Author Topic: Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!  (Read 2047 times)

ZhoulszNesferath

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
    • http://zhoulsz.kroni.biz
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« on: April 29, 2003, 11:26:20 AM »
Hai to all members. I'm a new guy here. Boleh panggil Zhouls atau sewaktu dengannya, hehhe! First of all, I nak bgtau this website is the best indeed. Aku suka part2 bagi idea tu, ada idea yg lawak habis... lepas tu lak siap dilukis plak idea tuh... Best... Best...! Actually I don't know how to draw, but I'm very very like drawing. Hope aku dapat belajar sedikit sebanyak pasal lukisan. Utk hantar artwork maybe its hard for me, but i still can come out with some smart stupid idea, I guess! That's all for now, anyway... thanks again for all. Adios Kompress! :P  B-) [img]                    
z . h . o . u . l . s . z - Dracula Nosferatu

azarimy

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6571
  • sabariah's back!
    • View Profile
    • azarimy's sketchstation v3.0
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #1 on: April 29, 2003, 11:38:07 AM »
hey, welcome to the joint!

hopefully u can add to the list of regular contributors yang ada kat pergh ni! tak semestinya pandai melukis, kerana we are quite proud that selepas tunjuk ajar dan bertukar pendapat kat pergh, most of us dah develop skill masing2, even ada yang dah melampau2.

welcome again!                    

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #2 on: April 29, 2003, 11:50:05 AM »
Selamat datang...

Tak kisah la, pandai melukis ke tak itu belakang kira... janji ada usaha utk belajaq... kat sini banyak taiko2 yg sudi mengajar... cuma apa yg harus anda buat adalah minta saja... fuh formalnya ayat aku... :P

zict

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 379
    • View Profile
    • aleshaywannahavefun
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #3 on: April 29, 2003, 11:56:07 AM »
betul2....walaupun aku tak reti melukis..well skill aku develop dengan sendiri bila terpengaruh dengan karya-karya yang ada dlm nie..yang penting ko pandai cari peluang..yeah!                    


::LooK::LeaRn::Surv|ve::

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #4 on: April 29, 2003, 05:33:46 PM »
minat komik ke ni?Komik Rave dah beli ke ZhoulszNesferath ?
 (alamak..lidah aku bertukar warna)
rewang2 la dlm pergh ni.. cari apa yg best...                    
eh eh ade custom title rupenye :3

pYza

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #5 on: April 30, 2003, 03:15:02 PM »
selamat datang laaa zhoulsz.....
(payah betui nak menyebut .......)
happy sokmo laaa ngan kawan kat pergh nie .....
walaupun  ko tak pandai lagi melukis ke atau menulis janji ko ader semangat nak belajar
cam pyza pulak walaupun tak pernah satu art work terpampang kat pergh nie ...
tapi masih lagi join dan mencari maklumat .....
kira belaja lagi laa nie ..... :D  :D
welcome ..welcome ....... :love:  :love:                    
Cinta .....ianya penuh dengan nikmat dan keindahan.....
kerna itu ...aku bercinta....

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #6 on: April 30, 2003, 03:25:24 PM »
kadang2 org cakap dia tak reti melukis, tapi bila dah lukis..pergh...
tapi macam aku, dulu tak reti melukis, tapi selalu practice, skang ni bolehlah.. sesuai la ngan umur aku(practice? masa cikgu mengajar masa tu la aku nak melukis!!)                    
eh eh ade custom title rupenye :3

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #7 on: April 30, 2003, 08:03:45 PM »
hehehee... waktu cikgu mengajar adalah waktu yg paling enjoy melukis :D

zhouls... giler power nickname ko nih...                    


nuqarribu kulla ba'ied

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #8 on: April 30, 2003, 11:03:01 PM »
memang betul hairi.. lebih2 lagi cikgu add math mengajor.. setan anak beranak main gayut2 kat mata.. dah takleh bukak


ZhoulszNesferath  <--------- aku copy je nname ni.. payah tul nak hafal   :D                    
eh eh ade custom title rupenye :3

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #9 on: May 02, 2003, 11:17:13 PM »
uii add math mana leh tido... subjek feveret tu...

buku text yg paling meriah kena cointeng dgn aku adalah buku text prinsip akaun hehehe                    


nuqarribu kulla ba'ied

sinz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1929
  • renz @ vl
    • View Profile
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #10 on: May 03, 2003, 11:14:42 AM »
prinsip akaun? nasib baik aku tak ambik..
serabut pala otak aku yg dah serabut kang.. nak kira debit kredit..                    
eh eh ade custom title rupenye :3

darkkiller

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1904
    • View Profile
    • http://www.zanphotodesign.com
Finally, Zhoulsz is come to Perghhhhh!!!
« Reply #11 on: May 03, 2003, 02:56:58 PM »
Apasal nama lu ni susah tul nak ingat dan eja...ko tak reti melukis...join jer berforum..nanti lama2 tangan ko akan gatel nak melukis akibat pengaruh2 durjana dari ahli2 forum pergh ni...hehhee                    
zanphotodesign.fotopages.com