Author Topic: hi...hmm..wanna friends with me?  (Read 3718 times)

deejay_comel

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« on: April 29, 2003, 10:08:32 AM »
hai....
saya budak yang baru nak join pergh.com....
kalau nak kenal ngan saya....
jangan lupa send private message kat saya.....
at least kita leh jadi kawan cyber....
bye....
assalamualaikum.....
 :D  :*  :cry:  :love:  X-(  :y  ???  :)  :(  B-)  :P  :roll:  ;)  *-*  :h  :o  :love:  :cry:  :roll:  ;)                    
\"selamat bina negara\"
\"patriotik anda....patriotik kami\"
.........(^_^).........

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #1 on: April 29, 2003, 10:19:52 AM »
Selamat datang... dah ronda2 kat pergh ni?...
U ni laki ke pompuan?...

Guys,
Aku jadi org pertama jemput pendatang baru ni... jgn jeles...

deejay_comel

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #2 on: April 29, 2003, 10:22:33 AM »
tq coz sudi nak kawan ngan saya...
actually saya nih pompuan ler......
kalau nak kenal ngan saya...
jangan lupa send private message kat saya....
selamat berkenalan....
 :love:  :cry:  :x  :*  :D  :)  ???  :y  X-(  :roll:  ;)  *-*  :P  B-)  :h  :(  X-(  :*  :y  X-(  :o  :)                    
\"selamat bina negara\"
\"patriotik anda....patriotik kami\"
.........(^_^).........

PhoenixByte

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 7420
  • RCW
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #3 on: April 29, 2003, 10:27:51 AM »
Kenapa nak kena guna private message? Msg public takleh ke...guna PM tu macam nak ada affair je...
Anyway...peminat Gilmore Girls ke?                    

deejay_comel

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #4 on: April 29, 2003, 10:37:49 AM »
hmm....memang minat kat citer gilmore gurl....
anyway...selamat berkenalan....
 :love:  :cry:  :x  :*  :D  :)  ???  :y  X-(  :roll:  :P  B-)  :(  :o  :h  *-*  ;)  :love:  :cry:  :x  :*                    
\"selamat bina negara\"
\"patriotik anda....patriotik kami\"
.........(^_^).........

armadillo

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 137
    • View Profile
    • http://www.arma`s-work.com.my
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #5 on: April 29, 2003, 10:53:13 AM »
ooo pompuan...
age berapa?
terer dlm bidang apa?
heheheh saja...
anyway... mcm mana boleh tahu psl pergh?
anyway... tambah kan lah ilmu disini
anyway...anyway...anyway.....HAHAHAHAHAHAAHAH!!!!!!

 :h  :h  :h  :h  :h  :h  :h  :h  :h
 :h  :h  :h  :h  :h  :h  :h  :h  :h
 :h  :h  :h  :h  :h  :h  :h  :h  :h                    
  It`s the silence i like!Yeah?Nah!

PhoenixByte

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 7420
  • RCW
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #6 on: April 29, 2003, 10:54:06 AM »
Welcome to PERGH...Ni sig selamat bina negara ni org kerja BTN ke?Takpun kawan brader Bob?  Karang bagitau Dato' Dr Nordin Kardi baru tau..wah ah hahahah..

~Anak kecil main api~                    

deejay_comel

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #7 on: April 29, 2003, 11:37:39 AM »
hihiih....memang kawan brother bob pun...
kenal rapat ngan dia....
ramai gak kenal  ngan staf  btn...
awak pun keje btn ker?....
leh kenal tak?...hehheheheh
kalau sudi....
 :love:  :cry:  :*  :D  :*  :x  :cry:  :love:  :love:  :cry:  :x  :*  :D  :*  :x  :cry:  :love:  :cry:  :x  :*  :D                    
\"selamat bina negara\"
\"patriotik anda....patriotik kami\"
.........(^_^).........

deejay_comel

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #8 on: April 29, 2003, 11:56:52 AM »
terer dalam bidang "broadcasting" @ penyiaran.....
hhhiiihi....
diharapkan segala pertanyaan terjawab....
 ;)  *-*  :h  :o  :D  :*  :x  :cry:  :love:  :cry:  :x  :*  :D  :o  :h  *-*  ;)  *-*  :h  :o  :)  ???  :y                    
\"selamat bina negara\"
\"patriotik anda....patriotik kami\"
.........(^_^).........

zict

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 379
    • View Profile
    • aleshaywannahavefun
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #9 on: April 29, 2003, 11:58:48 AM »
welkam..welkam..apsal aku bleh lambat bls plak nih..ish..ish                    


::LooK::LeaRn::Surv|ve::

deejay_comel

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #10 on: April 29, 2003, 12:39:02 PM »
hai zict....
salam perkenalan....
anyway..i just nak tahu apa yang menarik kat pergh.com nih....
leh citer skit tak.....
kerjasama daripada pihak anda amatlah dihargai.....
sekian, terima kasihhhhhhh...hihihihihihi...
 :D  :*  :x  :cry:  :love:  :cry:  :x  :*  :D  :*  :x  :cry:  :love:  :cry:  :x  :*  :D  :*  :x  :cry:  :love:  :cry:                    
\"selamat bina negara\"
\"patriotik anda....patriotik kami\"
.........(^_^).........

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #11 on: April 29, 2003, 05:28:56 PM »
semakin hari semakin ramai join pergh ni..makin famous la korang.. :) welcome dj (leh tak panggil cam ni?)
kalau nak tau apa yg best kat sini, try la cari post2 yg dah season .. tau apa topik yg best2..                    
eh eh ade custom title rupenye :3

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #12 on: April 30, 2003, 03:06:47 PM »
hai deejay_comel ....
selamat datang dan selamat berkenalan ......
gembira laaa sokmo yer join pergh nie yerk.......
salam berkenalan dari pyza .......... :love:  :love:  :love:  :love:  :love:  :)  :)  :)                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #13 on: April 30, 2003, 08:09:18 PM »
huhuhu comel betul....

ahlan wa sahlan wa marhaban bikum (selamat datang... jadilah ahli pergh dan bersenang2 lah di sini)

apa yg menarik kat pergh???

kat sini boleh bertukar2 maklumat dan pandangan sesama ahli mengenai apa saja bidang terutama bidang seni dan grafik... tu jawapan dari aku....

mmg best!                    


nuqarribu kulla ba'ied

alifstyle

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2862
  • Sangat percaya dirinya boleh terbang
    • View Profile
    • http://www.cartoonrama.com
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #14 on: April 30, 2003, 08:15:48 PM »
bagi aku pulak pergh ni adalah pasaran saham anda terutamanya dalam bidang seni lukis dan grafik... so, aku rasa inilah asal konsep perjuangan brother kita, mystic... nak tengok kemajuan seni kartun dan komik tempatan..

eerr deejay_comel.. nak tanyta sikit ... adakah kau peminat setia kumpulan Senario?                    

PhoenixByte

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 7420
  • RCW
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #15 on: April 30, 2003, 08:47:30 PM »
Bukan takat lukisan dan grafik saja...rajin-rajinla tgk board Writers Corner, Movies n Music, Games, Multimedia dan lain-lain lagi...

Kalau rajin...promo la PERGH.COM dlm radio..:D Mueheheheh...THR ke..radio mana pun boleh laa...tapi kalau SELAMAT BINA NEGARA ni rasanya radio THR kan?                    

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #16 on: April 30, 2003, 09:16:29 PM »
mmg betul2 keje jadik dee jay ker?                    


nuqarribu kulla ba'ied

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #17 on: April 30, 2003, 11:00:49 PM »
THR? tu memang aku dengar (dulu la.. hari Rabu, masa ada putaqkan lagu hindi) skang ni sibuk gilerrr..nak lukis lagi, main game lagi, post kat pergh lagi..

heh heh.. alif, apsal tanya dia minat senario tak?                    
eh eh ade custom title rupenye :3

crowpunk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 591
    • View Profile
    • http://
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #18 on: April 30, 2003, 11:10:57 PM »
Quote
mmg betul2 keje jadik dee jay ker?
hmmm.....ye la. dlm profile pun tulis keje dj. dj mana?                    

deejay_comel

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
hi...hmm..wanna friends with me?
« Reply #19 on: May 05, 2003, 09:54:54 AM »
hihihihihi......
part time dj jer....
selamat bina negara tu memang untuk rancangan thrmail-mahasiswa,idea dan lagu.....
hihiihiiih
sapa yang pernah dengar thr.....dia akan tahu lah....
hiihiihiihi
deejay tak glamour pun.... :love:                    
\"selamat bina negara\"
\"patriotik anda....patriotik kami\"
.........(^_^).........