM »
Render testing.. lom final lagi.. salah satu view..


d4z

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 3933
  • Black Sun
    • View Profile
    • profile design ambe...
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #87 on: December 18, 2008, 07:22:06 PM »
eceli time wip n progress ni tak perlu letak watermark cg battle pun takpe..just bila final entry itu kena la masuk kan...

aku dah ubah tarikh submit memandangkan ramai org bz dan bg peluang pada org baru dan lain2 utk submit... huhu :D




visit my online Design Profile at http://www.coroflot.com/riderx
my design+life related blog at http://riderxdesign.blogspot.com/

dil_o_ais

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 248
  • kelip poq kelip poq
    • View Profile
    • aidilMelukis
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #88 on: December 18, 2008, 11:23:10 PM »
abis rosak bdak2 nih ..
nih leydi punya pengaruh budaya kuning la nih.. :hoye:

hihih..
pakcik leydi mmg camtuh ke??

theunknowntribe

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 179
    • View Profile
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #89 on: December 19, 2008, 12:56:20 AM »
eceli time wip n progress ni tak perlu letak watermark cg battle pun takpe..just bila final entry itu kena la masuk kan...

aku dah ubah tarikh submit memandangkan ramai org bz dan bg peluang pada org baru dan lain2 utk submit... huhu :D

oo sori2 maapkan kami.. kami budak baru belajar.. hihihihi ok boss.. sori lepas nie tak letak lagi..biler date line tuk battel nie?

d4z

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 3933
  • Black Sun
    • View Profile
    • profile design ambe...
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #90 on: December 19, 2008, 11:15:30 AM »
sudah di ubah d page 1, 30hb pula huhu... nanti 20hb aku up tread utk submition...




visit my online Design Profile at http://www.coroflot.com/riderx
my design+life related blog at http://riderxdesign.blogspot.com/

fariz2k

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 650
  • He made us believe a man could fly!!!
    • View Profile
    • Bebelan Sem@t@-m@t@
Re: CG Battle : Futuristic Hand Held Weapon
« Reply #91 on: May 20, 2010, 03:14:35 PM »
gilak ah.. battle ni lagi ah xmampu nak join.. layankan je ah..
He made us believe a man could fly!!!
Budak Jahat
Bebelan Sem@t@-M@t@