Pergh Forum

Pergh.com's World => Horreyyy!!!!! New Members... => Topic started by: little_nicky on May 05, 2003, 06:43:25 PM

Title: ola......ola.....ola......ola
Post by: little_nicky on May 05, 2003, 06:43:25 PM
ermmmm.....ellooo......aku budak baru.....sila beritunjuk ajar kalu ado salah ngan silap tu harap perbetulkan yer......lagi satu aku sebenar......web sites nie berkonsep kan apo ekkkk.....kartun ker.....imiginasi ker.......kreativiti ker......info skeet bagi yg dah otai kat dlm nie...... :D                    
Title: ola......ola.....ola......ola
Post by: ICeSoul on May 05, 2003, 08:57:11 PM
hai! welkam to pergh.com, premier artist forum! [betul ke ni, cam salah je bunyiknye]
kat sini hang leh blajo macam2, dari lukis katun, inking, skrip komik hingga la ke buat Flash dan 3Ds, cume kena rajin surf dan tanya jek, ramai sini yg otai dan peramah, so don wori okes :D

real konsep? hmmm.. mintak abe2 lain laaa tolong bagitau. takut tersilap takrifan lak kang...

enjoy ur stay here dan jgn lupa jalan2 web budak2 sini ..[cthnye cam web aku..ekekek promo skit]                    
Title: ola......ola.....ola......ola
Post by: sinz on May 05, 2003, 09:18:34 PM
aku pun belum otai lagi.. ( nak masuk 2 bulan je) so kalau dah lama skit, baru aku tau yg Pergh ni sumer yg ko cakap tu! imaginasi, kreativiti & banyak lagi yg ko tak cakap..

welcome to Pergh!                    
Title: ola......ola.....ola......ola
Post by: zict on May 05, 2003, 09:20:16 PM
welkam..welkam..betulla..bukan setakat yang ko cakap tue..tapi yang lebih spesifik sket...banyak ke arah menonjolkan apa yang ko ada dan berkongsi pendapat..                    
Title: ola......ola.....ola......ola
Post by: Izam01 on May 06, 2003, 07:20:29 AM
Quote
aku pun belum otai lagi.. ( nak masuk 2 bulan je) so kalau dah lama skit, baru aku tau yg Pergh ni sumer yg ko cakap tu! imaginasi, kreativiti & banyak lagi yg ko tak cakap..

welcome to Pergh!


Hang belum otai lagi ke?... aku ingat hang dah otai dah... hahahahah.... errrrr... otai tu apa hah?...

Pada Nicky Kecik selamat datang...

p/s: sure dia ni lelaki... takpa la Hideyoshi, bagi depa sambut dulu...
Title: ola......ola.....ola......ola
Post by: armadillo on May 06, 2003, 09:58:35 AM
:h ni laa otai di sini.....!!!! dah lama dah kat pergh ni....

Welcome newbie...
beware of "The One Eye" .....always remember.........                    
Title: ola......ola.....ola......ola
Post by: sinz on May 06, 2003, 01:56:12 PM
[/quote]

Hang belum otai lagi ke?... aku ingat hang dah otai dah... hahahahah.... errrrr... otai tu apa hah?...

Pada Nicky Kecik selamat datang...

p/s: sure dia ni lelaki... takpa la Hideyoshi, bagi depa sambut dulu...[/quote]


otai? rasanya otai tu maksudnya old timer(something like that), org yg dah lama kat sini
tapi kat sekolah aku diorang bantai budak2 gengster lak.. rosak akhlak

aku skang ni main sambut je.. tak kira la awek ke tak ( tak pilih kasih, tapi kalau nak bagi kasih kat aku, I take girl ;) )                    
Title: ola......ola.....ola......ola
Post by: ubder on May 06, 2003, 03:35:17 PM
Little Nicky aaa, itu tanduk sudah tumbuh ka?? Bukan ker ko tajuk filem lawak?

BTW welkom..Kasik meriah sikit..                    
Title: ola......ola.....ola......ola
Post by: sinz on May 06, 2003, 04:43:37 PM
baru aku perasan.. little nicky ni citer lawak..
ada tak adegan dlm citer ni dia main basketball?
tak ingat sebab tengok skit2 je (aku berminat pasal ada bsktball tu je)