Author Topic: Cartoon Blog  (Read 3898 times)

ahmedfani

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 14
    • View Profile
    • Fanikatun.com
Cartoon Blog
« on: May 22, 2012, 03:02:50 PM »
Memperkenalkan cartoon blog saya, www.fanikatun.com.

Kongsikan cartoon blog anda.

JaymanJohn

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 5910
  • Cube taip :jayman: ...hahaha
    • View Profile
    • http://jaymanjohn.deviantart.com
Re: Cartoon Blog
« Reply #1 on: May 22, 2012, 04:01:57 PM »
hahaha enjoy2.. teruskan berkarya..

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: Cartoon Blog
« Reply #2 on: May 22, 2012, 04:32:01 PM »
TERBAIK!!
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

ubder

  • Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 3233
    • View Profile
Re: Cartoon Blog
« Reply #3 on: May 22, 2012, 09:58:03 PM »
like!
one

"Tuez-les tous; Dieu reconnaitra les siens."
("Kill them all; for the Lord knoweth them that are His.")
-Albigensian Crusade

 Igitur qui desiderat pacem, praeparet bellum...
- Publius Flavius Vegetius Renatus

afaniL

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 172
    • View Profile
    • Sangkar Awan
Re: Cartoon Blog
« Reply #4 on: May 24, 2012, 01:32:05 PM »
like juga :)
"tiap generasi ade 'sampah' & ade 'permata'. Yg sampah, sampah la.. tapi aku yakin, permata yg ade dalam generasi muda sekarang ni jauh lagi hebat dari ko & aku. So, respek orang muda kalau kita nak direspek sebagai orang tua satu hari nanti." - aimurban

amykamen555

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 4460
  • Perjuangan Seni Vintage Maseh Belom Selesai
    • View Profile
    • Henshin!
Re: Cartoon Blog
« Reply #5 on: May 29, 2012, 09:36:10 AM »
like! power.. keep on posting. mau lagi! :)

artzam

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Cartoon Blog
« Reply #6 on: July 06, 2012, 11:13:47 AM »
Yang ni memang best!!. Tugas pengapit di malam pertama  :D


keep it up bro!!, aku ingat nk wat jugaklah.
nak tanye skit mane ko dapat template blog ini.

ahmedfani

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 14
    • View Profile
    • Fanikatun.com
Re: Cartoon Blog
« Reply #7 on: July 06, 2012, 12:41:57 PM »
1. Template download pastu ubah sendiri sket. Kat bwh blog aku tu ada tulis template by Dicas Blogger.
2. Bagus gak ko nak wat blog kartun. Nanti leh share link.  :pompom:

mfrstudio

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 51
    • View Profile
    • MFR STUDIO
Re: Cartoon Blog
« Reply #8 on: July 06, 2012, 03:32:52 PM »
ini blog komik saya. http://mfrstudio.blogspot.com/
saya pun modified beberapa template blog menjadi blog komik.

ahmedfani

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 14
    • View Profile
    • Fanikatun.com
Re: Cartoon Blog
« Reply #9 on: July 06, 2012, 04:27:51 PM »
ini blog komik saya. http://mfrstudio.blogspot.com/
saya pun modified beberapa template blog menjadi blog komik.

Nice.

artzam

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Cartoon Blog
« Reply #10 on: July 18, 2012, 12:03:11 PM »
Mantop!! fanikatun.com Available for Android..


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wFanikatuncom

ceta skit cam ne ko wat bro  :D

ahmedfani

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 14
    • View Profile
    • Fanikatun.com
Re: Cartoon Blog
« Reply #11 on: July 20, 2012, 01:57:44 PM »
simple je apps tu...pakai appgeyser je.
http://www.appsgeyser.com/

Pastu nak masuk Google Play, kena register la. bayar RM80 utk registration. one time je. dah ada account Google Play, nak taruk banyak mana apps pun boley..

later2 plan nak buat apps dgn lebih serius. yg ni actually test je..