Author Topic: NeW gal in the forum  (Read 8112 times)

ray148

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 248
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #20 on: March 15, 2003, 02:13:05 AM »
hehehe :D ... musti laaaa, kite kan sesame gamerz maniac!!! kan? kan?
p/s: kurangkan main game dan banyakkan belajo yerrr!!!! pastue baru main games.... hehehehe  ;)                    

NaNa

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #21 on: March 15, 2003, 07:47:46 AM »
game?? kat ghumah ader ps 2 ajer..dulu used to have ps 1 tapi dah kena curik..nana ta selalu sangat main coz adik2 jer selalu main ps..dierang kalau dah main bukan nyer nak ingat org lain..kat mesia ader tak game call kingdom heart..kat uk baru kluar..arituh ader advertise kat tv..nengok cam best jer
lagi pun skang nih byk concentrate kat study jer..exam dah nak dekat maaaaaaaa :( ..bln 5 nih jer nanti..                    
:::Am I supposed to change?
    Are you supposed to change?
    Who should be hurt?
    Who should be blamed?:::

Da_cReeCH

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
    • http://
NeW gal in the forum
« Reply #22 on: March 17, 2003, 05:38:03 PM »
cek nana kite nie bukan tinggal kat msia ke?.. Cik nana skarang nie kat UK ke?...
  Sebab setau saya... kat msia nie tak pernah pun advertise iklan-iklan game nie!?... Cik nana nie tengah belajar kat UK ke?... Tinggal ngan sape?... Best ke skolah kat sana?.. Banyak nye soalan aku ye...!... Jangan maree...                    
aLWaYs CoOL... ;]

NaNa

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #23 on: March 17, 2003, 10:11:04 PM »
nana kat mane skarang nih?? nana kat UK..united kingdom tuh bukan ulu klang.. :D ..kat dok ngan family semua..abah study kat sini so ikut sekali ler...peluang nak belajor kat negara org biler lagi nak dapat ;)
skolah kat sini okai jer..tak banyak kerja sekolah..pi skolah pon tak banyak bawa buku..itu yg best nyer..dulu kat mesia hari hari beg berat..nasib baik bleh simpan buku bawa meja..
lagi ader paper nak tanya ker.. :D                    
:::Am I supposed to change?
    Are you supposed to change?
    Who should be hurt?
    Who should be blamed?:::

indierockdarlin

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1987
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #24 on: March 17, 2003, 11:15:52 PM »
baguzz.........baguzz.........
belajo rajin2 ekk.........
err........kem salam kat sk8ers kat sana yerr......                    

seaquest

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 78
    • View Profile
    • http://nurkasih.s5.com
NeW gal in the forum
« Reply #25 on: March 17, 2003, 11:29:23 PM »
hai nana..selamat datang jugak...abg pun ahli pergh gak..mungkin nana baru nampak abg kat sini kan?sbb abg bz sgt ngan keje..sampai tak sempat gi cc...

buat memember lain tu.::
aku mintak mahap sbb dah lama tak online kat pergh...ni..harap korang paham laa masalah aku..

buat agent:

aku masih menantikan burn cd file website flash yg ko penah jannji kat aku dulu..sampai skang aku tak dapat calling dr ko...so mcm mana agent...bila ko free..alaa..umah kiter pon bukan jauh sgt pon...                    
\"Begins With A Single Step\"

ray148

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 248
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #26 on: March 18, 2003, 08:01:15 AM »
oooo.... nana dok UK ropenye, best!!! :D  kat UK nuh tadak mende˛ pirate ker? :P  bkn ape, kalo kat m'sia nih berlambak oooo!!!!! :o kalo takat  game KINGDOM HEARTS jerrrr......
p/s: rerajin laaa belajo yek!!! er... citer skek camner kat UK nuh! ;)                    

Da_cReeCH

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
    • http://
NeW gal in the forum
« Reply #27 on: March 18, 2003, 10:04:19 AM »
KINGDOM HEARTS ko dapat RM8??... Laa, hawait mahal sangat!?... Kat sungai wang skrang nie DVD game sume buleh dapat RM4 je...  :h                    
aLWaYs CoOL... ;]

MENJ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
    • http://lordexarkun.cjb.net
NeW gal in the forum
« Reply #28 on: March 18, 2003, 12:33:44 PM »
allo, ade orang tak...? :)                    

NaNa

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #29 on: March 18, 2003, 05:18:39 PM »
ader orang ler....
RM4 jer kat sini mahal ler games2 nih..tuh yg x best tuh..abah x kasi beli games kat sini coz harganya mahal sangat..kat sini tak banyak cd pirate..ader tuh memang ader tapi x best dierang copy kat computer gambor dier tak lawa..semua beli cd dari mesia jer..nanti balik nanti nak borong semua cd..ekekek :D ..
dah lama yerk kluar game tuh..kat sini baru jer kluar                    
:::Am I supposed to change?
    Are you supposed to change?
    Who should be hurt?
    Who should be blamed?:::

ray148

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 248
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #30 on: March 18, 2003, 11:23:53 PM »
to: sham1 ]]] RM 8 tuh memule jerrrr, lepas aku bodek tokey tuh dpt RM10.50 oooo utk 3
                        keping DVD!! :P  hehehehehee :D

to: nana   ]]] KINGDOM HEARTS dah lame gak ade kat sinie!!! tambahan plak aku dah abih  
                        main game nih!!! syok!!! :*


sebenonye aku nih suke skek˛ jer pirate nih.... kalo game yg power˛ tuh aku beli yg original punye!!! B-)  cam game FFX ngan MGS2 dan mungkin gak game FFX-2 nanti!!! ;)
pengajarannye, kalo nak beli DVD pirate tuh negotiate laaa bebaik yek!!!
BELAJO BETUL˛ NANA!! :love: HEHEHE...                    

NaNa

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #31 on: March 19, 2003, 09:16:39 PM »
korang semua suruh blajo rerajin..kalau study jer nanti tak der chance nak masuk forum nih..kena banyak study maaa..tak lama lagi nak start oral exam utkfrench ??? ..abis aaaaaaaa..dah ler french nana byk yg x betul                    
:::Am I supposed to change?
    Are you supposed to change?
    Who should be hurt?
    Who should be blamed?:::

ray148

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 248
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #32 on: March 20, 2003, 01:34:14 AM »
ooo.. yer ker?? weih, study˛ gak.... forum jgn ditinggalkan, ok? ;)  GOOD LUCK                    

NaNa

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #33 on: March 21, 2003, 09:25:40 PM »
forum maner boleh ditinggalkan :P ..
sekarang nih pon still kat skool lagi..waktu lunch time tak der bende nak buat..so duduk jer lar depan pc nih hah checking email semua                    
:::Am I supposed to change?
    Are you supposed to change?
    Who should be hurt?
    Who should be blamed?:::

v3arn

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
    • http://www.vearnz.cjb.net
NeW gal in the forum
« Reply #34 on: March 21, 2003, 10:25:28 PM »
erk...
ape cite tu...?
cam bes je...
nak nyampuk lak rasenye...                    
| don\'t talk that u don\'t understand the meaning | -vEaRnz™-
.:: http://www.vEaRnz.cjb.net ::.

ray148

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 248
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #35 on: March 23, 2003, 09:44:33 AM »
nyampuk le, takde hal nyer!!  :D                    

v3arn

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
    • http://www.vearnz.cjb.net
NeW gal in the forum
« Reply #36 on: March 23, 2003, 11:37:35 AM »
aku dah lame join pergh.com...
tapi aku jarang reply...
slalu bace je topik˛...
tetibe nampak forum ni...
rase cam nak reply je...
eheh...                    
| don\'t talk that u don\'t understand the meaning | -vEaRnz™-
.:: http://www.vEaRnz.cjb.net ::.

v3arn

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
    • http://www.vearnz.cjb.net
NeW gal in the forum
« Reply #37 on: March 23, 2003, 11:50:15 AM »
erks...
cam bes je...
ni yang buat rase cam nak join je...                    
| don\'t talk that u don\'t understand the meaning | -vEaRnz™-
.:: http://www.vEaRnz.cjb.net ::.

ray148

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 248
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #38 on: March 23, 2003, 06:26:01 PM »
laaaa... kan dah kate nyampuk jerrrr, laaaaa :roll: . nih aku nak tanye skek laaa v3arn, camne nak letak gambo kat bawah nick aaaa?? alahhh, cam gambo FF9 yg ade bawah nick ko tuh!!!! :roll:
p/s: sorie ler sebab nyibuk kat thread nana plak nak tanye nih!! hehehehehe... :D                    

NaNa

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
NeW gal in the forum
« Reply #39 on: March 25, 2003, 06:28:51 AM »
uiks no prob..sesaper yg nak nyampuk lagi dipersilakan..hehehe :love:  :P ..                    
:::Am I supposed to change?
    Are you supposed to change?
    Who should be hurt?
    Who should be blamed?:::