Author Topic: saya new members!!!!!!  (Read 4301 times)

alifstyle

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2862
  • Sangat percaya dirinya boleh terbang
    • View Profile
    • http://www.cartoonrama.com
saya new members!!!!!!
« Reply #20 on: April 18, 2003, 02:58:30 PM »
Quote from: "pYza"
yerke.... bagusnya ... ader gak suka repon dari pyza ... yahoooooooo
bahagianya......

kalau suka kat abang alif ni pun apa salahnya.. haw haw haw...
ok banyak merapu lak aku ni... tanya sikit boleh? camna pyza boleh kenal ngan pergh.com ni.. cuba cerita sikit..                    

zict

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 379
    • View Profile
    • aleshaywannahavefun
saya new members!!!!!!
« Reply #21 on: April 18, 2003, 05:34:03 PM »
nak tau jugak...kita pun org baru jugak                    


::LooK::LeaRn::Surv|ve::

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
saya new members!!!!!!
« Reply #22 on: April 18, 2003, 09:15:51 PM »
a ah le. camane korg dpt tau pergh ni?? ramai ckp tau dari gempak.

tp aku taktau dr gempak. aku dpt tau dari NGOX. org awal pergh nih, tp mana ntah dia skrg. brader mistik tahu kot?                    


nuqarribu kulla ba'ied

ICeSoul

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 4668
  • Imagineer
    • View Profile
    • ICeSoul web
saya new members!!!!!!
« Reply #23 on: April 19, 2003, 02:32:33 AM »
elo pyza. baru masuk dah famous,  cayalah. hope u get the most at this forum. byk leh belajar kat sini, cuma nak tanak je. kalau takde laa makhluk2 kat PerGh ni alamat tak kenal la aku dgn Pshop, Flash dan tahpape lagi yg aku dapat dari sini.. hehehehe..

bila nak wat website? mmm blajo la skit2. kat sini ramai abe2 yg sudi tolong, pyza kena kenyit mata jek, tu je.. kes kes kes..

the TruTh aku tau Pergh ni dari geMpak gak.. masa tu gempak kira power la info dan komik .. la ni bagi aku lagi power info dari komik.. what to saay?
mmm bukan tu je ilang
kromosom, saripol, max ady, alaa sapa lagi ek. banyak otai2 yg ilang nih, ke mana korang sume menghilaaangg? :cry:                    

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #24 on: April 21, 2003, 12:43:56 PM »
yayyayaya..... seronok nya pyza  pasai ramai yang nak kawan ngan pyza ....besh laaa korang semua nie .... korang semua nie ok laa kepala ....besh laaaa......
untuk pengetahuan korang semua dan brother hairi dan zict ... pyza masuk pergh.com nie hanya kebetulan jer itu pun pasai pyza masuk website nizamzakaria.... kerana pyza suka artikel dari website nizamzakaria tuuu..dan  dari situ laaa pyza ternampak pergh ....... dan pyza cuba laa masuk ...selain itu pyza jugak terbaca forum kat pergh nie ...semuanya besh dan menguat kan lagi hati pyza untuk masuk pergh.com... amacam puas hati dah ke ngan penerangan pyza nie ??? :love:  ...kalo tak puas hati tanya lagi ok ....... :love:  :love:                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

ICeSoul

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 4668
  • Imagineer
    • View Profile
    • ICeSoul web
saya new members!!!!!!
« Reply #25 on: April 26, 2003, 02:29:27 PM »
hehehehe
pyza tak buat artwork lagi ke?
nak tgk gak hasil keje tangan pyza nih  :*                    

WaNi

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 354
    • View Profile
    • http://z4wani.cjb.net
saya new members!!!!!!
« Reply #26 on: April 26, 2003, 04:16:26 PM »
Seamat datang pyza..haha sorry aa lambat sambut...nampaknya semakin ramai kaum hawa memenuhi pergh nih..bagus..baguss....hidup pompuan...yeahh!!                    
[size=8]\"PeRibAdi mANusiA LEbiH bERhaRga dAN bERniLai dRp rUPanYe..pERbaiKi diRi, hiASi dIRi dGn niLai muRNi dAn aKHLak tERpuJi\"[/size][/font]

zict

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 379
    • View Profile
    • aleshaywannahavefun
saya new members!!!!!!
« Reply #27 on: April 26, 2003, 04:36:17 PM »
baguslah...meriah sket jiwa aku ni                    


::LooK::LeaRn::Surv|ve::

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
saya new members!!!!!!
« Reply #28 on: April 28, 2003, 05:07:31 PM »
iyolah tuu .... terima kasih wani ..walaupun lambat sambut  kedatangan pyza tak kisah laaa ....
asal kan dapat gak berkenalan ....
untuk  pengetahuan ..icesoul ... bukan taknak  tunjukkaan artwork ....tapi tak baper cantik laaa satu lagi pyza baru belaja lagi orang kata banyak lagi tak tau ..nanti lah ader masa akan pyza tunjukkan jugak laaa ...ok                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....