Author Topic: galeri yg takder la lawa sgt..  (Read 63912 times)

azharmaa

  • Ultra Member
  • *****
  • Posts: 5576
  • Sokonglah Komik Malaysia
    • View Profile
    • http://azharsketch.blogspot.com/
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #40 on: November 07, 2008, 05:31:13 PM »
SPM dah dekat..

good luck in yer exam...
until tday..YEAHHH we keep on trying (*bak kata Queen)..."tak yah Cakap jer...BElaSAh JERRRR!!"
azharsketch.blogspot.com
http://urbancomics.blogspot.com/

ICeSoul

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 4668
  • Imagineer
    • View Profile
    • ICeSoul web
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #41 on: November 07, 2008, 05:57:21 PM »
macam familliar le nick ekau ni. kat mana ek? macam penah bertemu jek.. :)
jawab peksa memolek.

f-one-r

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 822
  • aim to be the greatest comic artist..!
    • View Profile
    • My Deviantart
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #42 on: November 07, 2008, 09:15:32 PM »
@azharmaa..

hahak.. thanx~!! insyaAllah aku akan wat yg terbaik..

@icesoul..

tak kenal ker?? hahak.. aku dah lame kenal kau.. dah setaun tak jumpe.. ekeke..
Seorang Lelaki Yang Akan Mengubah Dunia.

nuri_hime

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 555
  • nyau!!!
    • View Profile
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #43 on: November 08, 2008, 11:13:05 AM »
oooo patut la....tp artwork ko seyes cantik....jwb soalan elok2 taw...
zzzzzz....

pac

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1863
  • rockers juga manusia
    • View Profile
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #44 on: November 09, 2008, 02:52:33 AM »
hoho..mecha takmau lukis ke?

umo baru 17 dah hebat mcm ni..gerun tul aku..takley imagine if g blajar uitm..hihi
stuju ngan d4z.
ko dah terer lukes orang.
lukes objek bukan manusia baru boleh jadi LAGI BEST.

hati dan jiwa kita bersatu atas nama SENI

lavendra

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 501
  • nak carik gaduh ke haa?
    • View Profile
    • DeviantArt
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #45 on: November 09, 2008, 05:52:36 PM »
hoho..mecha takmau lukis ke?

umo baru 17 dah hebat mcm ni..gerun tul aku..takley imagine if g blajar uitm..hihi

betul3..
lukisan dah cukup dasat dah..

foner, kalo ko gi uitm, aku ikut ek
hak3

btw, baru aku ingat
mane ko dpt name foner ni dan ape maksudnyer?

f-one-r

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 822
  • aim to be the greatest comic artist..!
    • View Profile
    • My Deviantart
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #46 on: November 09, 2008, 06:11:31 PM »
nak ikut gi uitm?? bole bole.. tapi tuh pun kalo aku(atau kau) dpt lar.. hahak..

foner nih name rekaan jer(walopon kalo google kan name foner nih.. melambak ader..)..

sejarah f-one-r ialah..
f-one adelah name aku..
r plak huruf awal name bapak aku...

ekekeke.. ade paham??
Seorang Lelaki Yang Akan Mengubah Dunia.

lavendra

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 501
  • nak carik gaduh ke haa?
    • View Profile
    • DeviantArt
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #47 on: November 10, 2008, 10:06:39 PM »
nak ikut gi uitm?? bole bole.. tapi tuh pun kalo aku(atau kau) dpt lar.. hahak..

foner nih name rekaan jer(walopon kalo google kan name foner nih.. melambak ader..)..

sejarah f-one-r ialah..
f-one adelah name aku..
r plak huruf awal name bapak aku...

ekekeke.. ade paham??

hm..
ef-wan r
hurrmmm...
pham3

f-one-r

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 822
  • aim to be the greatest comic artist..!
    • View Profile
    • My Deviantart
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #48 on: November 10, 2008, 11:07:59 PM »
salah tuh..

ef-wan-ar

hahak..
Seorang Lelaki Yang Akan Mengubah Dunia.

hkm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1014
    • View Profile
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #49 on: November 10, 2008, 11:34:07 PM »
tringat iklan threadmill tu...

f-one-r

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 822
  • aim to be the greatest comic artist..!
    • View Profile
    • My Deviantart
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #50 on: November 11, 2008, 06:12:48 PM »
yg maner?
Seorang Lelaki Yang Akan Mengubah Dunia.

ICeSoul

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 4668
  • Imagineer
    • View Profile
    • ICeSoul web
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #51 on: November 11, 2008, 08:42:04 PM »
nak sembang guna ym le. aku ingatkan ada la artwork
p balik lukis!

f-one-r

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 822
  • aim to be the greatest comic artist..!
    • View Profile
    • My Deviantart
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #52 on: November 11, 2008, 08:47:47 PM »
sori brader.. gue pekse.. bulan depan la aku upload.. hahak..
Seorang Lelaki Yang Akan Mengubah Dunia.

hkm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1014
    • View Profile
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #53 on: November 13, 2008, 02:14:13 AM »
Adehla,iklan threadmill yang kaler merah tu,yang ada perempuan lelari atas threadmill F-1.
Alat eksesais tuu... :)

Anyway,jangan risau sangat pasal SPM.Hype je lebih.
Cool,sedia awal,baca doa,bagi tenang skit hati tu.

Lepas tu leh masuk U,pastu kena seksa ngan assignment melambak.Hehehe..

f-one-r

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 822
  • aim to be the greatest comic artist..!
    • View Profile
    • My Deviantart
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #54 on: November 15, 2008, 10:35:27 PM »
aku dah takleh thn lagi.. lepas aku asek tgk jer org lain melukis ngan gempaknyer.. akhirnye aku mengaku kalah ntuk bertahan dan perlu melukis sesuatu.. huhu..

walopon blom ink lagi tapi maybe lepas spm kot ink.. nih sketch stakat nak hentikan tgn aku dr menggegel jer nih.. hahak..

commentz plzz~!!

series aku ckp bg die burok.. mmg cincai abes la aku wat..

« Last Edit: November 15, 2008, 10:39:23 PM by f-one-r »
Seorang Lelaki Yang Akan Mengubah Dunia.

lavendra

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 501
  • nak carik gaduh ke haa?
    • View Profile
    • DeviantArt
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #55 on: November 16, 2008, 06:17:43 PM »
fehh
awek cun ar..

ish.. ko ni kate org pnye lawa la.. ape la..
x sedar ke diri tu punye lagi lawa..
geram aku!

beralun rambut die.. lawanyerr..
cume.. hahak
laki ke pmpuan..
bhgian bahu ke bwah ko ade prob sket ar..
lagi2 perut awek tu kecik membuatkan dade die nmpak besaq
hahak

f-one-r

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 822
  • aim to be the greatest comic artist..!
    • View Profile
    • My Deviantart
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #56 on: November 16, 2008, 06:52:00 PM »
hahak.. takder la lawa mane.. nak lepaskan stress jer.. kau punyer lagi lawa.. seyes..

mmg saje wat perut die kecik(mmg stail aku pun..).. hahak.. kasik pelihat2 artwork nih cair sket air liur.. wakakaka..
Seorang Lelaki Yang Akan Mengubah Dunia.

f-one-r

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 822
  • aim to be the greatest comic artist..!
    • View Profile
    • My Deviantart
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #57 on: November 16, 2008, 07:01:12 PM »


sketch yg direquest oleh kwn aku... katenyer nak letak kat wallpaper hp dier.. hahak.. aku pun lukis je rla berdasarkan order die..
Seorang Lelaki Yang Akan Mengubah Dunia.

lavendra

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 501
  • nak carik gaduh ke haa?
    • View Profile
    • DeviantArt
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #58 on: November 16, 2008, 07:04:03 PM »
oh..
stail ko perut kecik..
kalo atas besa, tengah kecik, bawah besa
tak ke jadik kerengge tu?

hahak..cakap je
kalo dah stail ko,aku xleh nak bantah sgt

gamba kedue tu comey sgt..
aku yg pmpuan ni pon cair gak..
adoyaii..

f-one-r

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 822
  • aim to be the greatest comic artist..!
    • View Profile
    • My Deviantart
Re: galeri yg takder la lawa sgt..
« Reply #59 on: November 16, 2008, 07:11:07 PM »
lagi terliur kot stail camtuh.. ala aku tiru stail eiichiro oda.. takder la normal sgt.. hahak..

ekeke.. kalo yg pompuan pun cair.. apetah lagi tukang lukisnyer yg jantan neh... ekeke..
Seorang Lelaki Yang Akan Mengubah Dunia.