Author Topic: saya new members!!!!!!  (Read 4300 times)

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« on: March 25, 2003, 02:40:06 PM »
semekom !!!! :) .. pyza ...  disini dan selamat berkenalan kepada yg nak kenal laaa
 :love: dan kalo buleh sila tunjuk ajar kat pyza ....ok!!! yang baik jer laa ajar kalo yg buruk tak terima  :P   heheheheheh                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
saya new members!!!!!!
« Reply #1 on: March 25, 2003, 02:59:54 PM »
Selamat datang... dah pusing2 dalam pergh ni?... pyza dok kat mana?...
(bestnya... aku jadi org pertama sambut dia)

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
saya new members!!!!!!
« Reply #2 on: March 25, 2003, 03:30:49 PM »
izam.. ko sambut dia?
dia jatuh dari mana aa? :D
laki ke pompuan nih?
kalo pompuan berbaloi la ko sambut. hahahahahaha

anyway.. welcome to pergh.com

// aku tau no. tepon dia tau... 755-25-25 :D                    
Visit : + Blog + Twitter + FB

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #3 on: March 25, 2003, 04:51:41 PM »
ha ha..ni acara membuli budak baru ke ni? ha ha ? hah
dah jadi adat kan.. sejak turun menurun (tradisional la kata org tua2)                    
eh eh ade custom title rupenye :3

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #4 on: March 26, 2003, 02:58:35 PM »
:x aik... ader ke patut pyza baru jer masuk dah kena buli .... adusssss. ??? .
tak baik laaa dah tuu cakap cam laa pyza nie duk kat pizza hut ..... ape ape pun tima kasih laa kat Izam 01 pasai die sambaut baik ... sambut mu ku balas     :D  ;)    cewahhhhhhh .....
terima kasih akhirnya sudi gak nak kawan ngan pyza .... :love:                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
saya new members!!!!!!
« Reply #5 on: March 28, 2003, 03:57:59 AM »
piza(pizza) ke py (paie)zah/faizah?

nama canggih gak :D                    


nuqarribu kulla ba'ied

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #6 on: March 28, 2003, 10:21:29 AM »
canggih laa tuu cik abang HAIRI oi... kan glemer name pyza nie .... :h  :D
ke abang HAIRI nak glemer jugak !!!!!! :P                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

v3arn

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
    • http://www.vearnz.cjb.net
saya new members!!!!!!
« Reply #7 on: March 29, 2003, 12:03:24 PM »
lo...
ade gak...
cam mamane je mesti ade je bdak pYza nie...
eheh...
dah glame la diek...                    
| don\'t talk that u don\'t understand the meaning | -vEaRnz™-
.:: http://www.vEaRnz.cjb.net ::.

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #8 on: March 31, 2003, 12:25:05 PM »
:D  tak laa mane ader glemer laaa v3arn ,   pyza biasa jer cuma nak menonjolkan  diri agar ader insan nak kenal pyza .itu jer    
heheheheh betui tak !!!!! :D  :D  :love:                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

darkkiller

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1904
    • View Profile
    • http://www.zanphotodesign.com
saya new members!!!!!!
« Reply #9 on: April 09, 2003, 10:05:35 PM »
alah pizza hut.....nanti lama2...adalah yang kenal ko...tapi ko ni jantan ke betino?hehehe :P

Selamat Datang ke PERGH !                    
zanphotodesign.fotopages.com

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #10 on: April 10, 2003, 11:27:41 AM »
nampak cam pompuan je (ada ke nama lelaki pyza?)                    
eh eh ade custom title rupenye :3

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
saya new members!!!!!!
« Reply #11 on: April 10, 2003, 11:33:14 AM »
Awat pulak takdak?... kat tempat keja aku ada mamat yg nama dia piza apa?...

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #12 on: April 10, 2003, 01:01:20 PM »
ade ke? aiseh...  ganazzz nyer nama









p/s:(boleh dimakan tak?)                    
eh eh ade custom title rupenye :3

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #13 on: April 14, 2003, 02:23:07 PM »
aiseh... korang nie perli pyza yerk.... X-( ... dah tuu cakap pyza ni ganas .
eleh jeleas laaa tuu hideyoshi .. pesal name die tak besh ... :P  :P ...korang niekan nak sambut kawan baru pun kena dera dulu ker???
bukanya nak sambut baik ker aper ke ....nie tak pi pulak ejek ... tak matang betui laaa
untuk pengetahuan ..brother ..dark killer pyza laa pompuan bukan lelaki ...dan satu lagi tak mestinye name itu lelaki tau ..... :P  :P                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #14 on: April 14, 2003, 04:28:40 PM »
aiseh,dia marah la..  takutnye..ayok..tak tau..
jgn jgn marah pyza, kang panas lagi, hagit lak pyza tu
(pyza: soittt  kau hide!! Nah!!Bing Bang Attack!!! ..Hide: Ahhh tidak!! ibu jariku!!)                    
eh eh ade custom title rupenye :3

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #15 on: April 15, 2003, 11:28:01 AM »
oooo yerlah tuu pyza hangit .... sedap die jer duk mengata kat pyza ...takpe..takpe.....
ikut suka laaa brother hideyoshi.....jangan terkena kat diri sendiri dah laaaa :roll:  :roll:
 :P                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

alifstyle

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2862
  • Sangat percaya dirinya boleh terbang
    • View Profile
    • http://www.cartoonrama.com
saya new members!!!!!!
« Reply #16 on: April 17, 2003, 08:55:09 PM »
pyza... aku tau... dia ni aku tak kenal ni...

eerr kau claim nama kau pyza pasaal badan kau macam piza hut ke? atau muka kau macam tu? ecehhh.. janganlah marah... gurauy ajer, tapi seriously aku suka dengan respon kau...

selamat datang ke pergh.com... pasaran saham anda.....                    

armadillo

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 137
    • View Profile
    • http://www.arma`s-work.com.my
saya new members!!!!!!
« Reply #17 on: April 18, 2003, 12:37:40 PM »
*******************

***** **** *****,********* ******* **** *** ******
**** ***** *** ****.............

___________________________
Silence............................                    
  It`s the silence i like!Yeah?Nah!

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #18 on: April 18, 2003, 12:50:50 PM »
yerke.... bagusnya ... ader gak suka repon dari pyza ... yahoooooooo
bahagianya...... korang semua nie besh laaaa ....tapi kan kenape ngan armadillo tuu
takder respon pun ...  :o  :o  :love:                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
saya new members!!!!!!
« Reply #19 on: April 18, 2003, 02:33:39 PM »
Quote
yerke.... bagusnya ... ader gak suka repon dari pyza ... yahoooooooo
bahagianya...... korang semua nie besh laaaa ....tapi kan kenape ngan armadillo tuu
takder respon pun ...  :o  :o  :love:


Nampak tak kat bawah tu dia ada tulis SILENCE... ahahahaha :P