Author Topic: Character Redesign Poll 032: SAILOR MOON (Group 1)  (Read 4592 times)

bohrtaag

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2453
    • View Profile
    • http://www.adifitri.com
Character Redesign Poll 032: SAILOR MOON (Group 1)
« on: March 22, 2008, 09:35:56 AM »
bohrtaag: I'm Popeye the Sailormoon!


qaiser13: sailormoon - black dress


crayon: yang ni boring tadak keja.


katon_aqhari: Sally Moon


TakoyakiChan: Memoirs of GeishaMoon


hamzi: "lantas dia melakukan balik kuang..."


Skynet: Kelasi Bulan


oddy: REMBULAN MALAM


bickbong: Sailormoony


shiori_LA: WITCH SAILORMOON


sureya + VirusAC-74: Untitled


Invictus: Sailor Samseng


Additional Entry*
Xilence Swordswind: SailorMoon Cyber-EX



*Sorry, tp masa mula2 compile utk poll img tu tak keluar. Harap maaf - bohrtaag
« Last Edit: March 23, 2008, 12:55:15 PM by bohrtaag »

katon_aqhari

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2633
  • Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    • View Profile
    • My Others links
Re: Character Redesign Poll 032: SAILOR MOON (Group 1)
« Reply #1 on: March 22, 2008, 09:49:48 AM »
eeerrrrkkk!!!!aku telah di tewaskan dlm team ni....eeerrrkkk!!!!

narami_san

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 585
    • View Profile
Re: Character Redesign Poll 032: SAILOR MOON (Group 1)
« Reply #2 on: March 22, 2008, 04:44:43 PM »
rileks la katon...kalu masuk sebb nak menang jer susah ler...

masuk sebb nak tunjuk bakat ok ler.hehehhehe

kalu takat manual cikai cam aku..saper nak pandang katon..hik hik..tapi aku just participate jer..

« Last Edit: March 22, 2008, 04:54:58 PM by narami_san »
contact : 0129305981

Xilence Swordswind

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1247
  • Adjutant 303 learning protocol is now online!
    • View Profile
Re: Character Redesign Poll 032: SAILOR MOON (Group 1)
« Reply #3 on: March 22, 2008, 09:10:29 PM »
Allo bohrtaag tumpang tanya mana ana punya entry dalam page 3, title Tsukino Usagi dengan entry dalam page 4, Title Sailormoon Cyber-ex

Ke ana punya entry kene DQ(Disqualified)?
Child of Wind- unperdictable, unseen, calm and quiet yet sometimes very destructive

Anyone who can write their own name should also be able to draw

bohrtaag

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2453
    • View Profile
    • http://www.adifitri.com
Re: Character Redesign Poll 032: SAILOR MOON (Group 1)
« Reply #4 on: March 23, 2008, 12:56:25 PM »
Allo bohrtaag tumpang tanya mana ana punya entry dalam page 3, title Tsukino Usagi dengan entry dalam page 4, Title Sailormoon Cyber-ex

Ke ana punya entry kene DQ(Disqualified)?

sorry Xi, aku dh tambah kt poll group ni. masalah teknikal, time aku buat poll img tu x kuar.

Xilence Swordswind

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1247
  • Adjutant 303 learning protocol is now online!
    • View Profile
Re: Character Redesign Poll 032: SAILOR MOON (Group 1)
« Reply #5 on: March 23, 2008, 07:18:19 PM »
dan yang Tsukino Usagi tu memang takboleh view eh? ermmm >_< nak kene cari pic hoster yang lebih elok.
Child of Wind- unperdictable, unseen, calm and quiet yet sometimes very destructive

Anyone who can write their own name should also be able to draw

oddy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 772
  • crappeXcrappe
    • View Profile
Re: Character Redesign Poll 032: SAILOR MOON (Group 1)
« Reply #6 on: March 24, 2008, 10:34:13 PM »
aiyakk..satu group ngan hamzi dan sureya/virus....
.....
aku rasa cam hamzi dah malas nak buat habis2an :)):

crayon

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 54
  • minom melo anda jadi sehat dan kuat
    • View Profile
    • tubelawak
Re: Character Redesign Poll 032: SAILOR MOON (Group 1)
« Reply #7 on: March 25, 2008, 02:32:12 AM »
bila la nak bleh vote ni.. ekekekeke
http://tubelawak.blogspot.com/

nama saya nobita. saya suka shizuka.