Author Topic: kambekkk  (Read 2022 times)

aura

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 155
    • View Profile
    • http://www.nak tau ???
kambekkk
« on: February 20, 2003, 05:48:19 PM »
Assalamualaikummm semerrrr.... lama dah tak join PERGHHH.. confirm takder yg ingat kat den lagi.. so.. la ni jadi new member balik laaa... salammmm sekalik lagi....
 :love:  :love:  
                   

alifstyle

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2862
  • Sangat percaya dirinya boleh terbang
    • View Profile
    • http://www.cartoonrama.com
kambekkk
« Reply #1 on: February 21, 2003, 03:55:44 PM »
aku ingat lagi nickname ni yang suatu ketika dulu disalah angggap sebagai kaeris APO? tapi sebenarnya bukan....

selamat kembali.......                    

*^*bluelover*^*

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2167
  • Minx Blue!
    • View Profile
kambekkk
« Reply #2 on: February 25, 2003, 01:26:58 PM »
:o budak aura ni kang..dah kambekk u go bekkkk apa nak jadi ni..mbbeeeeekkkk! ???  ???  ???  ???  ???  he he he hesiap ko aura...                    
Lock Up!

aura

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 155
    • View Profile
    • http://www.nak tau ???
kambekkk
« Reply #3 on: March 03, 2003, 12:53:13 AM »
adess.. blue.. den kambekk bukan mengembek...  isk.. sabo jer la...                    

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
kambekkk
« Reply #4 on: March 03, 2003, 01:15:19 AM »
baru jer aku terkejut ingatkan kambeng zaman it nih tahu login pergh :D                    
Visit : + Blog + Twitter + FB

aura

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 155
    • View Profile
    • http://www.nak tau ???
kambekkk
« Reply #5 on: March 03, 2003, 01:33:46 AM »
zaman la ni macam2 leh jadi mistic...  :) yg ada leh di hilangkan..(bom jer... cam israel bom palestin.. ), yang takder leh diadakan (cam bukti yg amerika adakan nak serang iraq..)