Author Topic: [POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK  (Read 1603 times)

xinoxs

  • CRB Support Squad
  • Full Member
  • *
  • Posts: 916
    • View Profile
    • xinoxs FB
[POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK
« on: October 25, 2013, 10:33:02 PM »
markpiet :HULKOR


katon_aqhari : Thulk


Amykamen555: Red Head Hemsworth!


HAIZACT :THORULK

ICeSoul : ThorHijo"



markpiet : THRUK


HAIZACT: THULK (BLACK & WHITE)


Prem_Chopra:Hulkathor


 nuox71 : THORUCK


 penberbulusenyum:hulkatmospherikethor


 butet : hak ku tor de puittt


 HAKTHOIH! : Thirtynine


 haizact : ????

 Amykamen555:Hulk-o-thor!


 markpiet : ????


 amykamen555: got milk?


 Harkthoir : Thirtynine



 LION: KERASUKAN


 Hellorange: hulkthorange


 noone : Hulk + Thor


 QeLL: THULK


 xinoxs: hulkthuiiiiih!


soulzeshifter: ????
« Last Edit: October 25, 2013, 10:49:10 PM by xinoxs »

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: [POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK
« Reply #1 on: October 28, 2013, 11:23:10 AM »
Katon Aqhari dan Noone kejar mengejarrr...
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

noone

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 347
    • View Profile
Re: [POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK
« Reply #2 on: November 06, 2013, 07:44:23 AM »
tahniah en.Katon............

katon_aqhari

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2633
  • Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    • View Profile
    • My Others links
Re: [POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK
« Reply #3 on: November 07, 2013, 01:31:20 AM »
Eh...dah ada keputusan...sori lama tak online lebih drp 5minit..arini bru ada peluang....
Terima kasih yg a lot krn support yg tinggi terhadap redesign aku yg masih suam2 kuku ni...
Terima kasih jua kpd rakan2 yg involve gak utk menyerikan lagi suasana redesign ni kembali...
Aku sgt berharap kpd dewa2 akan menyerikan kembali thread ni krn ramai di kalangan kami di sini berharap dpt bersaing secara positif utk memajukan teknik2 kami ini agar aku dan di kalangan rakan2 seperjuangan dpt jua menjadi dewa2 di masa2 akan dtg...
Agar tidak ketinggalan jauh drp negara2 asia yg lain...di harap dewa2 dpt membakar semangat aku serta rakan2 yg lain sepertimana 5-6 thn lepas....

Terima kasih semua...syg kamu...huhuhuhu

Terima kasih wave...terima kasih noone
« Last Edit: November 07, 2013, 01:32:55 AM by katon_aqhari »

penberbulusenyum

  • CRB Support Squad
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2648
  • kita bukan superman..kita semua DESIGNMAN
    • View Profile
Re: [POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK
« Reply #4 on: November 13, 2013, 07:24:54 PM »
Maaf banyak-banyak diatas kelewatan memberi badge...

DENGAN dengan mohor mohor besar saya mengistiharkan kemenangan bergaya CRB 175 jatuh kepada:

katon_aqhari : Thulk


Inilah badge yang menjadi igauan ramai...tahniah


markpiet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 538
  • Saudagar Cerita
    • View Profile
Re: [POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK
« Reply #5 on: November 13, 2013, 07:59:23 PM »
Tahniah encik Katon!...

Aku masih kagum dengan bahagian mulut Thulk. Shadowing yang sempurna.
there r kids in here... in d forum, in us.

katon_aqhari

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2633
  • Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    • View Profile
    • My Others links
Re: [POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK
« Reply #6 on: November 14, 2013, 11:12:19 AM »
Dapat badge kedua dlm masa beberapa thn aku join pergh...huhuhu...thanks lagi sekali kpd sesiapa yg trlah support redesign aku...dgn ini aku akan buat yg lebih drp yg baik...utk improvement and enhance artwork quality...thnkas guys...

Market...terima kasih...jom kita sama2 mara...

HELLORANGE

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1143
  • trima kaseyy!
    • View Profile
Re: [POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK
« Reply #7 on: November 14, 2013, 03:21:10 PM »
keh keh keh..'Market' pun market lah....
Itu sahaja yang ingin saya tuliskan..

katon_aqhari

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2633
  • Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    • View Profile
    • My Others links
Re: [POLL] Character Redesign Battle #175 THOR MIX HULK
« Reply #8 on: November 15, 2013, 02:09:57 PM »
Hahahahahah sori sori..markpiet...guna mobile ni susah nak scroll2 ni...kah kah kah
Siot hell..hahahahaha