Author Topic: Dunia 1/6  (Read 1706 times)

JaymanJohn

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 5910
  • Cube taip :jayman: ...hahaha
    • View Profile
    • http://jaymanjohn.deviantart.com
Dunia 1/6
« on: March 12, 2013, 09:46:49 PM »
Salam semua, kini dengan rasminya aku open dulu topik untuk segala toy 1/6 di dalam dunia ni, sesapa nak update apa2 yang berkaitan 1/6 dipersilakannn (post model sendiri pong bolehhh)


Sebagai permulaan, ako start dulu dengan video aku yang masuk air ni (konon tribute laaa, hehehe, mencampurkan toy aku dengan video editing..)

Sebelum korang tanya = yes aku minat Call of Duty: Modern Warfare 2. Dan aku kini sedang try mencomplete-kan watak2 Call of Duty: MW2 dalam skala 1/6. so far 4 je sempat..

http://www.youtube.com/watch?v=_CtQm98tqTY

selamat sharing :jayman:

takara

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 4523
    • View Profile
Re: Dunia 1/6
« Reply #1 on: October 31, 2013, 09:28:52 AM »
eh, ada topik 1/6 la kat sini. :P
we are beautiful fighters

JaymanJohn

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 5910
  • Cube taip :jayman: ...hahaha
    • View Profile
    • http://jaymanjohn.deviantart.com
Re: Dunia 1/6
« Reply #2 on: October 31, 2013, 10:36:11 AM »
hahahaha diam tak berupdate... hampes tul, tapi ada beberapa perkara yang berlaku di sini yang akan menyebabkan aku menyumbang di sini balik suatu hari nanti ekeke

amykamen555

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 4460
  • Perjuangan Seni Vintage Maseh Belom Selesai
    • View Profile
    • Henshin!
Re: Dunia 1/6
« Reply #3 on: November 04, 2013, 08:30:52 PM »
ko la jeman.. ko yg main 1:6.. ko la update. aku main 1:64 je yg mampu.. hotwheels je. :P

alifstyle

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2865
  • Sangat percaya dirinya boleh terbang
    • View Profile
    • http://www.cartoonrama.com
Re: Dunia 1/6
« Reply #4 on: November 25, 2018, 05:22:55 PM »
ko la jeman.. ko yg main 1:6.. ko la update. aku main 1:64 je yg mampu.. hotwheels je. :P

Aku juga mampu main 1:64 Hotwheels je. Itupun basic line. Hahaha