Author Topic: Dari Batu Pahat pergi ke Masai, minggir-minggir! Shamshir dah sampai!  (Read 792 times)

Shamshir_Hassan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • 0A0
    • View Profile
Assalamualaikium dan salam sejahtera, warga Pergh.com sekalian.

Post ini menandakan post pertama saya, Shamshir_Hassan, sebagai salah seorang ahli forum pergh.com, dengan harapan saya akan menngenali ramai rakan-rakan seperjuangan dalam bidang kreatif, disamping menimba ilmu yang mungkin bahan-bahan akademik tidaf dapat sampaikan. Saya juga kuat main action game :D.

Dengan ini, salam perkenalan semua!
Takde kerja yang betul-betul senang kat dunia ni. Oleh itu, tak payah fikir panjang sangat. Buat je!

yondaime_kazekage

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1935
  • paradox govern our lives. f#$@*& paradox!!
    • View Profile
wa-alai'kium'salam
cuba la post lukisan2 yg berguna utk tatapan umum ye
walk away. u need to do that sometimes..

Shamshir_Hassan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • 0A0
    • View Profile
Sebentar ya...

Takde kerja yang betul-betul senang kat dunia ni. Oleh itu, tak payah fikir panjang sangat. Buat je!

aimurban

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1864
  • ibn ahmad
    • View Profile
Selamat datang! Bleh bukak thread artwork kat ruangan Finished Work @ Masterpiece atau Sketch @ Conteng. Have fun!
"The sacred month is for the sacred month, and for violations is legal retribution. So whoever has assaulted you, then assault him in the same way that he has assaulted you. And fear Allah and know that Allah is with those who fear Him." (Al Quran, Surah Al-Baqarah 2:194)