Author Topic: Ada scan komik tak kat sini?  (Read 1005 times)

d_animality

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Ada scan komik tak kat sini?
« on: July 14, 2012, 04:58:41 PM »
Salam sejahtera semua.. ini post pertama saya kat forum nih...

saya dar Brunei dan saya tengah mcari dua komik doraemon panjang yang saya pkir takkan jumpa lagi tapi setelah cek kat google... saya jumpa link nie --> http://pergh.com/forum/comic-and-cartoon-times/mencari-komik-doraemon-yang-pupus/

saya teringin betul nak baca lagi dua komik doraemon panjang vol 18 dan 21 tuu.. buleh tak tolong buat sesuatu... saya sanggup tak makan seminggu asal dapat baca komik tu (hehe terlebih plak)

jadi sesaper yg ada komik tuu bleh lah tolong share (especially bro penberbulusenyum).. rindu sngat2 nak baca lagi sekali...

Salam dari Brunei :)