Author Topic: THEY DIED TOO YOUNG series  (Read 3630 times)

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
THEY DIED TOO YOUNG series
« on: March 02, 2012, 10:14:44 AM »
Tiba2 teringat balik series nie.. dlu2 sebelum ke Mesir- back in 1996.. aku ada angkat kat ChipZ Lee Kajang.. size kocik poket tapi kertas glossy mahaiii.. licinnnn.. aku ingat aku angkat 3 ketul- mamat Jim Morisson The Doors, Sid Vicious.. Jimi Hendrix kot.. Kurt Cobain masa tue x ingat ada lagi ke idak... harga aku rasa takde la cecah segatos seketul tue.. Aryton Senna aku beli ke idak pun dah x ingat..

AKu checked kat Kino.. online tadi.. dah beratus harga dia seketul.. mungkin size agam bagak.. entah.. yg kat rumah aku nie of coz la da dilupuskan adik aku sebab aku letak dlm laci lemari cermin berhias gitu jer sebelum blah.. now nak lengkapkan balik aa..  tapi kalau check Kino online dia ckp tadak stok.. len2 kali kalau dtg KLCC ingat nak browse balik dengan bersungguh laa ehehehe..

Yg beshnya kalau cari Sid Mamat Sex Pistols tu pun xdak dah dalam data Kino online..

Ingat kalau ada lagi.. nak cari River Phoenix.. actor yg kalau idup lagi.. Brad Pitt ngan Johnny Depp mmg susah sket nak tahan lama ehehehe..


"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

afaniL

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 172
    • View Profile
    • Sangkar Awan
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #1 on: March 02, 2012, 11:48:12 AM »
ni autobiografi ka abg wave
"tiap generasi ade 'sampah' & ade 'permata'. Yg sampah, sampah la.. tapi aku yakin, permata yg ade dalam generasi muda sekarang ni jauh lagi hebat dari ko & aku. So, respek orang muda kalau kita nak direspek sebagai orang tua satu hari nanti." - aimurban

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #2 on: March 02, 2012, 12:31:17 PM »
Tak ahh.. sirah nabi wahahaha...

Autobio laa apo lagik.. menarik beb dulu2.. skang da begatos.. tapi tak pasti size sama ke..
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

c u r d

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 733
  • budak blur
    • View Profile
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #3 on: March 05, 2012, 06:32:46 PM »
mostly semua terlibat dengan dadah.
v e n t r i l o q u i s t

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #4 on: March 05, 2012, 08:35:21 PM »
nih semua penyanyi je erk?

(not related to above topic)
btw.. they even consider MJ dan WH too young to die...

tapi orang kita.. umor 30 dah kata tua bangka. :)):
Visit : + Blog + Twitter + FB

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #5 on: March 06, 2012, 08:34:26 AM »
River Phoenix pelakon.. Ayrton Senna pelomba keta... yg baru2 ni Winehouse, Ledger eg. x pasti plak dah ada buku nie dalam siri tue.. tp sejak ada Wiki nie.. aku rasa da x payah nak cari buku2 tue dah waahaha cuma saja terkenang2.. 
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #6 on: March 06, 2012, 08:44:54 AM »
http://en.wikipedia.org/wiki/27_Club

Semua musician dan semua mati umur 27.... patternnn..
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

aimurban

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1864
  • ibn ahmad
    • View Profile
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #7 on: March 06, 2012, 09:12:17 AM »
Uiii.. ramai jugak ahli kelab tu! Yg belum cukup umur.. jaga2! Bwarghahah!
"The sacred month is for the sacred month, and for violations is legal retribution. So whoever has assaulted you, then assault him in the same way that he has assaulted you. And fear Allah and know that Allah is with those who fear Him." (Al Quran, Surah Al-Baqarah 2:194)

mysticmind

  • Administrator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 10738
  • 神秘的な心
    • View Profile
    • Nizam Mystic Ahamad
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #8 on: March 06, 2012, 11:22:09 AM »
rasanya tak apply kat local scene.

most of local scene singer dah tenggelam sebelum sampai 27 :)):
ataupun mati sakit tua je. :D
Visit : + Blog + Twitter + FB

WAVE RIDER

  • Moderator
  • Ultra Member
  • *
  • Posts: 6628
    • View Profile
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #9 on: March 06, 2012, 12:46:52 PM »
Antara list (ada banyak gak tajuk lain kat Kino online..)
http://www.barnesandnoble.com/s/?series_id=275554

Agak2 National Library kita ada x?
Kalau kat library Kuala Kubu masa mula2 dlu bukak tahun 93 ke... 94 eh?  perghh byk gila buku kool2.. macam.. Book of Death.. windu plak aku KKB..
"Everybody runs.. Fletcher.. everbody runs..."

bipeds

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 2056
  • jangan taip :jayman:, jangan
    • View Profile
    • le fesbuk
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #10 on: July 11, 2012, 10:02:30 PM »
kalau dah mati macamane diorang tulis autobiografi?

penberbulusenyum

  • CRB Support Squad
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 2648
  • kita bukan superman..kita semua DESIGNMAN
    • View Profile
Re: THEY DIED TOO YOUNG series
« Reply #11 on: September 16, 2012, 09:23:12 PM »
hahaha...