Author Topic: Perghwood 2009/2010 Special!  (Read 76133 times)

petrakhus

  • Super Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4376
  • Penternak kambing digital, DuaCuttyVFX
    • View Profile
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #40 on: December 09, 2009, 11:38:29 PM »
hahahaha.. lama tak gelak guling.. adohh... stok gambo korang semua kat malaysia.. aku tak bawak plak.. garam masala betullah.. takpe.. aku cuba carik gak kot mana leh pakai .. hahahahha..

lama tak gelak sial
.hanya artis biasa.

Skynet

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4601
    • View Profile
    • http://www.firdausradzi.com
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #41 on: December 10, 2009, 12:28:28 AM »


Mengisahkan beberapa org bohjan yang cuba insaf tetapi menjadi sebaliknya selepas mereka telah menyewa rumah di sekitar jalan hj taib..berjayakah mereka utk insaf? nantikan di pawagam yg paling jauh di tempat anda.
« Last Edit: March 20, 2012, 09:21:38 PM by Skynet »


silentgecko

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1550
    • View Profile
    • http://www.silentgecko.8m.com
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #42 on: December 10, 2009, 12:42:28 AM »
hahaha...camharammm..... gila laa...muka Azhar nampak sgt puas hati dipeluk nabila.....gagagagaga :))   ...... tapi poster Gabra mmg haram ah.... ketat tul muka Prem ...hahaha.... ok chow

http://silentgecko.deviantart.com
Melukis dengan batasan.

zamzami

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2440
  • "Melukis Setiap Hari"
    • View Profile
    • my blog
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #43 on: December 10, 2009, 12:55:15 AM »


gua tak reti buat sinopsis arrr...


petrakhus

  • Super Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4376
  • Penternak kambing digital, DuaCuttyVFX
    • View Profile
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #44 on: December 10, 2009, 01:08:58 AM »


Mengisahkan kisah seorang penempa besi yang dapat ilham dari modified helmet dan kerangka kerangka kapal terbang boeng 717 hingga berjaya mencipta sebuah robot pemusnah yang penyayang. Huru hara bandar yang kelam kabut dapat diselamatkan oleh OnarMan..

Kuasa plasma plastesin yang dimiliki mampu mencairkan gadis gadis gedik dikotaraya.!! - Encik Harun, Majalah Liburan..

Berbaloi 5 jam!! - Ahmad Kesat, peniaga bakso

versi blueray akan keluar 2 hari lepas tayangan, termasuk 360 rotation setiap artis dan inci inci dalamannya..
.hanya artis biasa.

xanseviera

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 582
    • View Profile
    • http://www.xanseviera.deviantart.com
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #45 on: December 10, 2009, 02:05:13 AM »
mana bleh carik dvd citer ni wakakak.. gurau jer hahaaa.. NewMoon tu mahal siot teknik super imposenya!! XD XD

Skynet

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4601
    • View Profile
    • http://www.firdausradzi.com
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #46 on: December 10, 2009, 02:12:58 AM »


Jin Rotti mengisahkan seekor jin yang suka menjelma jadi roti ketika lapar. Secara tidak sengaja, Lawi-hero dlm citer ni telah termakan sampai habis jin rotti itu. Disebabkan perkara itu, Lawi telah mempunyai kuasa jin rotti tersebut iaitu Lawi akan bertukar menjadi roti jugak bila lapar..berjayakah Jin Rotti keluar dr badan Lawi? Sama2 lah kita saksikan nanti.


zamzami

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2440
  • "Melukis Setiap Hari"
    • View Profile
    • my blog
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #47 on: December 10, 2009, 02:35:43 AM »
 :guling:


chaku

  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1284
    • View Profile
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #48 on: December 10, 2009, 02:42:35 AM »
adeh pecah buah pinggang aku gelak...esok kena buat blood dialysis la kalo camni..

ALYRIDURA

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4861
  • rajin+dedikasi+cekal = radikal
    • View Profile
    • komikajif
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #49 on: December 10, 2009, 03:11:08 AM »
Lembing Apai Pulang ke Dayang ~ sungguh ayu en Apai... hahahaha..........

zamzami

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2440
  • "Melukis Setiap Hari"
    • View Profile
    • my blog
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #50 on: December 10, 2009, 03:45:01 AM »


chaku

  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1284
    • View Profile
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #51 on: December 10, 2009, 03:57:28 AM »
guling guling tenggiling la aku mlm ni....hahahahahhaa

e-j

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 760
    • View Profile
    • http://
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #52 on: December 10, 2009, 06:37:02 AM »
bwarghhahahaha!!  :guling: :guling: :guling: :guling: thread yg bakal menjadi thread popular 2010!

ageg

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1024
  • aku adalah aku, maka aku adalah aku....
    • View Profile
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #53 on: December 10, 2009, 07:19:04 AM »
muahhaaaaa....haaaaa.... :guling: :)): :D gilossss nyer thread!

yondaime_kazekage

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1935
  • paradox govern our lives. f#$@*& paradox!!
    • View Profile
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #54 on: December 10, 2009, 07:56:18 AM »


Mengisahkan beberapa org bohjan yang cuba insaf tetapi menjadi sebaliknya selepas mereka telah menyewa rumah di sekitar jalan hj taib..berjayakah mereka utk insaf? nantikan di pawagam yg paling jauh di tempat anda.
lawak syuall~ yg ni paling lawak gedabeng!~
walk away. u need to do that sometimes..

leydi

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3881
  • Darititikketitik..
    • View Profile
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #55 on: December 10, 2009, 08:38:41 AM »
Hahaha..

Api sudah nyala...Api sudah nyala...

chiharu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 869
  • neko ~nyaa...
    • View Profile
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #56 on: December 10, 2009, 08:47:10 AM »
ini dah bukan two thumbs up dah ni.. tambah ngan jari kaki jugak.. best.. best..
_(^!^)|    \(^!^)\    |(^!^)|    /(^!^)/    |(^!^)_    <(^o^)>    \(^!^)/

ShAmdeSamm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1309
  • tengah dan masih berlari!
    • View Profile
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #57 on: December 10, 2009, 09:14:34 AM »
hehe..tergelak....haha best...

silentgecko

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1550
    • View Profile
    • http://www.silentgecko.8m.com
Re: Perghwood 2009 Special!
« Reply #58 on: December 10, 2009, 09:16:51 AM »
hahaha...adehh... takleh tahan aa.... terpaksa aa aku buat jugak (sambil tergelak tgk korang nyer post) ... aku pun nak post filem remaja gak aa.... ok chow


http://silentgecko.deviantart.com
Melukis dengan batasan.

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: Perghwood 2009/2010 Special!
« Reply #59 on: December 10, 2009, 09:18:17 AM »
hahaha.. :D
nanti free2 aku nak buat la.. :D

attentions :
digalakkan bubuh watermarks semua aa..
samada ke blog korang, atau ke pergh.com


sebab aku percaya, mesti ada sebaran awam bende nih, at least diorang tau asal usul mende nih dari mana. biar kita glamer sikit. :D

nampaknya encik leydi semakin popular, bayaran beliau semakin naik. :D
« Last Edit: December 10, 2009, 09:19:53 AM by mysticmind »
Visit : + Blog + Twitter + FB