Author Topic: Character Redesign Battle Weekly!!  (Read 72714 times)

azarimy

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6571
  • sabariah's back!
    • View Profile
    • azarimy's sketchstation v3.0
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #40 on: December 11, 2007, 05:52:06 AM »
oleh kerana sambutan terhadap battle ni begitu hebat sekali, aku, botak dan mystic dah setup satu blog khusus utk menshowcase pemenang2 dan pilihan2 editor. baru start hari ni actually.

http://www.pergh.com/battle/

aku tau korang semua ada blog masing2 dan ada audience korang sendiri. link up with this blog, sebar2kan kepada orang lain (oh i'm a whore :P) agar diorang tahu bahawa malaysia has got talent, dan mereka semua melepak di pergh.com!

kromosom

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 4457
  • tabularasa
    • View Profile
    • tabularasa
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #41 on: December 11, 2007, 08:58:50 AM »
kool...nanti ku link-an

stingray_flyz

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 3172
    • View Profile
    • PENYULAM MIMPI
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #42 on: December 11, 2007, 03:25:22 PM »
oh yeah, nanti pakcik tambah kat link pakcik

azarimy

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6571
  • sabariah's back!
    • View Profile
    • azarimy's sketchstation v3.0
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #43 on: December 11, 2007, 08:56:28 PM »
kepada peserta yg telah mengambil bahagian dan nak disenaraikan dalam daftar pejuang, sila listkan site anda di sini.

Belalang Tempur

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 13
  • Helmetku
    • View Profile
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #44 on: February 05, 2008, 11:44:27 PM »
lu mmg gempak la Ajif..
HENSHIN!!!

Skynet

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4601
    • View Profile
    • http://www.firdausradzi.com
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #45 on: February 06, 2008, 12:04:53 AM »
tak update2 lg blog battle tu... :D

ni link hamba: http://www.firdausradzi.com


azarimy

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6571
  • sabariah's back!
    • View Profile
    • azarimy's sketchstation v3.0
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #46 on: February 06, 2008, 12:21:27 AM »
rilek ler.. bz sikit nih...

aku dah masukkan link ko ;)

Skynet

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4601
    • View Profile
    • http://www.firdausradzi.com
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #47 on: February 06, 2008, 12:27:15 AM »
timakaceh en mod...

saja je tanya bg abg2 mod tension skit..kekekeke...teruskan usaha anda..aku sokong dr semua arah. :D


azharmaa

  • Ultra Member
  • *****
  • Posts: 5576
  • Sokonglah Komik Malaysia
    • View Profile
    • http://azharsketch.blogspot.com/
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #48 on: February 06, 2008, 02:53:51 AM »
Maksudnya..kalu tak menang battle pon leh kasi link blog kat sini?
until tday..YEAHHH we keep on trying (*bak kata Queen)..."tak yah Cakap jer...BElaSAh JERRRR!!"
azharsketch.blogspot.com
http://urbancomics.blogspot.com/

azarimy

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6571
  • sabariah's back!
    • View Profile
    • azarimy's sketchstation v3.0
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #49 on: February 06, 2008, 03:12:07 AM »
Maksudnya..kalu tak menang battle pon leh kasi link blog kat sini?

ler, obviously la. blogroll tu aku namakan "Barisan Pejuang", bukan "Barisan Pemenang" atau "Barisan Nasional" hehehe. so sesapa yg pernah submit, boleh letak link kat situ. aku ada announce dalam topik ni rasanya, tapi tak ramai yg baca kot...

azarimy

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6571
  • sabariah's back!
    • View Profile
    • azarimy's sketchstation v3.0
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #50 on: February 08, 2008, 06:31:24 AM »
nota tambahan:

aku dah update semua info2 penting utk pergh CRB kat dalam first post dalam thread ni. so kalau ada info2 tambahan dan sebagainya, bagitau kat aku dan botak, nanti kitorang akan update post tu.

azarimy

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6571
  • sabariah's back!
    • View Profile
    • azarimy's sketchstation v3.0
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #51 on: February 24, 2008, 10:10:15 PM »
ok. aku dah add:

azharmaa, hamzi, rosh, keribang, katon, silentgecko, zool dan buckethead.

ada sesapa lagi nak add?
« Last Edit: February 24, 2008, 10:11:56 PM by azarimy »

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #52 on: February 24, 2008, 10:23:31 PM »
aku nyer.. tp ceroi sket aa..

http://shenotdiva.multiply.com
 
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

alwi87

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 391
  • *BaEk Punye*
    • View Profile
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #53 on: April 28, 2008, 02:40:35 AM »

ya...ni iron man versi malaysia n x pyh topeng2 wat berat badan...dgn berbekal kan sarung tgn aje sbgai 'tembak-tembak'
DAYAK "my boss" THE IRON_MAN!!! :)):

Wahahahaha..KILL,KILL..DIE,DIE..

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #54 on: April 28, 2008, 02:45:58 AM »
tiba2 je budak nie wakakak
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

stingray_flyz

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 3172
    • View Profile
    • PENYULAM MIMPI
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #55 on: April 28, 2008, 07:00:47 AM »
sepatutnya alwi bukak threadnya sendiri kat forum Sketch@ Conteng ker..ini thread cadangan dikkkk.

http://www.pergh.com/forum/index.php/board,6.0.html
« Last Edit: April 28, 2008, 02:26:54 PM by stingray_flyz »

silentgecko

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1550
    • View Profile
    • http://www.silentgecko.8m.com
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #56 on: April 28, 2008, 10:39:11 AM »
adeh...........gagaga...ok chow

http://silentgecko.deviantart.com
Melukis dengan batasan.

thirtynine

  • Mods
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4440
  • ...hidup jangan tersadung kaca-kaca manis...
    • View Profile
    • http://luzrafikr.deviantart.com/gallery/
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #57 on: April 28, 2008, 10:47:25 AM »
tersesat jalan tuh, tolong tunjuk kan arah kat dia... sian-sian..

stingray_flyz

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 3172
    • View Profile
    • PENYULAM MIMPI
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #58 on: April 28, 2008, 02:30:41 PM »
takpa thirtynine, nanti alwi akan jumpa jalan itu..

tertunggu para pemenang mingguan untuk memilih watak-watak tempatan seperti Bambino, Bujal dan Bujil, Rina, Keluangman dan Tiongman, Din Teksi dsbnya..

rzartz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1438
  • Guitaris Tipu
    • View Profile
Re: Character Redesign Battle Weekly!!
« Reply #59 on: April 28, 2008, 02:59:27 PM »
besar hajat tu bro!! aritu kapten malaysia dah terlepas nak join!!