Author Topic: Yes!! BerjayaJugakAkhirnya  (Read 2848 times)

zict

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 379
    • View Profile
    • aleshaywannahavefun
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« on: March 19, 2003, 01:14:46 PM »
Setelah mencuba 4 kali baru aku berjaya masuk..congratz-congratz..OkLah semoga yangada di sini memberikan aku tunjuk ajar pada aku nih...tenks!                    


::LooK::LeaRn::Surv|ve::

ALYRIDURA

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4861
  • rajin+dedikasi+cekal = radikal
    • View Profile
    • komikajif
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #1 on: March 19, 2003, 01:46:43 PM »
hi!... selamat datang dan bergembiralah hendaknya di sini. artwork ko baru je aku komen..                    

ubder

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3233
    • View Profile
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #2 on: March 19, 2003, 02:07:59 PM »
Selamat datang...aku dah tengok artwork ko jugak tapi aku ni segan nak komen melainkan puji jer..Dah buat komik ker? Jangan segan, jangan malu..                    
one

"Tuez-les tous; Dieu reconnaitra les siens."
("Kill them all; for the Lord knoweth them that are His.")
-Albigensian Crusade

 Igitur qui desiderat pacem, praeparet bellum...
- Publius Flavius Vegetius Renatus

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #3 on: March 20, 2003, 06:39:51 AM »
berkat selamat. aku belum tgk lagi art ko. tp kalau ubdeer dah puji maknanya ko mmg terer aaa                    


nuqarribu kulla ba'ied

ubder

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3233
    • View Profile
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #4 on: March 20, 2003, 11:56:31 AM »
Puji bagi semangat la...sebab ada ramai  pakar2 yang boleh bagi komen penuh informatif, Aly, Aza.. Aku ni bukan reti melukis, tengok lukisan orang boleh la.                    
one

"Tuez-les tous; Dieu reconnaitra les siens."
("Kill them all; for the Lord knoweth them that are His.")
-Albigensian Crusade

 Igitur qui desiderat pacem, praeparet bellum...
- Publius Flavius Vegetius Renatus

Chipsmunk

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 199
    • View Profile
    • http://www.asamboi.org
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #5 on: March 24, 2003, 08:13:05 AM »
salam perkenalan dari pakcik

erm lama tak masuk sebab sebok bertapa lew                    

v3arn

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
    • http://www.vearnz.cjb.net
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #6 on: March 29, 2003, 12:10:51 PM »
lo...
weh...
korang agak harge wakom kat low yat plaza bape aaa?
murah ke...?
kalo murah bole aku samba satu...                    
| don\'t talk that u don\'t understand the meaning | -vEaRnz™-
.:: http://www.vEaRnz.cjb.net ::.

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #7 on: March 31, 2003, 08:54:27 AM »
Selamat datang kami ucapkan... kepada semua, yang dialukan... ewah... (ala-ala boria gitu...)

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #8 on: March 31, 2003, 01:49:58 PM »
welcome ...welcome .... yerk ...  :D  :D  :D                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

lady_ayu

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #9 on: April 04, 2003, 03:29:34 PM »
hai, aku dari dulu hingga kini masih lagi segan nak preview artwork aku. nanti la, esok2
hai, aku dari dulu hingga kini masih lagi segan nak preview artwork aku. nanti la, esok2                    
regression line: y  = a + bx
if you trying to turn me into someone else, its easy to see i\'m not down with that, i\'m not nobody\'s fool
if you wanna bring me down, go ahead and try!

Chipsmunk

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 199
    • View Profile
    • http://www.asamboi.org
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #10 on: April 08, 2003, 01:16:50 AM »
anto jekr takyah memalu kan                    

darkkiller

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1904
    • View Profile
    • http://www.zanphotodesign.com
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #11 on: April 09, 2003, 10:12:33 PM »
ko nak tunjuk ajar apa???cara bersenam untuk menguatkan otot-otot lelaki ker??ramai geng2 kat sini terro bab senam2 ni......semuanya maskulin belaka...hehehe

Selamat Datang                    
zanphotodesign.fotopages.com

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #12 on: April 21, 2003, 12:48:55 PM »
heheheheh kelakar laa dark killer tuu  ader ke macam tuu....orang sibuk pasai artwork die pulak bab jaga badan .... kes...kes.... :D  :D
pyza takder artwork ....tapi tengok artwork orang buleh laaa heheheheheh :P                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

SangKesuma

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #13 on: April 21, 2003, 03:18:28 PM »
assalamualaikum..selamat datang kepada zict n diriku sendiri..
kiter orang baru kat cni..klu ader  salah n silap tulun dperbetulkan.. :h
Salam perkenalan dariku dcni.. B-)                    
Pabila berjauhan akan wujud rindu yang bertaburan...Pabila berpisah akan muncul kesedihan yang berpanjangan...

ALYRIDURA

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4861
  • rajin+dedikasi+cekal = radikal
    • View Profile
    • komikajif
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #14 on: April 21, 2003, 04:24:43 PM »
insyaallah... meh kita sembang2 hehe                    

ICeSoul

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 4668
  • Imagineer
    • View Profile
    • ICeSoul web
Yes!! BerjayaJugakAkhirnya
« Reply #15 on: April 21, 2003, 06:47:00 PM »
ko nak angkat wacom? aa tu satu usaha yang baik!
mmmm murah kot
dulu rm280, skang ni dgr cite dah turun rm240, alaa ko kow tim kot dpt rm200. tp yg kecik la aku cite ni, bukan yg saize a3 tu.. kalau nak yg beso tu 2nd hand ko adjust la dgn agent, dia ada sebijik. hehehe semoga berjaya adjust abe agent  ;)