Author Topic: YuGiOh di NTV7  (Read 6374 times)

taufanpesaka

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
YuGiOh di NTV7
« Reply #20 on: February 19, 2004, 01:23:30 PM »
hahaha pro giler kau ah nicemecha...takper ... nanti aku try fight kau.. baru start main gba game yg kau kasiK tuh :D  

taufanpesaka

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
YuGiOh di NTV7
« Reply #21 on: February 25, 2004, 04:46:49 PM »
BTW  ari tuh aku ada pergi giant shah alam.... ada satu kedai tuh jual starter pack YGO deck  english  version dengan harga rm 6.50 .. so kau beli lah 2 deck...  yugioh ngan pegasus !  quite okay gaks.....

nicemecha

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 376
    • View Profile
YuGiOh di NTV7
« Reply #22 on: February 28, 2004, 01:11:45 PM »
Deck yg memurah tu yg pirate la.. Aku ada belambak yg pirate.. Jepun/Cina/English.. nak dekat penuh satu kotak TV dah..

Mei

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1348
  • I Love Green
    • View Profile
YuGiOh di NTV7
« Reply #23 on: February 28, 2004, 04:01:31 PM »
Aku tak minat laaa....coz hidung didan hair dia ya Allah!!......tajam nak mampus!! dan rambut plak cam nenas (kata geng aku..) hheheee...

sori for Yugi-kipas-susah-mati!!!.... :P

peAce! :)  
Life Is Hard Because Heaven Is Sweet.....

OghangKampung

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: YuGiOh di NTV7
« Reply #24 on: October 13, 2014, 01:40:45 PM »
aku harap ntv7 dapat tayang semula yu gi oh malay dubbing
mmg terbaik anime yu gi oh.aku suka strategi depa.dah mcm nak perang dah
sepakat membawa berkat