Author Topic: Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p  (Read 2966 times)

spect_key

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 39
    • View Profile
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« on: March 14, 2003, 12:33:46 AM »
hi saya spect_key :o  from Tuanku Canselor College Utm Skudai... amik kos elektrik telekomunikasi.. salam mesra...[/code]                    
coming soon

ubder

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3233
    • View Profile
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« Reply #1 on: March 14, 2003, 09:48:46 AM »
BAru join dah banyak post ko. Dah lama lurking ke? HArap banyak benda ko boleh share dengan kitorang..BTW ko tak sibuk exam ke??                    
one

"Tuez-les tous; Dieu reconnaitra les siens."
("Kill them all; for the Lord knoweth them that are His.")
-Albigensian Crusade

 Igitur qui desiderat pacem, praeparet bellum...
- Publius Flavius Vegetius Renatus

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« Reply #2 on: March 14, 2003, 10:26:40 AM »
waaaaaa..... baru 1-2 hari dah banyak dinar hang?...

darkkiller

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1904
    • View Profile
    • http://www.zanphotodesign.com
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« Reply #3 on: March 14, 2003, 03:02:45 PM »
Yo spect...selamat datang.....kitaorang kat sini ok-ok...jangan malu-malu :)                    
zanphotodesign.fotopages.com

spect_key

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 39
    • View Profile
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« Reply #4 on: March 14, 2003, 04:10:04 PM »
akum... ye memang aku tak malu² aku nih memang muka tak malu sikit...

kebanyakkan bebudak kat sinih pantai barat ke timur ke pantai bermuda ??

sape ponder web nih ?...

aku baru abis exam .. dia punya demam sampai sekang tak ilang lagi... susah gak tapi nasb baik le.. buat masa nih result boleh lah menggegarkan sikit bulu idung nih.... (belum kembang idung lagik) :)                    
coming soon

Izam01

  • Pro Membership
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2906
    • View Profile
    • izam
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« Reply #5 on: March 14, 2003, 04:26:29 PM »
Bebudak Pantai Dalam kot?... tak pun dari Hospital Pantai Mutiara... ahahahahaha :h

Hang kena carik sendirik sapa founder web ni... sapa-sapa org lama jgn bagitau mamat ni... biaq dia carik sendiri... biaq dia pusing2 kat pergh sampai dia pening... jahat tak aku ni... ahahahaha :h

spect_key

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 39
    • View Profile
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« Reply #6 on: March 14, 2003, 06:26:52 PM »
ooo hang budak utagha ka? hang punya peleaq mesti pekat kan :)

bagi le siket klu sape ponder, nanti aku belanja minum (yeahh orang pertama menyebarkan budaya rasuah di sini)

p/s budak u sekang nih pokai, nak belanja sky juice pun tak kompom lagik! haha

izam.. salam pengenalan                    
coming soon

hairi

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2642
    • View Profile
    • wanzu's
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« Reply #7 on: March 17, 2003, 03:00:40 AM »
berkat selamat speck!                    


nuqarribu kulla ba'ied

spect_key

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 39
    • View Profile
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« Reply #8 on: March 28, 2003, 11:42:53 PM »
bebaru nih aku lepak kelantan... merasa aku masakan orang sana... ramai orang kata orang kelantan masak manis... tapi.... hurmmm boleh tahan jugak lah... yang paling best nama makanan kat sana banyak yang pelik... sungguh mengharu kan...

balik KL aku lantak Pizza lepas penat makan dalam daun pisang.. huhuhuhu                    
coming soon

lady_ayu

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
Baru Semalam masuk --> sila tunjuk ajar [:p
« Reply #9 on: April 04, 2003, 02:47:21 PM »
caya la spect.kau telah mengembalikan kenangan persekolahanku.aku punya nama dulu,sama cam kau, dah masuk ipt,nama aku lain la pulak. malu ah nak beritau.                    
regression line: y  = a + bx
if you trying to turn me into someone else, its easy to see i\'m not down with that, i\'m not nobody\'s fool
if you wanna bring me down, go ahead and try!