Author Topic: PEREKA GRED B41  (Read 688 times)

johanharith87

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
PEREKA GRED B41
« on: November 02, 2015, 11:00:26 AM »
salam semua aku newbie kat sini...

Nak tanya kat sini ade tak sapa2 yang kerja pereka gred b41? Nak tanya pasal interview. Haritu dah pergi exam dia PAC (Program Accessment Centre), exam objektif, esei, melukis. Tak tau ler lepas ke tak. Tapi cuma nak tau kalau2 la lepas, nanti interview dia macam mana. Soalan ape yang ditanya. Share2 ler pengalaman sikit. Hihihi. Harap-harap korang boleh bantu...TQ :) :) :)

markpiet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 538
  • Saudagar Cerita
    • View Profile
Re: PEREKA GRED B41
« Reply #1 on: November 02, 2015, 11:11:08 PM »
Aku hari ini baru tahu ada pereka gred B41. Pereka pun ada gred juga ya? Maksudnya gaji ikut gred lah ya?

Apa-apa pun, Selamat Berjaya untuk mu!
there r kids in here... in d forum, in us.

johanharith87

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: PEREKA GRED B41
« Reply #2 on: November 05, 2015, 12:21:22 PM »
Memang semua jawatan kerajaan ade gred. Hehehe, terima kasih!